Babama bir şey olursa dayanamam

benim ailemdede ırsi olarak kalp tansiyon şeker ne ararsan var.
dedelerimin ikisi dayım ve çook akrabamız açık kalp ameliyatı oldu by_pass yani. allahın iziyle hiç birşey olmaz. ama annene anlam veemedim. kavgasız tartışmasız evlilik varmıki bunca yıl aynı yastığa baş koyduğu eşini yanlız bırakıyor. haa belki çoook çook haklı yanları vardır çok kırgındır içinde herşey bitmiştir o ayrı ama onlarıda ameliyat sonrasına bırakıp senin için görevlerini yaps keşke.
ama şunu sölemeliyim ameliyat sonrası ameliyattan daha önemli. çok iyi bakılması gerekiyor sen çalışırsan babana kim bakacak. allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım. çooook acil şifalar inş

helal olsun sana canım sen ne fedakar evlatsın valla çok duygulandım yaşına rağmen geçekten bir çok şeye göğüs germişsin kutluyorum seni...Allah babacığını sana bağışlasın canım...inş herşey yolunda gider ve baban eski sağlığına kavuşur...bende hep babama bişi olmasından çok korkarım Rabbim hepsine sağlık versin..anenede hiç bir anlam veremedim doğrusu yani babandan nefret edyo olabilir ama senidemi düşünmüo bu derece yanlız bırakıo babanı düşünmüosa seni düşünsün..bukadar şeyi üstüne yıkıyo..ama olsun canım inş ben atlatacağına inanıyorum..ne gzl baba duası alıyosun..Allah katındada yaptığının yeri çook büyük..sen çok güçlü bir kızsın atlatıcaksın inş..Rabbim babana acil şifalar versin canımm..

çok geçmiş olsun inş en kısa sürede baban iyileşir yanında olur Allah yardımcın olsunn.

arkadaşlar babam yarın çıkıyo hasteneden 1 ay sonrada ameliyat aslında orda daha güsel bakılıodu şimdi annemim olduğu eve gelcek diye sinirlerim bozuluyo ben tüm gün işteyim onlar evde yalnız aklım hep evde babamda olcak

arkadaşlar babam yarın çıkıyo hasteneden 1 ay sonrada ameliyat aslında orda daha güsel bakılıodu şimdi annemim olduğu eve gelcek diye sinirlerim bozuluyo ben tüm gün işteyim onlar evde yalnız aklım hep evde babamda olcak

Annenle babanın boşanmış olduklarını düşünmüştüm ben seninde aslında babanla kaldığını ama baban hastanede olduğu için annene gittiğini hatta...

Annenle baban evli ve konuşmuyorlar hatta annen hastaneye bile gitmedi.Nasıl bir iştir bu ya...Ben anlam veremedim kusura bakma söylemedende edemedim..

Umarım baban sağlığına kavuşur.Allah yardımcınız olsun

Annenle babanın boşanmış olduklarını düşünmüştüm ben seninde aslında babanla kaldığını ama baban hastanede olduğu için annene gittiğini hatta...

Annenle baban evli ve konuşmuyorlar hatta annen hastaneye bile gitmedi.Nasıl bir iştir bu ya...Ben anlam veremedim kusura bakma söylemedende edemedim..

Umarım baban sağlığına kavuşur.Allah yardımcınız olsun

sorun değil canım zaten ben bile anlam veremezken kimsenin anlam vermesini beklemiyorum inanınki tek dileğim şu günlerin geçip babamın sağlığına kavuşması başka bi dileğim yok

aynı şeyi tam 6 ay önce ben yaşadım ama bemin şansım annem amcam ve 4 halam hepsi ben işimden kalmıyım diye çırpındılar
gülüm baban ameliyat olduktan sonra yanında güçlü kuvvetli biri olmalı sen o işleri tam yapamazsın bir büyünden ne biliyim halandan amcandan yardım iste inan seni çok iyi anlıyorum çok zor günler geçiriyorsun umarım sizde bizim gibi atlatırısnız :)

kızlar slm babam hastenede yatıo kalbinden rahatsız anjiyosu dün yapıldı doktorlar açık kalp ameliyatı diyolar çok korkuyorum ona bişe olursa dayanamam ve maalesef annemle konuşmuyolar ve annemin umru değil herşeyle ben ilgileniyorum hastene-çıkarılması gereken evraklar falan öyle yoruldumki ve ben daha sadece 19 yaşındayım ve çalışıyorum işten izin almam çok sorun oluyor herşey üstüme gelio ziyaret saatleri sabah 6 öğlen 1 akşam 6 öğlen ve akşam işde olduğum için kaç gündür sabahın 5inde kalkıyorum hergün hastaneye gidiorum babamı görmeye ihtiyaçlarını karşılamaya ama yanımda kimse yok ağır gelio bunlar bana sanki bi yerde düşüp bayılcakmışım gibi gelio inanın ben bu kadar güçlü olduğumu bilmiodum ve tüm bunlar varken babamı kaybetme korkusuda içimden bian gitmio....yanımda tutuncak birini istiyorum dayanamıyorum bunca şeye yetebilirmiym bilmiyorum çok yoruldum artık ben ve annemden iğreniyorum resmen....

