Babam Ve Eşi

papatya2507

Doruk'um herşeyim
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
1.562
17
118
38
İstanbul
Selam arkadaşlar,
Nerden başlayacağımı bilmiyorum..Babam 7 aydır evli..Annemi 4 yıl önce trafik kazasında kaybettim :( biz 3 kız kardeşiz..Ablam da içkici kocasından yeni boşandı şuanda küçük kız kardeşimin yanında İzmirde...15 güne kadar gelecek baba evine...
Babamın eşinin ilk evliliği ve babamla aynı yaşta..Olgundur evi çekip çevirir diyip onay verdik.. Zaten 2 ay içinde nişanlandılar toplamda 4 ay içinde evlendiler..Çok ani oldu...Babam için mantık evliliğiydi tabiki....Balayında başlamışlar ilk kavgalarına...Hala aynılar...Sürekli kavga 2 kez boşanmaya kalktı babam ama 2 kezde affetti..Babam çok yufka yürekli iki göz yaşına dayanamıyor...Ailecek bu evlilik hepimizi strese soktu...Ablam kardeşim halamlar amcam hepsi babam mutsuz diye bu evliliği bitirmesinden yanaydılar ama babamın dedikleri ile yapdıkları ne yazııki birbirini tutmuyor...Kadına gelince ev iişinden hiç anlamıyor o güzelim ev pislik içinde yemek yemek bile istemiyorum..Evlenmeden önce bile bir düzenimiz vardı ne bileyim babamın dolabı tertiplidir evimiz temizdir yemeğimiz pişerdi..Onları geçtim ama çok tutarsız kadın yalancılığı var..Ayrıca bizim aile birbirine çok düşkün bu kadın gelince artık babamın evine gitmek istemiyorum surat beş karış..Babama çok sert..En sonki olay babam istemiyorum artık seni bıktım senden demiş kavga etmişler sen ertesi gün babam işteyken bir avuç ilaç iç..Babannemi aradım ne yapıyorsunuz diye demezmi Derya ablan ilaç içmiş baygın yatıyor işyerimde babamın evine yakındı..Atladım taksiye hastaneye götürdüm..Sakinleştirmeye çalıştım..Hamile halimde teselli ettim..Babam geldi sonra ben çıktım..O akşam babam eşyalarını toplamış aramış ablasını alın kardeşinizi demiş..Sen ne yap ne et ağla sızla senden başka gidecek yerim yok de babamı kandır...Babamda affetmiş son kez şans demiş (bu 3 oldu) Bu olaylar 2 gün önce oldu...Hepimiz perişanız..Babam o kadar laflar söylemiş Lanet olsun senşe evlendiğim güne nerden buldum seni vs.. diye hala nasıl birlikteler bende buna inanamıyorum...Annemle birlikte kaza geçirmişlerdi..Hala psikolojisi iyi değil..Bize diyorki kızım istemiyorum yapamıyorum saygısız bu kadında merhamet yok diyor mutsuzum diyor bizde destekçi oluyoruz sonra bize sırtını dönüyor...Kısır döngü gibi oldu..Artık bıktık hepimiz..Son çaremiz ablam gelecek belki babamın teselliye desteğe ihtiyacı vardır..

canım kocaman insanlar neticede kendi işlerini halletsinler.bence siz taraf olmayın olaylara karışmayın.ne boşan deyin ne de boşanma sizin kararınız deyin.yoksa babanız bile düşman kesilir gün gelir size.bırak kadın kötüyse de kendi bıraksın.sizin parmağınız olmasın bu işte yoksa olay başınıza patlar söyleyim.

