Hocam, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin ama muhtaçta etmesin derler, geçen soramazsın programında acil servis doktorunu dinledim '' deneyin, 350kişi ile bayramlaşamazsınız ama biz günde en az okadar hasta bakıyoruz''demişti. Sistemde sıkıntı çok evet fakat her hekimin de mesleğine aşık olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibinde Dr masaj yapmış sağolsun. Ama benim bizzat yakınım ağır derece grip geçirirken büyük bir devlet hastanesi aciline gitti evinden yürüyerek çıktı. Orda hekim iğne yapılmasını uygun görüyor, yakınım abla adını o an anlamıyor hemşire yapacakken benim penisiline alerjim var diyor ailesi de yanında yani.. Sen benden iyi mi biliyorsun diyor abla izin vermiyor hekime gidip penisiline alerjim var diyor, hekim hadi hanım hadi hep olmaz o diyor ablam da hekimden iyi bilecek değilimya diyip izin veriyor hastaneden çıkamadı.

10gün içinde cenazesini aldık. Yazılan raporda hiç o iğneden bahsedilmediğini gördük benden daha yakın olan avukat akrabası peşini kovaladı ve gerçekten penisiline içerikli ilaç verildiği tespit edildi. Vsvs.. Tabii ölüm gelince bunlar vesile ama böyle yaşanılanları yok saymam ak lazım