Babam.......ve...yabancı sevgilisi.....

disakkarit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
122
-4
66
Konya
Nasıl anlatsam... Nerden başlasam.. Sorun babam. Yıllarca annem onu aldatmalarıyla suçladı. 5-6 kez büyük kavgaları olmuştu. Babam hep inkar ederdi, annemse sadece görür, hisseder fakat hiç bir şekilde kanıtlayamazdı. Annem babam yüzünden 8 sene önce meme kanseri oldu. Şükür ki atlattı. Ama en ufak bir şeyde geri gelebilen bir hastalık olduğu için dikkat ediyoruz. Neyse konumuza gelelim. Ben üniversiteyi dışarıda okuyorum. Eve geleli bir hafta oldu.

Gelmez olaydım... Bir kaç gün önce babamı facebooktan bi sarışın kadın eklemiş, alman sanırım. İngilizce yazdğı için babam beni çağırdı, ne demiş diye. Bende ona gooogle transleti öğrettim. Yani google çeviriiyi... Ben başıma geleceklerden bi haber salak salak yardım ettiğimi düşündüm!!

2-3 saat öncesinde yüreğimde bir ağırlık, sebepsizce ağladım ... uyuyaamadım.. babamın bilgisayarından girdim... gördüm... my dearlar, my love lar... çevirince sana dokunmak, seni sevmek istiyorumlar... seni hayal ederek uyuyorumlar... beni özleler... seni özlüyorumlar... iltifatlar... .......... Neye uğradığımı şaşırdım... Ne yapacağımı bilmiyorum........... Anneme asla anlatmam... hasta olur ölür gider mahfolurum!

babamla konusamam ben böyle bir konusmayı kaldıramam.... ama ne yapabilirim ne yapacağım... bilmiyorum bilmiyorum.... içimdeki öfke..... Ben son zamanlarda hep annemin eskiden kıskançlık ettiğine kendimi inandırmışken bugün bunları görmemle tüm düşüncelerim ters yüz oldu......

güvenim gitti... bitti.... salak gibi hissediyorum... babama öfkeliyim... ne yapacağımı bilmiyorum... ablalarım var, birisi ile aynı sehirdeyiz... ona anlatsam , onunda bi sürü derdi var eşi işsiz aylardır... allahım öğrenirse yıkılır o da... babama bakışı değişir....... ama tek anlatabileceğim kişide o........

allahım napcam ben bunu bilerek o adamın yüzüne nasıl ..... eskisi giibi olamam ki...... offffff............ ne yapca m ben............ allahm güç ver..........

Evet, sanırım bu durumda annene söylemen doğru olmaz. Biraz zor olucak ama bilen birisinden babanın facebook hesabını hackletmesini isteyebilirsin. Yada şifresini bir şekilde öğrenip(anladığım kadarıyla bilgisayardan pek anlamıyor) o kadını engelleyebilirsiniz. Yani bilemiyorum bu gibi şeyler olabilir. Allah kolaylık versin. İnsanın ister istemez midesi bulanıyor...

Nasıl anlatsam... Nerden başlasam.. Sorun babam. Yıllarca annem onu aldatmalarıyla suçladı. 5-6 kez büyük kavgaları olmuştu. Babam hep inkar ederdi, annemse sadece görür, hisseder fakat hiç bir şekilde kanıtlayamazdı. Annem babam yüzünden 8 sene önce meme kanseri oldu. Şükür ki atlattı. Ama en ufak bir şeyde geri gelebilen bir hastalık olduğu için dikkat ediyoruz. Neyse konumuza gelelim. Ben üniversiteyi dışarıda okuyorum. Eve geleli bir hafta oldu.

Gelmez olaydım... Bir kaç gün önce babamı facebooktan bi sarışın kadın eklemiş, alman sanırım. İngilizce yazdğı için babam beni çağırdı, ne demiş diye. Bende ona gooogle transleti öğrettim. Yani google çeviriiyi... Ben başıma geleceklerden bi haber salak salak yardım ettiğimi düşündüm!!

2-3 saat öncesinde yüreğimde bir ağırlık, sebepsizce ağladım ... uyuyaamadım.. babamın bilgisayarından girdim... gördüm... my dearlar, my love lar... çevirince sana dokunmak, seni sevmek istiyorumlar... seni hayal ederek uyuyorumlar... beni özleler... seni özlüyorumlar... iltifatlar... .......... Neye uğradığımı şaşırdım... Ne yapacağımı bilmiyorum........... Anneme asla anlatmam... hasta olur ölür gider mahfolurum!

babamla konusamam ben böyle bir konusmayı kaldıramam.... ama ne yapabilirim ne yapacağım... bilmiyorum bilmiyorum.... içimdeki öfke..... Ben son zamanlarda hep annemin eskiden kıskançlık ettiğine kendimi inandırmışken bugün bunları görmemle tüm düşüncelerim ters yüz oldu......

