- Konu Sahibi disakkarit
-
Nasıl anlatsam... Nerden başlasam.. Sorun babam. Yıllarca annem onu aldatmalarıyla suçladı. 5-6 kez büyük kavgaları olmuştu. Babam hep inkar ederdi, annemse sadece görür, hisseder fakat hiç bir şekilde kanıtlayamazdı. Annem babam yüzünden 8 sene önce meme kanseri oldu. Şükür ki atlattı. Ama en ufak bir şeyde geri gelebilen bir hastalık olduğu için dikkat ediyoruz. Neyse konumuza gelelim. Ben üniversiteyi dışarıda okuyorum. Eve geleli bir hafta oldu.
Gelmez olaydım... Bir kaç gün önce babamı facebooktan bi sarışın kadın eklemiş, alman sanırım. İngilizce yazdğı için babam beni çağırdı, ne demiş diye. Bende ona gooogle transleti öğrettim. Yani google çeviriiyi... Ben başıma geleceklerden bi haber salak salak yardım ettiğimi düşündüm!!
2-3 saat öncesinde yüreğimde bir ağırlık, sebepsizce ağladım ... uyuyaamadım.. babamın bilgisayarından girdim... gördüm... my dearlar, my love lar... çevirince sana dokunmak, seni sevmek istiyorumlar... seni hayal ederek uyuyorumlar... beni özleler... seni özlüyorumlar... iltifatlar... .......... Neye uğradığımı şaşırdım... Ne yapacağımı bilmiyorum........... Anneme asla anlatmam... hasta olur ölür gider mahfolurum!
babamla konusamam ben böyle bir konusmayı kaldıramam.... ama ne yapabilirim ne yapacağım... bilmiyorum bilmiyorum.... içimdeki öfke..... Ben son zamanlarda hep annemin eskiden kıskançlık ettiğine kendimi inandırmışken bugün bunları görmemle tüm düşüncelerim ters yüz oldu......
güvenim gitti... bitti.... salak gibi hissediyorum... babama öfkeliyim... ne yapacağımı bilmiyorum... ablalarım var, birisi ile aynı sehirdeyiz... ona anlatsam , onunda bi sürü derdi var eşi işsiz aylardır... allahım öğrenirse yıkılır o da... babama bakışı değişir....... ama tek anlatabileceğim kişide o........
allahım napcam ben bunu bilerek o adamın yüzüne nasıl ..... eskisi giibi olamam ki...... offffff............ ne yapca m ben............ allahm güç ver..........
Facebook şifresini ben biliyorum babamın. Kadını engellesem anlar mı anlamaz mı diye düşünüyorum ...
Facebook şifresini ben biliyorum babamın. Kadını engellesem anlar mı anlamaz mı diye düşünüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?