Canım biz hiçbir zaman boşanda demedik boşanmada..Babam boşanacağım dediği zaman destekçi çıktık.Mutsuzsan arkandayız dedik..Babannem şahit kavgalarına birbirlerine saygısızca konuşmalarına :( hepimiz ayrı üzülüyoruz işte...Babam mutluluğu hak ediyor oysa :(

diğer kızkardeşin de evli mi?..
ablan eve gelince, daha beter sorun olmasın..
çünkü evde yalnızca baban ve eşi varmış..
sonuçta ablanda o evin evladı, baban mutsuz olunca ,eşiyle tartışınca,tarafsız olması zor gibi..

yaaaa
cok uzucu canim yaa
sen de gebeymissin sunu unutma artik sende bi ailesin bak 3 dur boyle oluyomuss
yapicak bisey yok son care bir daha olursa bu kez herkez tavrini net ortaya koymali ve
babandan secim yapmasi istenmeli..
neyse allah sabirlik versin...

Babanız son şans dediyse,babanızın eşide bahsettiğiniz gibiyse zaten mutlaka bi hata daha yapacaktır
Ablanızda kadının yaptığı gibi altından girsin,üstünden çıksın ayrılmaya ikna etsin

babanızın kafası cok karısmıs gorunuse gore ,
bu kadınında pek saglıklı oldugunu dusunmuyorum babanız kac yasında bu arada ?

baban nerden bulmuş da evlenmiş ki bu kadını? nasıl tanışmışlar yani?
bir de kazık kadar kadın ne ilacı içer yaa te allahım... sanki ergenlikte aşk oyunu oynuyoruz... tövbe töövbe... hiç mi gurur yok anlamadım kadında.

Babam ve eşi deyince yaş ortalamasını daha yüksek düşündüm.
45 yaş,genç bir yaş aslında.ve bayan hiç evlilik yapmamış biri olarak,
çok daha olgun ve yapıcı olabilirdi.Sonuçta bunca yıl evlenmemiş,
demek ki babanız da evliliği düşünmesini gerektirecek bir şey gördü.
Bunun hatrına yapıcı olması gerekir.
Nedir öyle ilaç içmeler,yeni yetme kaprisleri falan.
Bence siz kardeşler olarak, biraz uzak durun bu konulara,hem hamileymişsin de.
Stres sana da zararlı.Bırak ne karar verirse versinler.
Ablanın baba evine dönmesi sanıldığı kadar kötü olmayabilir aslında.
Sonuçta olayları yakınen görecek ve müdahale etmesi gereken yerde tepkisini verecektir.
Zaten o bayan da ablandan biraz çekinerek daha yaşına yakışır davranışlar da bulunacaktır diye umut ediyorum...

Babam ve eşi deyince yaş ortalamasını daha yüksek düşündüm.
45 yaş,genç bir yaş aslında.ve bayan hiç evlilik yapmamış biri olarak,
çok daha olgun ve yapıcı olabilirdi.Sonuçta bunca yıl evlenmemiş,
demek ki babanız da evliliği düşünmesini gerektirecek bir şey gördü.
Bunun hatrına yapıcı olması gerekir.
Nedir öyle ilaç içmeler,yeni yetme kaprisleri falan.
Bence siz kardeşler olarak, biraz uzak durun bu konulara,hem hamileymişsin de.
Stres sana da zararlı.Bırak ne karar verirse versinler.
Ablanın baba evine dönmesi sanıldığı kadar kötü olmayabilir aslında.
Sonuçta olayları yakınen görecek ve müdahale etmesi gereken yerde tepkisini verecektir.
Zaten o bayan da ablandan biraz çekinerek daha yaşına yakışır davranışlar da bulunacaktır diye umut ediyorum...

Artık hepimiz uzak duracağız bu saatten sonra...Ablamın gelmesi bencede iyi olacakk.Bu arada dün amcam abisine (babama) söylenmeyecek şeyler söylemiş yok evime sende gelme karında gelme sizi vururum..Ay olayla iyice abartıldı..Tamam bizde kızgınız babama ama yuh artık adamcağız iş döbetinde beni aradı amcan bana böyle diyor diye..Ay nasıl sinir oldum..Sinirle söylendiği kesin bunca yıl birbirlerini düşkünlerde bu saatten sonra mı böyle olacak...

Back
X