Babam ve Sosyal Medya Hesabı

böyle bi şeyden emin olursa ablanız, torunları falan uzak tutun adamdan ne denir ki yani. Tedavi görmesi gerekir. Şu facebook a yabancı kadın ekleme işini de 10 amcadan 5 i yapıyor. Hastalık mıdır nedir
Hayal meyal dediği için bide çok küçük yaşlar bişi diyemiyorum demekte istemiyorum kızlar benim çok büyük üzüntülerm var zaten yani isyan etmek istemiyorum ama yeter diyorum artık ya
Ben ne derdindeyim bu adam ne derdinde Allah ıslah etsin

Ya normal insanı da eklemiş baktım küçücük genç kız ya açık seçik fotolar koymuş yani kızlarda çok cahil yazık valla ne diim
Önce alkol tedavisi sonra sapkınlık yatsın hatta mümkünse çıkarmasınlar bidaha
ztn sevmiyodum iyice soğudum sosyal medyadan falan. :işsiz:

Liseli bi kız okuldan gzel bi foto paylaşır altına tanımadığı yaşlı profilde kabak gibi yüzünü koyan resmin altına maşallah yazan amcalardn biri de baba üzgünüm

Liseli bi kız okuldan gzel bi foto paylaşır altına tanımadığı yaşlı profilde kabak gibi yüzünü koyan resmin altına maşallah yazan amcalardn biri de baba üzgünüm
Evet biliyorum bende çok üzgünüm ama babam işte yapacak hiçbişey yok dedemde aynıymış tarlaya giderken traktörde kadınlara sarkarmış
İprenç!

baba sosyal medya hesabına virüs girmiş herkese mesaj atıyor. bize de geldi.
şifreni ver temizlettireyim de .
ancak o şekilde alırsın şifresini kırmadan .

sosyal medya neredeyse her yaş grubu için tehlike.. toplumun dengesini bozduğunu düşünüyorum açıkçası ... babanızla kendiniz konuşun ikna edebilirsiniz bence . Bir evlat olarak kötü hissettiğinizi babanıza anlatırsanız görmezden gelmeyecektir.

Hayal meyal dediği için bide çok küçük yaşlar bişi diyemiyorum demekte istemiyorum kızlar benim çok büyük üzüntülerm var zaten yani isyan etmek istemiyorum ama yeter diyorum artık ya
Ben ne derdindeyim bu adam ne derdinde Allah ıslah etsin
bir şey soracağım annen tüm bu olanların farkında olan ama her şeye rağmen susan bir kadın olmayı tercih etmiş olabilir mi?

ben olsam dırekt olarak konusmayı tercıh etmezdım.
ama baska secenegınız de yok gıbı..

Arkadaşlar benim babam 63 yaşında işinde gücünde bir adam köy gibi bir yerde yaşıyor annemle babam ikiside tarla bahçe işinde gücünde..Babam bu yıl akıllı telefon aldı ve sosyal medya hesabı açtı kendine.Buraya kadar herşey normal sorun yok..Ancak geçen bir baktık ablamla saçma sapan kadınlar eklenmiş bisürü arkadaş olarak yabancı uyruklu kadınları eklemiş.Yine bana göre müstehcen sosyal medyaya göre müstehcen olmayan paylaşım yapmış.O paylaşımı da bi hayat kadını yapmış tıkladığında o görünüyor direk.Eşime mesaj attırdım silmiş arkadaşları ama paylaşım duruyor görmüyorum ben dedi.Annem de bu aralar çok durgun hiç iyi gelmiyor sesi.Bisürü kişiyle arkadaş kayınvalidem dahil hepsi görmüştür ay rezil olduk şifreyi de bulamıyoruz biz burdan girelim silelim.Kırmakta istemiyorum erkek kardeşimiz yok açık açık konuşsun of napıcaz biz:KK43:
babanız bu yasta yolu sasırmıs.hata sızde elıne akıllı telefon alan genelı sapıtıo

Aci ama O yaşlardaki çoğu erkekte olan saçma sapan haller siz konussanizda pek bisey fark edeceğini sanmyrum

Arkadaşlar benim babam 63 yaşında işinde gücünde bir adam köy gibi bir yerde yaşıyor annemle babam ikiside tarla bahçe işinde gücünde..Babam bu yıl akıllı telefon aldı ve sosyal medya hesabı açtı kendine.Buraya kadar herşey normal sorun yok..Ancak geçen bir baktık ablamla saçma sapan kadınlar eklenmiş bisürü arkadaş olarak yabancı uyruklu kadınları eklemiş.Yine bana göre müstehcen sosyal medyaya göre müstehcen olmayan paylaşım yapmış.O paylaşımı da bi hayat kadını yapmış tıkladığında o görünüyor direk.Eşime mesaj attırdım silmiş arkadaşları ama paylaşım duruyor görmüyorum ben dedi.Annem de bu aralar çok durgun hiç iyi gelmiyor sesi.Bisürü kişiyle arkadaş kayınvalidem dahil hepsi görmüştür ay rezil olduk şifreyi de bulamıyoruz biz burdan girelim silelim.Kırmakta istemiyorum erkek kardeşimiz yok açık açık konuşsun of napıcaz biz:KK43:
alkarşına konuş babanla

Back
X