babam

hazal538

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
55
6
48
İzmir
merhaba arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. Size babamdan bahsetmek istiyorum. Benim babam kumar oynamaz, içki içmez, dövmez, sövmez; fakat sürekli gergindir ve mutlaka anneme, bana ya da kardeşime karşı sinirli sinirli konuşur. Lokantaya gittiğimiz de yemekleri beğenmez, servisin geç kaldığını söyler, gelen çayın kötülüğünden şikayet eder ve bunları garsonu azarlayarak söyler. Dolayısıyla ortam gerilir. Bazen bir komşumun yanında ya da bir arakadaşımın yanında beni tersleyince yerin dibine girdiğimi hissederim. o yüzden babam yanımdayken, yanımdaki insanlarla konuşmaya çekinirim, beni küçük düşürecek diye... Ben evliyim ve küçük bir kızım var. Ailemden uzak bir şehirde oturuyordum; fakat babam emekli olunca bizim yaşadığımız şehre taşındılar. Yakın oturuyoruz ve her gün görüşüyoruz. Ben evde sürekli barut gibi dolaşıyorum. Onun gerginliği beni çok etkiliyor. Sinirlerim sürekli bozuk. Uzun yılların verdiği birikimler var galiba. Eşim, babandan bu kadar etkilenme diyor; fakat elimde değil.... Gördüğünüz gibi dayak, dövme, sövme yok; fakat psikolojik olarak üzerimde büyük bir baskı var gibi hissediyorum. Lütfen benim farklı bir pencereden babamı görmeme yardımcı olun, ben bunu tek başıma başaramadım.... Sevgiler....

aynı şey bizdede var yanımızda sürekli bağırıp çağıran ufacık şeyi abartıp söylenen bi adam kayınpederim var bende çok rahatsız oluyorum sinirlenip kendimi tuttuğum zamanlar çok oluyor ama onları değiştiremeyiz olduğu gibi kabuletmeliyiz canım yoksa kendimizi yıpratırız demem o ki sende kafana takma değiştiremiyorsan öyle yaşamayı öğren ben öyyle yapmaya çalışıyorum

Back