Canımm,durumun çok zor,babasına kurban olabilecek biri olarak sabır diliyorum sana.Allahtan acfil şifa diliyorum.Allah onları bizlere bağışlasın.Nefes almaları bile yeterken,varlıklarını,ellerini üzerimizden eksik etmesin.Allahım bizi onların yokluklarıyla imtihan etmesin.AMİN..

oncelıkle geçmiş olsun canım o senin baban ve herseye katlanacaksın bu bir,
ikincisi bende babamı o nalet hastalık olan kanserden dolayı kaybttm 1 yıl once ama kader bu hayatta hersey olabiliyor yok dayanamam yok onsuz olamam kelımelerı artık bana çok yabanncı ben en büyük acıyı yasamısım daha ne olsun deyip geçiyorum artık.üçüncüsü babanınkı açık kalp amelıyatı her amlytta risk olduğu gibi bundada tabiki olacaktır ama eminim ki iyileşecektırde.sen içini ferah tut.yeterkı tedavısı olsun gerisi boşşş..keske benimde babam hayttta olsaydıda onla gece gündüz ilgilenseydımmmmmmmmsenağlamasenağlama
seninki büyük bir dert değil
allah şifa versin

Allah acil şifalar versin canım...Emin ol baban bu halini görüp seninle gurur duyuyordur, onun için bunlara katlanmaya değer dimi canım. Allah insana kaldıramayacağı yük vermez, sen gerçekten çok güçlüsün baksana bu yaşta herşeyi bir arada yürütmeye çalışıyosun.Annenede kızmadım değil aslında insan kırk yabancı olsa bile zor günde yardım eder, yargısız infaz yapmak istemem ama düşmez kalkmaz bir Allahtır yarın onun ne olacağıda belli değilki...Takdir ettim seni aynı zamanda banada ii bir ders verdin, ben bu 23 yaşımdayım bi sorun olduğunda hemen isyan ediyorum.ınan bundan hep sen aklıma geleceksin...

geçmiş olsun acil şifa diliyorum
derdi veren rabbim hepimizin duasıyla inşallah dermanıda verir

canim benim helal olsun sen ve senin gibi evlatlara

anneni ise Allaha havale et oda bir gun kalir tek basina

yazik cok yazik ,yaptiklari tartismada baban hatali olmus olsa bile hastalik bu

hastaneye kaldirilmis ne olursa olsun annenin onu asla yalniz birakmamasi gerekirdi

is yerinden yillik izin falan alamazmisin canim ,babana bu hassiyeti gostermeyen annen

onu geldiginde daha da uzup kotulesmesine sebeb olabilir

bilmiyorum yada bana öyle geliyor sorunu tam bilmiyoruz cunku

gecmis olsun tekrar cnm rabbim babana sihhat saglik versin insallah ömür versin a.s.

arkadaşlar hepinizin duaları için tekrar tekrar teşekkr babam ewde biras iyi gibi bu arada bende çalışmıyorum artık oda ayrı bi sorun tabi evdeyim ama en azından babamın yanındayım bu yüzden o kadar takmıyorum

ayrıca bi gelişme daha babamla halam küslerdi seneler öncesinden ben içim rahat etmedi halamı aradım konuştuk falan yani onlar barıştı artık halamda var yanımda o yüsden banada güç geldi babamıda öle iyi görünce moraliö yerine gelio

ay çok sevindim canım yaa gerçekten bugün ii bir haber oldu bu benim için. Dün okuduktan sonra hep sen geldin aklıma

sağol canım ya gerçekten beni düşündüğün için birilerinin beni düşündüğünü duymak bile mutlu edio beni banada çok iyi geldi sende öyle herşeye isyan etme çünkü ne yazıosa onu yaşıycaz hep güçlü olalımki hem kendimiz için hemde sevdiklerimizin yaşamını kolaylaştıralım başka yolu yok çünkü hayat zor çok zor ama pes etmek yok !

önemli olan zoru başarmak

arkadaşlar hepinizin duaları için tekrar tekrar teşekkr babam ewde biras iyi gibi bu arada bende çalışmıyorum artık oda ayrı bi sorun tabi evdeyim ama en azından babamın yanındayım bu yüzden o kadar takmıyorum

ayrıca bi gelişme daha babamla halam küslerdi seneler öncesinden ben içim rahat etmedi halamı aradım konuştuk falan yani onlar barıştı artık halamda var yanımda o yüsden banada güç geldi babamıda öle iyi görünce moraliö yerine gelio

hepsini atlaticaksin insallah arkadasim :teselli:

bak halanlada barismis babacigin

ya merak ediyorum annenden hala tik yok mu ? nasil bir vicdan bu ya ?

evet canım hala tık yok deliricem ya nası bişe bu kafayı yedirtcek bu kadın bana

Back
X