Babam. .

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
Babamla ilgili daha önce de konu acmistim ailemle yasamiyorum ama her haftasonu yanlarına gidiyorum ve her gidisimde babam çok hastayim deyip öbür odada yatıyor iki defa dra gittik bişeyi yok o kadar üzülüyorum ki sanki bana tavır aliyormus gibi geliyor. Bugün bişey konuscam baba dedim ben rahatsizim bana dokunmayin dedi gitti ben de kendimi kaybettim ne zaman iyi oldun ki yıllardır gurbette milletin ağız kokusunu ben çektim rahatsızligimi bu kadar anlatmadim dedim iyilesin sonra goruselim dedim çıktım bi de öbür kızınız baksın benden bu kadar artık yok o eski fafama dedim. Ablamla daha iyi çocuklarıyla filan ilgileniyor hiç değilse o da evli uzakta daha kiymette sanırım. . O kadar Üzgünüm ki o kadar ihtiyacım var ki kapı gibi dimdik yanımda duran babaya ama malesef sürekli yatıyor ve hastayım diyor,..

Diğer konularınızı okumadım ama farkında olmadan babanızı kıracak bir şey yapmış olabilir misiniz acaba? :(

Diğer konularınızı okumadım ama farkında olmadan babanızı kıracak bir şey yapmış olabilir misiniz acaba? :KK43:
Nişan attım 33 yaşındayım evlenemedim Kuzenler filan evlendi barklandi zannimca bana tavır alıyor ama napayım elimde değil korkuyorum evlilikten

Nişan attım 33 yaşındayım evlenemedim Kuzenler filan evlendi barklandi zannimca bana tavır alıyor ama napayım elimde değil korkuyorum evlilikten
Ya da bunu mu kafasına takıyor anlamadım büyük bir üzüntüyle bakıyor bana bakarken vah yavrum ağlama sen der gibi

Her evde olur mu böyle tartışmalar benim içim içimi yiyor keşke tepki vermeseydim diyorum ama bana dokunmayin ben hastayım diye başından savmasi. ..

Nişan atmış olmanız babanızın zoruna gitmiş olabilir çünkü bir kız babası ve bazı insanlar nişan atma vb durumlarını utanç verici bulabilirler. Böyle düşünüyor olabilir mi acaba?
Siz bir yetişkinsiniz kendi kararlarınızı kendiniz alabilirsiniz, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu zamana kadar saygınızı muhafaza ederek yaklaşmışsınız ama sonuncusunda patlamışsınız.
Eğer gerçekten söylediğim sebepten dolayı tepki gösteriyorsa tavrınızı koyun derim,çocuk değilsiniz sonuçta

Evet olabilir dra götürdüm antidepresan verdi icmiyor
Doktor antidepresan verdiyse gerçekten bir sıkıntı var demektir. Bir şekilde ilaçlarını almaya ikna etmeniz lazım. Siz yapamıyorsanız bu konuda kardeşinizden yardım alın. Ya da nazının geçeceği birinden. İlaçlarını düzenli kullanmaz ise durum daha da kötüleşebilir.
Ayrıca depresyonda olan bir kişinin algısı da değişiyor. Kapı gibi yanınızda durması mümkün olamaz. Kişiliği bile değişebilir. Onun bu durumunu kabullenin, eleştirmeyin ve çözüm için çabalayın derim. Siz de zor durumdaysanız siz de gidin doktora, ihtiyacınız olan desteği şu dönem ailenizden değil de uzman kişilerden almaya çalışın.
Bundan sonra tartışmalarınızı geride bırakıp bu konuya odaklanın derim. Babanıza karşı da sabırlı olmaya çalışın. Bizim toplulumuzdaki erkekler depresyonu kabullenmekte zorlanabiliyor. Ne yazık ki şu dönemde ondan bir beklentiye giremezsiniz, girmemelisiniz. Tartışmak da sonuç vermez. Oturup konuşmak, onun gururunu kırmadan, yaşadığı şeyin çok sıradışı olduğunu hissettirmeden ailece ikna etmeye çalışmanız, yanında olduğunuzu hissettirmeniz gerekiyor. Tüm aile olarak. Umarım başarabilirsiniz... Geçmiş olsun..

Nişan atmış olmanız babanızın zoruna gitmiş olabilir çünkü bir kız babası ve bazı insanlar nişan atma vb durumlarını utanç verici bulabilirler. Böyle düşünüyor olabilir mi acaba?
Siz bir yetişkinsiniz kendi kararlarınızı kendiniz alabilirsiniz, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu zamana kadar saygınızı muhafaza ederek yaklaşmışsınız ama sonuncusunda patlamışsınız.
Eğer gerçekten söylediğim sebepten dolayı tepki gösteriyorsa tavrınızı koyun derim,çocuk değilsiniz sonuçta
Sanirim bu olay sarstı onu beni de çok etkiledi ama napayım mevlam neylerse onu gorcez bunu onun demesi gerekiyor yoruldum yaşadığın yer bunaltiyorsa uzaklas diyorum hiç birşeye onay vermiyor ben de hiç istemeden ve cok ihtiyacım varken ailemle mesafe koycam çünkü ona her baktığım da yüzümü one egdirdin fafama senin yüzünden hastayım diyormus gibi geliyor ki benim hislerim gerçekten gucludur

Konuşmaktan pişman olacağı bişey soylemekten mi kaçıyor acaba.. kırgın gibi..
Gitmeye devam edin varsın içeri odaya gitsin.. bi süre sonra açılır konuşur sizinle ins

babanın şeker hastalığı ya da kalp rahatsızlığı var mı, sen kendi kendine işgilleniyor olabilirsin baban gerçekten hasta olabilir ve Allah korusun öldüğünde çok üzüleceksin, sanırım anayı babayı bu yaşlarda rahat bırakmak lazım çünkü hiç rahata eremeden ölüp gidiyorlar

babanın şeker hastalığı ya da kalp rahatsızlığı var mı, sen kendi kendine işgilleniyor olabilirsin baban gerçekten hasta olabilir ve Allah korusun öldüğünde çok üzüleceksin, sanırım anayı babayı bu yaşlarda rahat bırakmak lazım çünkü hiç rahata eremeden ölüp gidiyorlar
Defalarca dra götürdüm checkup yaptırdım hicbirseyi yok inanın şu an duymak istedigim en son şeyi söylediniz ben katlanamm onların ölmesine istiyorum ki bu dünyayı mezar etmesin kendisine ve bize. ..

Sanirim bu olay sarstı onu beni de çok etkiledi ama napayım mevlam neylerse onu gorcez bunu onun demesi gerekiyor yoruldum yaşadığın yer bunaltiyorsa uzaklas diyorum hiç birşeye onay vermiyor ben de hiç istemeden ve cok ihtiyacım varken ailemle mesafe koycam çünkü ona her baktığım da yüzümü one egdirdin fafama senin yüzünden hastayım diyormus gibi geliyor ki benim hislerim gerçekten gucludur
Belki üzerine gitmezseniz bir süre kendi haline bırakırsanız düşünüp yumuşar,bu sefer o size adım atar.
Lütfen canınızı sıkmayın,dediğiniz gibi her şey kader kısmet..
Anneniz de aynı şekilde mi düşünüyor babanızla?

Nişan attığınızdan dolayı
Babanız depresyona girmiş olabilir
Sizin adınıza üzüldüm
Umarım en kısa zamanda ilişkiniz
Normale döner

Back
X