babama küfür etti sonrada inkar etti REZİL

böyle dengesiz insanları hayatımızdan çıkarmamız lazım, ben genelde arkadaşlarımı davranışlarına göre seçiyorum ama tabi akraba olunca o kadar da kolay olmuyor ayırmak, yine de en iyisi fazla yanyana gelmemek öyle insanlarla.

Sende yeni gelinken çok geziyorsun... filan laflarına biraz pişkin olup evet geziyoruz çok şükür deseydin.
Kocanla gittiğin geldiğin yerin hesabını mı vereceksin daha neler. Belli ki kıskanmış laf çıkarıyor bir de .
Hiç duymamazlığa gelin rahat davranın ve görüşün ama aranıza mesafe koyun yani gizlinizi, özelinizi paylaşmayın.
Bazen insanın sinirlerine hakim olması zor oluyor biliyorum ama kötü söz karşısında susmak bakışlarla konuşmak en iyisi. O bakışlardan anlayacaktır zaten o.
Anlamıyorsa da boşver gitsin derim saygı siz de kalsın...

hangimizin ki yerlerde emo???
peki birşey soracağım senin gozune baka baka birisi küfür etse ne yapardın cidden tepkini çok merak ettim.
Agzini topla yoksa ben toplarım derdim ama asla onun cümlesini ona soylemezdim. Cok yüzgoz olmussunuz

o huyuda var.
mesela ben eşimin bir huyundan şikayetçiyim..
oldu ki eşim hoşlanmadığım şeyi yaptı ama ben farketmedim
hemen sırıtarak diyor cankizim cankizim baksana xe ne yapıyor...

ben önceden kötü niyetli yaptığını anlamiyordum
sonradan farkettim bu bizi birbirimize takıyor...

bir gün yine eşimin birseyini haber verdi.
bende SEN NEDEN SÜREKLİ XİN HATALARİNİ BANA SOYLUYORSUN.
SONRA GİBİP ONUNLA KÖTÜ OLUYORUM.ÇOKTA SENİN YANINDA OLDU MEVZU.
BELKİ EŞİM BANA ANLATMAYACAK! NEDEN HABER VERİYORSUN dedim daha eşimi bana haberlemiyor :51:

Iyi demissin hadsiz ben kimsenin kotu olmasini istemedigim icin cok tepki veririm böyle seylere onun iyi bir dayaga ihtiyci var da neyse.

ben ömrümde böyle edepsiz birini görmedim.
sabahtan belli sinirim hiç geçmedi.bahsettiğim şahsiyet büyük eltim.

kısa anlatıyorum.
sabah çok ciddi birşey konuşuyorduk.
bana dediki SENDE ESKİDEN(yeni gelin iken)
gitmediğin yer kalmiyordu kocanla..
bende dedim ki Evet bak sende diyorsun kocamla gidiyordum.bundan kimine...

buraya kadar herşey çok normal gözüküyor değilmi?
ma değil.ben bu konuyu biraz anlatiyim..

kv kp köyde yaşıyor.ben daha 1 senelik bile değilken
hakkimda dedikodular cikiyordu.dedikodu ne biliyormusunuz?
ben kocamla markete ,gezmeye gidiyormuşum:53:

ve bu gayet normal durumu kpre kim nasıl yansıtmışsa
sanki ben çok kötü birşey yapiyormusum gibi dedikodular dönüp durdu..

biz 3 elti bir aptmanda oturuyoruz sizce bunlari kim haber verdi????

eşimlele ben büyük eltinin yapabileceğinden emindik
ama hiç bir zaman yüzüne vurmadık.sen mi yaptın demedik.
iki şansımız vardı ya büyük elti yada ortanca elti olanı biteni köye haber veriyordu...

bugün alakasızca bu lafı bana dedi.
bende "Evet benim için bu böyle böyle şeyler söylenmiş di kpre.
burada ki olan herşeyi kim haber veriyor köye.ya sen söyledin yada bu yengem(işaret ederek.o da orada)

kizlaaaar dediğimi biliyorum bana ne dese beğenirsiniz
BENİM SOYLEDİGİMİ KİM SÖYLÜYOR BANA İFTİRA ATIYORSA ONUN BABASININ AĞZINA S....M:53::53::53:
tabii ben zivanadan ciktim çünkü resmen benim babama dedi.
ben ona sen söylüyormuşsun demedim.eğer isim verseydim küfrü ustume almazdim.

ben kendi fikrimi söyledim ya sen söyledin yada bu yengem söyledi diye...

tabi ben ölmüş babama küfrü duyunca s.ç kendi babanın ağzına dedim.:26:
demesemiydim bilmiyorum.
onun seviyesine düştüm ama.ölmüş babamı soyleyince çıldırdım.

