Babam vefat edince beni evden göndermek isteyen abi bozuntusu..

Alabiliyorum ama yarı yarıya bölünce yetermi? Arkadaşım tam yetim maaşını bile 1200 olarak alıyordu.
ay canım ya falan beklemeyin .
hayat zor ve mecbur tırnaklarınızı çıkaracaksınız, iş bulun çalışacaksınız , elinizden ne gelirse onu yapıp para kazanacaksınız. emek olmadan yemek olmaz. ta ki kendi hayatınızı kendiniz düzene koyana kadar.
bu para bölünse bile 400 alsam da yetmez, çalışamam ama annemle abimle bir şekilde geçiriniz diyorsanız gözünüzü kulağınızı kapatacaksınız.

Var köyde birkaç tane..

Kötümser düşünürsek, yani annenizin ne olursa olsun devamlı onu koruduğunu, annenin/abinin evi satmaya yanaşmadığını ve artık evde kalmanızın imkansız olduğunu..

O zaman size şöyle bir çözüm önereyim.

Baktınız ki evde kalmanız imkansız, sizin evdeki payınızla köydeki arsaları takas edin. Tam hissesi sizde olsun, anneyi abiyi aradan çıkartın. Sizi kurtaracak kadarını satın, gerisi elinizde kalsın.

Şimdi köydeki arsayı ben ne yapacağım diyebilirsiniz ancak dün tarla olan araziler çok büyük hızla imara açılıyor.

İmar söylentisini duyarsa abiniz satmak istemeyecektir, siz kendiniz araştırın.

İmarın ötesinde temiz para için kiraya verebilirsiniz. Siz tarla işine karışmazsınız. Bu tip araziye giren kişiler özellikle ağaç dikecekse sulama sistemi kuracaks uzun süreli kontrat ister. (dükkan yatırımı gibi düşünün)

Abinizin başınızı ekşidiği yarım eski evden çok daha iyi. Şansınız varsa yaşamınız değişir.

Hisseli malınız varsa aranız iyi olsa bile eliniz kolunuz bağlanıyor. Oturup abinizin küfrünü dinleyeceğinize elinizde tertemiz hemen satabileceğiniz malınız olsun.

Alabiliyorum ama yarı yarıya bölünce yetermi? Arkadaşım tam yetim maaşını bile 1200 olarak alıyordu.

Tek başına yetim maaşı yetmez ancak para almak için birden fazla kaynağınız var.

Babanızın gayrimenkul dökümleri vardır orada ada parsel yazar. İnternette tapunun arsanın tam yerini haritada gösterme siteleri var.

Genelde çocuklar şehre gittiği için tarlaları küçük görürler, değerinden haberdar olmazlar. İyi araştırırsanız güzel bir çözümü bulabilirsiniz.

bi kavga çıkarıp size biraz vurmasını sağlayın uzaklaştırma alın bununla yaşanmaz

Biliyor musun aynısını yaşadım.tek farkı yanında 4 yaşında oğlum vardı.beni para manyağı babam attı sokağa.ameliyat oldum sormadılar da.ne yaptım.acil ev tuttum asyalı.basta çok zorlandım ama başka şans bırakmadılar.her türlü rezilliği yaptı babam.kufur etti, o... dedi vs.evden gitmeyince hemen gidiyorsun yoksa polis çağrıdan bile dedi.yine gitmedim.en son ya git ya da bana 500 lira para ver dedi.sonra gittim.yoksa psikolojim bozulacaktı.şimdi ölüyorum gel dese gitmem.benden önce olurse cenazesine de gitmem.oyle rezil biri benim biyoloji babam

Gergin bi zamanda daha da kızıştırın ortamı ve kadese basın polis gelsin. Uzaklaştırma isteyin ve o arada evin kilidini değiştirin gebersede eve almayın.

Polis çağırsanız size bağırdığında, kötü davrandığında ters mi teper acaba? Yoksa tırsar mı biraz? Aklıma başka bir şey gelmedi ama çok üzüldüm geçen sefer okuyunca da 😢 Allah yardımcın olsun.

Merhaba babam kanserden vefat etti benden 1 yaş büyük, yaşadığım sürece boyu evde sürekli babamla ettiği kavgaları dinlediğim, babamı çocuk gibi azarladığı ve sürekli aşağıladığı için, kendisinden hep nefret ettiğim, babamın öleceğini bile bile, ağrıdan kıvrandığını göre göre salyalarını akıtıp köpek gibi babama saldırmaktan bir an olsun geri durmayan bir abi bozuntusu var.

Babam vefat ettiği gece yoğun bakım önünde normal sesli ağladığım için bana rezil demişti bende kendisine tepki gösterdiğim için orospu demişti. Şimdi bana küfürler edip evden göndermeye çalışıyor. Ölsen karşında keyif sigarası yakarım allahsız kaşar falan diyor

Açıkçası bende onunla aynı evde yaşamak istemiyorum midemi bulandırıyor, sesini duyunca yine babamla kavga ediyor sanıyorum psikolojim iyi değil intihar etmeyi düşündüm ama o zaten ölmemi istediği için ona inat yaşamam lazım ama ne yapacağım nereye gideceğim hiç bilmiyorum. Kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum..
Evlen ♥️

Polis çağırsanız size bağırdığında, kötü davrandığında ters mi teper acaba? Yoksa tırsar mı biraz? Aklıma başka bir şey gelmedi ama çok üzüldüm geçen sefer okuyunca da 😢 Allah yardımcın olsun.
Acımı bile yaşayamadım.. Kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum şu dünyada yapayalnızım..

basın sağolsun, konu sahibesi ne yaptın acaba,
senin yine abin benim annem kovdu,neyseki hallettik sorunuda.Kötü insan her yerde .

Back
X