güvenim gitti... bitti.... salak gibi hissediyorum... babama öfkeliyim... ne yapacağımı bilmiyorum... ablalarım var, birisi ile aynı sehirdeyiz... ona anlatsam , onunda bi sürü derdi var eşi işsiz aylardır... allahım öğrenirse yıkılır o da... babama bakışı değişir....... ama tek anlatabileceğim kişide o........

allahım napcam ben bunu bilerek o adamın yüzüne nasıl ..... eskisi giibi olamam ki...... offffff............ ne yapca m ben............ allahm güç ver..........

baban da acayip fütursuzmus haaaa..
hem niyeti böyle hemde gel cevir diyo,
gel cevir diyodas kadından hoslandıgını nasıl anlatmıs bravo...:42:

babanızıın face şifresini değiştirin,"geçen 'ne demiş' diye sorduğun kişi demekki adresini çalmış" dersiniz..ama bu tarz engellemeler çözüm olurmu bilmem..gerçekte fiziksel olarak o kadınla aldatamaz ama çok rahat aldatılır.iyi bir kazık yedikten sonra anlar ya neyse siz yinede face şifresini değiştirin..Allah yardımcınız olsun,kimseye şimdilik anlatmayın.Allah annenize şifalar versin inşallah tekrarlamaz,babanızı da ıslah etsin..

Facebook şifresini ben biliyorum babamın. Kadını engellesem anlar mı anlamaz mı diye düşünüyorum ...

Facebook şifresini ben biliyorum babamın. Kadını engellesem anlar mı anlamaz mı diye düşünüyorum ...

Bence de engelle canim. Anlamaz merak etme.

Bu yuku tek basina tasimamalisin. Ben bile bu yasta tasiyamam. Ablanla paylas derim sana. Baban bilmeyerek senin erkeklere olan guvenini sifira indirdi. Bir de o konu var tabi.

Yaziklar olsun!

Bence hemen o sayfaların dökümünü alın, elinizde kanıt olsun..

Ayrıca babanız senelerce böyleymiş bu saatten sonra da değişmez. Hesabı hackletseniz başka hesap açar, kadını silseniz başka kadın ekler.. Arkası kesilmez engelleyemezsiniz. Annenizin hastalığına çok üzüldüm ama onun gözünün içine baka baka gerçeği saklamanızda bana doğru gelmiyor.

kadına beni artık arama sen tanıdığım en rezil insansın falan diyip küfret babanın hesabından. sonra da sil. zaten kadın engeller diye düşünüyorum :27:

ama babanınki de iş ha.
zaten mutsuzum aşk acısı çekiyorum insan karısının hasta olduğunu bile bile böyle bişey yapar mı nefret ediyorum erkeklerden ya :43:

ortada gerçekten bi arkdaşlk var mı yoksa sadece çeviri sayesnde bu gibi kurulan cümleler mi merak ettm. yani taamam kötü bişey yapmş ama nekdr ileri gtmş ..

bnce bunu babanıza söylemeniz gerek.görüp bildiginiizi bilsin ki azcık utanır ceki düzen verir belkide . yanına kalmasın bu.. hemde neden face kullanır ki o yaşta adam.

ya ben anlamadım. babanın sevgilisi olsa bile neden gelip senden yardım istesin ki. böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. böyle facebookta vs sitelerde kadınlar ekliyor mesajlar falan yazıyor olta atıyorlar yani.. öyle bir şey olmasın? baban pek aldatıyormuş gibi gelmedi bana

seni çok iyi anliyorum benimde basima ayni sey geldi bir kaç sene önce çok zor bir durum cocuk olarak bunu tasimak çok zor psykologik sorun yasadim ben bu olaydan sonra kardesimle beraber gordum en azindan onunla konusabiliyorum bu konuyu ama hiç birzaman cesaret edip ne babamla ne annemle konusabildim :( çok denedim olmadi çok zor birsey sonradan zaten baska sebeplerden bosandilar kardesimle benim bildiklerimi hiç birzaman ikiside bilmedi :(

Allah başa vermesin ama senin yerinde olsam;
Önce şifreyi degiştirirdim. Sonra tamamen silerdim o lanet facebook adresini.
14 gün süresi var , geçti mi bitti demektir.
Ayrıca anlasa ne olacak? Madem her seferinde inkar ediyor, açık açık soramaz.
Evdeki interneti de kesmekte yarar var.

Dün gece babam uyuduktan sonra kadını engelledim. Sabaha kadar rüyalarımda kavga gürültü, cok kötü bir uykuydu... Babam işteyken mesajlarına baktım... Her şeyi tek tek silmiş... Kadın engellenenler listesinde duruyor, anlamamış sanırım. Bilmiyorum birde zoosk diye bir arkadaşlk şeyi cıkmıs.. babam orda da arkadas sanırım. orası ne bilmiyorum... Keyfi fena değildi bugün... ama sabah rüya mı grçek mi bilmiyorum gürültülerle cok korktum... muhtemelen rüyadır... :/

Back
X