• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam

Evet bu sene geçti ama seneye mutlaka üniversiteye kayıt olun 2 yıllıkta olsa yardım nafakası davası acarsınız.

Anneyede mi baglanmadı nafaka hiç peki.
Babamla annem ayrılar ama boşanma davası olmadı daha yani annemden boşanmak istemiyor. O kadınlada dini nikah kıymış yani islamı oyunlarına alet etmiş . O kadınla yaşıyor anneme kaç kez dava aç dedim yanaşmıyor nasıl ikna edebilirim? Çok saçma kocası başkasıyla birlikte ama annem de nikahı o kadına vermek istemiyor. Boşanırsa her şeyi yapabilir babam nasıl yaptı bilmiyorum ama annemde boşanmak istemiyor. Boşanırsa nafaka alabilir ama bunu yapmıyor

Babamla annem ayrılar ama boşanma davası olmadı daha yani annemden boşanmak istemiyor. O kadınlada dini nikah kıymış yani islamı oyunlarına alet etmiş . O kadınla yaşıyor anneme kaç kez dava aç dedim yanaşmıyor nasıl ikna edebilirim? Çok saçma kocası başkasıyla birlikte ama annem de nikahı o kadına vermek istemiyor. Boşanırsa her şeyi yapabilir babam nasıl yaptı bilmiyorum ama annemde boşanmak istemiyor. Boşanırsa nafaka alabilir ama bunu yapmıyor
Olan bize oluyor yani inat gibi bişey oldu annem hazmedemiyor yaptığı şeyi. Babam kanser hastasıydı yıllarca baktı iyileşince de bunu yaptı. Nasıl bir yol izlenir bilmiyor kadın bulunduğumuz şehire bile göndermiyor yılda bi kere kardeşimi görmeye gelir onda da akrabalarında kalır .

Sınava hazırlanıcam bunu ilerde yapabilir miyim üniversiteye başladığımda
Sınava az kaldı zaten, sen moralini bozma. Sınavın insanlara güzel geçer, istediğin bölümü yazarsın. Üniversite tercihi yapacağın zaman lütfen ülkenin durumunu da düşün, ileride sana kesin meslek sahibi yapacak bir meslek seç. Nakafa olayını da pek bilmiyorum ama ileride açabilirsin herhalde.

Sınava az kaldı zaten, sen moralini bozma. Sınavın insanlara güzel geçer, istediğin bölümü yazarsın. Üniversite tercihi yapacağın zaman lütfen ülkenin durumunu da düşün, ileride sana kesin meslek sahibi yapacak bir meslek seç. Nakafa olayını da pek bilmiyorum ama ileride açabilirsin herhalde.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için Allah razı olsun. Umarım her şey gönlümüzce olur .

Back
X