Ya bilmiyorum da anne baba sana emeği geçmiş yememiş yedirmiş içmemiş içirmiş. Çocuk sahibi olanlar bilir ne kadar zordur bakmak. Hele büyütmek onu yetiştirmek senin için endişeleniyorlar az bir geç kalsan emekleri yazmakla bitmez. Ben anne babamla evet tabi herkes gibi tartışmalarım oldu ama onların yaptıkları emekleri bilmiyorum ne kadar çalışsam ödeyemem. Koca geçici olabiliyor yani boşanıyorsun vs. Ama anne baba öylemi bi yerine bişey olsa kanları durmaz. Bilmiyorumda kimse için anne babamdan geçemem. Bu konuda cidden tavrım net. Ha eşinin anne babasınada saygı duyacaksın özen göstereceksin ama anne-babanı ezipte mutluluk olmaz senağlama
arkadaşlar nete yeni girdim..hepinie teşekkürederim..gece babamı yoğun bakımdan çıkarıp servise almışlar.dün gece almışlar parçayı içinden.aradım sesini duydum okadar rahatladımki anlatamam..eşimde mahçuptu heralde.oda aradı konuştu..geçmiş olsun filan dedi.ona demedim ama bu çok hoşuma gitti...ziyaretçi kabul etmediklerinden göremiyorum ama sesini duydum ya o bana yeter..bide işallah bundan sonra araları düzelirde arada kalmanın üzüntüsünden kurtulurum.canlarım benim hepinize dualarınız için teşekkürederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?