Tamam da konu bu değilBirbirlerine ettikleri hakaretler beni şoka uğrattı.
Ermeni rum gavur (gayrimüslim) filan.
Bunların hakaret olduğundan haberim yoktu.
Aynen Ermeni, Yunan tohumu, gevur nedir allah aşkınaBirbirlerine ettikleri hakaretler beni şoka uğrattı.
Yahu ben burda derdimi anlatmak için konu açıyorum, onlar da benim annem babam. Kaç yaşında insanlar bu yaştan sonra kimseyi değiştiremem.Aynen Ermeni, Yunan tohumu, gevur nedir allah aşkına
O zaman değiştiremeyecekseniz bu konuyu neden açtınız? Böyle gelmiş böyle gider deyip bırakacaksınız peşlerini.Yahu ben burda derdimi anlatmak için konu açıyorum, onlar da benim annem babam. Kaç yaşında insanlar bu yaştan sonra kimseyi değiştiremem.
Yok ben anlatamıyorum galiba, şu an konumuz bu değil. Eleştirin diye değil yardımcı olun diye açılmış bir konu. zaten üzgün ve sinirliyim birde sizin gibi destek değil köstek olan insanlarla uğraşmak istemiyorumO zaman değiştiremeyecekseniz bu konuyu neden açtınız? Böyle gelmiş böyle gider deyip bırakacaksınız peşlerini.
Katılıyorum. İnsanları ırkları ve dinleri ile küçümseyen insanlara sadece acıyorum. Yazık.Birbirlerine ettikleri hakaretler beni şoka uğrattı.
Köstek mi? Kızım iyi misin sen eleştiriye açık değilsen açma konuyu buraya. Nefret suçu o hitaplar biliyorsun değil mi?Yok ben anlatamıyorum galiba, şu an konumuz bu değil. Eleştirin diye değil yardımcı olun diye açılmış bir konu. zaten üzgün ve sinirliyim birde sizin gibi destek değil köstek olan insanlarla uğraşmak istemiyorum
50 küsür yaşında insanlar, öyle yetişmiş öyle büyümüş, öyle görmüşler. Bende kendileriyle bu konuda tartışıyorum. Ama düşüncelerini değiştiremem. Ve sanırım 3. Kez falan söylüyorum,. KONUMUZ BU DEĞİL. YARDIMCI OLMAYACAKSANIZ YAZMAYINKatılıyorum. İnsanları ırkları ve dinleri ile küçümseyen insanlara sadece acıyorum. Yazık.
Konu içeriğinde bu da var. İstediğime yorum yapabilirim ama konunuza meraklı değilim. İyi günler.50 küsür yaşında insanlar, öyle yetişmiş öyle büyümüş, öyle görmüşler. Bende kendileriyle bu konuda tartışıyorum. Ama düşüncelerini değiştiremem. Ve sanırım 3. Kez falan söylüyorum,. KONUMUZ BU DEĞİL. YARDIMCI OLMAYACAKSANIZ YAZMAYIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?