Babam ve Sosyal Medya Hesabı

Eşimle baya uğraştık farklı ilden girmeye çalıştığımız için güvenlik uyarısı veryor bisürü şey denedik olmadı babam şifreyi söylüyor da sorun giriyoruz olmuyor milletin hesapları çalınıyor habire bende babamınkini mi çalsam nasıl olur bi araştırsam

Belki zaten çalınmıştır, o şifreyi vermesine rağmen giremiyorsanız. Ben olsam babanızın adına yeni hesap açar, milleti ekler sonra da onun adından yazardım "Öteki hesabım çalındı, paylaşımlara itibar etmeyin ve o kişiyi listeden çıkarın" diye. Sonra da babammış gibi köy, tarla, annemin resmini falan paylaşırdım. Bir süre olay durulana kadar babanız gibi paylaşım yapın, o öteki hesapla ne nane yerse yesin millet çalındı diye itibar etmez.

Siz itibarınızı kurtarın bence ve annenizi o adamdan kurtarın.

Bu arada ablamla korkmaya başladık babam zaten oldu olası kadınlara karşı bi değişiktir..
Biz babama hiç yakın olamadık mesela çekiniriz hep hala da sevmem tavırlarını kadınlara karşı..
Baya kadınlarla konuşuyor anlaşılan
Annemin hiçbişeyi yok yıllarca tarlada bahçede çalıştı didindi hiçbir güvencesi yok
Onu madur etmesinden çok korkuyorum:KK43:

Sigortası bile mi yok? Hastalanınca hastaneye gitmesi gerektiğinde ne yapıyor? Babanıza söyleyin, şu andan itibaren de olsa sigortasını yatırsın. Tam bilmiyorum da, yaştan dolayı çabuk emekli olur muhtenelen ama eksik primlerinin ödenmesi gerekir. Öteki türlü, Allah korusun, babanızla ayrılsalar, hiç bir geliri olmayacak. Gerçi en kötü ihtimalle nafaka alır ama babanız yatırmazsa uğraşması zor olur.

Bir de yanlarına gittiğinizde annenizle tapu dairesine gidin ve annenizin oturdukları eve "bu evde oturuyorum" diyerek şerh koydurmasını sağlayın. Babanız sağda solda harcamak için evi satamasın. Böyle bir işlem yapıldığından normalde babanızın evi satmaya çalışmadığı sürece haberi olmaz. Tapuda tanıdık vs. çıkarsa bilemem tabii de babanız kızarsa "herkes yaptırıyor, biz yaptırdkm, ablamlar da yaptıracak, yanlışlıkla satılmasın diye" vs diye birşeyler söylersiniz.

Belki zaten çalınmıştır, o şifreyi vermesine rağmen giremiyorsanız. Ben olsam babanızın adına yeni hesap açar, milleti ekler sonra da onun adından yazardım "Öteki hesabım çalındı, paylaşımlara itibar etmeyin ve o kişiyi listeden çıkarın" diye. Sonra da babammış gibi köy, tarla, annemin resmini falan paylaşırdım. Bir süre olay durulana kadar babanız gibi paylaşım yapın, o öteki hesapla ne nane yerse yesin millet çalındı diye itibar etmez.
Ay iyi fikir verdiniz öyle yapalım yapılıyorsa ikinci hesabı açalım o kalsın diğerini ekleyp o çalınmıştır diye paylaşım yapalım böylece idare bende olur

Kullanmayı bilmiyor baban..aynı şeyi kayinpederim yaptı çünkü ne var ne yok arkadaş olmuş bilmeden geldi gösterdi..tek tek sildim..kayinvslidem tanımadığı erkeklerle arkadaş olmuş:dondurma::bicak: öğrettim sildirdim.. baban da bilmiyor herhalde obur turlusunu düşünmek istemiyorum..

Sigortası bile mi yok? Hastalanınca hastaneye gitmesi gerektiğinde ne yapıyor? Babanıza söyleyin, şu andan itibaren de olsa sigortasını yatırsın. Tam bilmiyorum da, yaştan dolayı çabuk emekli olur muhtenelen ama eksik primlerinin ödenmesi gerekir. Öteki türlü, Allah korusun, babanızla ayrılsalar, hiç bir geliri olmayacak. Gerçi en kötü ihtimalle nafaka alır ama babanız yatırmazsa uğraşması zor olur.

Bir de yanlarına gittiğinizde annenizle tapu dairesine gidin ve annenizin oturdukları eve "bu evde oturuyorum" diyerek şerh koydurmasını sağlayın. Babanız sağda solda harcamak için evi satamasın. Böyle bir işlem yapıldığından normalde babanızın evi satmaya çalışmadığı sürece haberi olmaz. Tapuda tanıdık vs. çıkarsa bilemem tabii de babanız kızarsa "herkes yaptırıyor, biz yaptırdkm, ablamlar da yaptıracak, yanlışlıkla satılmasın diye" vs diye birşeyler söylersiniz.
Evi üstüne yaptırsa aslında en iyisi o olur
Babam emekli bu arada sigortadan yararlanıyor
Nafaka alır da yeni ev yapıldı annemin dişi tırnağıyla ay Allahım ne zor işler

Oha :oha:
O zaman hiç bulaşma tövbe yarabbim ne diyeceğimi bilemedim Allah annenizin yardımcısı olsun
Ya bende şok oldum küçüktün abla yanlış hatırlıyosundur dedim
Ablam hep bana anlatır bi gölge hatırlıyorum biz uyurken geliyodu odaya diye günah almak istemiyorum Allahım sen affet neler düşünüyorum

Ya bende şok oldum küçüktün abla yanlış hatırlıyosundur dedim
Ablam hep bana anlatır bi gölge hatırlıyorum biz uyurken geliyodu odaya diye günah almak istemiyorum Allahım sen affet neler düşünüyorum
İçim sıkıldı inşallah halüsinasyon filandır ay bişey yazamıyorum bilemedim :KK43:

Siz itibarınızı kurtarın bence ve annenizi o adamdan kurtarın.
Konu sahibi sen bunu yap daha mntıklı

Back
X