üstelik inkar etti söyledigi sözü.
birde o yetmiyor gibi özrü kabahatinden büyük
diğer eltime demiş ki Ben ona demedim kprim için dedim o lafı:53:aptal...

hayır birde hüngür hüngür ağlıyor babama küfür ettin diye:53:
haa birşey anlatırken yemin ettim karnımda ki için.inşallah doguramazsin dedi en çokta bu koydu bana.

çünkü bana ettiği küfür bana gelmedi kendi babasına gitti
ama sonki cümle daha çok kizdirdi beni

valla çok uzattım ama lütfen birşey söyleyin
siz olsanız bu insanla bir daha konusurmusunuz.

aynı binada oturuyoruz küslük olmasın diyorum ama
böyle yalancı,söz taşıyan,iki yüzlü insanla konuşmamak en iyisi.

Bence fazla kafaya takıyorsunuz. Kocanızla markete, gezmeye gidiyor oluşunuzu dedikodudan sayan zihniyetten de, bu dedikodulara inanan, ortada dolanmasına mahal veren kayın peder de dahil herkesten uzak durmak ve kafaya takmamak lazım.
Gelinlerin görümcelerin aynı apartmanda yaşayıp da kardeş kardeş geçindiğini daha duymadım ben. Yerinizde olsam taşınırdım ve irtibatı da keserdim.
O ne biçim zihniyet öyle afedersin sanki kocan seni pazara görücüye çıkarıyor. Ne kadar çirkin, çarpkk düşünceler var toplumda. Üzülüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

böyle dengesiz insanları hayatımızdan çıkarmamız lazım, ben genelde arkadaşlarımı davranışlarına göre seçiyorum ama tabi akraba olunca o kadar da kolay olmuyor ayırmak, yine de en iyisi fazla yanyana gelmemek öyle insanlarla.

evet akraba olunca iş değişiyor...
resmiyet bu sorunu çözer aslında
Ne senden rükû artık ne de benden kıyam.
Bundan sonra 'selam-ı aleyküm, aleyküm selam.
Demis Fuzili..Sende selam/ Vealeykum selam yaparsin.Cok icli disli olmazsin..
çok güzel bir söz paylaştığın için sağol arkadaşım:34:

Sende yeni gelinken çok geziyorsun... filan laflarına biraz pişkin olup evet geziyoruz çok şükür deseydin.
Kocanla gittiğin geldiğin yerin hesabını mı vereceksin daha neler. Belli ki kıskanmış laf çıkarıyor bir de .
Hiç duymamazlığa gelin rahat davranın ve görüşün ama aranıza mesafe koyun yani gizlinizi, özelinizi paylaşmayın.
Bazen insanın sinirlerine hakim olması zor oluyor biliyorum ama kötü söz karşısında susmak bakışlarla konuşmak en iyisi. O bakışlardan anlayacaktır zaten o.
Anlamıyorsa da boşver gitsin derim saygı siz de kalsın...
çok teşekkürler .hepinizin yorumlarini ayri ayrı beynime kaziyorum çok sağolun kızlar.

Agzini topla yoksa ben toplarım derdim ama asla onun cümlesini ona soylemezdim. Cok yüzgoz olmussunuz
valla elmeyra ablacim o senin dediğin gibi olmuyor iste.
farkindaysan onu da dedim.keşke söylemesemiydim diye.
çünkü kolay küfreden ve ağzı bozuk biri değilim.ama karşımdaki denyuz olunca
saygıdan ahlaktan yoksun olunca ve de çok normalmis gibi ölmuş babama kufru basinca yinede bende senin ..... demedim.diyemem ben onun gibi ahlaksiz değilim...ama resmen diz kapaklarim titredi ve gozlerimde ateş çıktı.belki de sen olsaydın onu merdiven boşluğundan atardin.saygı hak edene verilir.hem yüz göz olmakla alakasi yok.karşı taraf saygı yoksunu olunca.

Iyi demissin hadsiz ben kimsenin kotu olmasini istemedigim icin cok tepki veririm böyle seylere onun iyi bir dayaga ihtiyci var da neyse.
:40:

Bence fazla kafaya takıyorsunuz. Kocanızla markete, gezmeye gidiyor oluşunuzu dedikodudan sayan zihniyetten de, bu dedikodulara inanan, ortada dolanmasına mahal veren kayın peder de dahil herkesten uzak durmak ve kafaya takmamak lazım.
Gelinlerin görümcelerin aynı apartmanda yaşayıp da kardeş kardeş geçindiğini daha duymadım ben. Yerinizde olsam taşınırdım ve irtibatı da keserdim.
O ne biçim zihniyet öyle afedersin sanki kocan seni pazara görücüye çıkarıyor. Ne kadar çirkin, çarpkk düşünceler var toplumda. Üzülüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen..ya kendi kocası onu eve kapatmış zamanında.
o da istiyor ki bizde öyle olalım.

Back
X