merhaba canım nasılsın?arkadaşlarımı aradım hepsi kısa konuştu benden sıkıldılar demişsin , senden neden sıkılsınlar. bence hayat içersinde herkesin az çok sorunu problemi var. bu sebeple de kimse kimseye selam bile vermiyor kendi sorunlarıyla uğraşmaktan. tabiki yanlış hatır sormak selam vermek almak bir enerji alışverişi. iyi bak iyi gör ne düşünürsen o gelir peşinden. önce kendinle barış

anladığım kadarıyla kendinle iç dünyanla da pek anlaşamıyorsun. sana burada bir sürü güzel temenni yazıldı hepsini de nazikçe kabul ettin onayladın teşekkür ettin bu senin ruhunun inceliğini güzelliğini gösterir. kendini sev kendini çok sev. inan sen kendini sevdikçe başkalarının da seni sevdiğini göreceksin. kendine saygı. babam beni üzüyor diyorsun ya aslında sen kendini üzülmeye meyilli tutuyorsun. merak ediyorum baban annene neden iyi davranıyor araları iyi de çocuklarına böyle despot. yani burada yüz verirsem şımarır düşüncesini biraz abartmış olabiler mi. ve annen neden babana engel olmuyor. kadınların yapamayacağı şey yoktur. neyse sen babamla konuşacağım demiştin konuştu mu? nedir son durum?