Babama mesaj gider mi

Özelde yapılan testlerde anlaşmalıysa e nabız düşüyor. Bence siz sgk ya bağlı olmayan kadın doğum klinikleri araştırın ya da idrar testi yapın

Özel hastaneler bile tahlil sonucun çıktı diye msj göndermiyor, bu msj gider diyenler nerede yaşıyor merak ettim. Covid vs ile ilgili şeylerde şimdi msj vs var ama onun dışında kimseye msj gitmiyor. Ayrıca sen gebelik tahlili için randevu almıyorsun ki hastaneye gidiyorsun gebelik için kan tahlili istiyorum diyorsun yapıyorlar. Sistemden sonucunu sen eğer özelde yaparsan ona göre devlette yaparsan da ona göre online bakabilirsin. Msj filan da gelmiyor. Senin e-nabızında yapılan tahlillere bakıyorsa ailen orasını bilemem. Ayrıca önce eczanede satılan gebelik testlerindem alıp yapman daha kolay. Orda pozitif çıkarsa emin olmak için sonra kan tahlili yaparsın.
Kocaelide yaşıyorum 🤷🏻‍♀️ Neden bu kadar kesin konuştunuz? Daha 2 ay kadar önce devlet hastanesinde kızıma kan testi yapıldı ve yarım saat sonra testinizin sonucu çıkmıştır diye mesaj geldi. Allah var şaşırdık eşimle ama geldi işte. Testin içeriği tabiki yazmıyor ama test yapıldığı ap açık belli oluyor sonuç olarak.

Özel hastaneler bile tahlil sonucun çıktı diye msj göndermiyor, bu msj gider diyenler nerede yaşıyor merak ettim. Covid vs ile ilgili şeylerde şimdi msj vs var ama onun dışında kimseye msj gitmiyor. Ayrıca sen gebelik tahlili için randevu almıyorsun ki hastaneye gidiyorsun gebelik için kan tahlili istiyorum diyorsun yapıyorlar. Sistemden sonucunu sen eğer özelde yaparsan ona göre devlette yaparsan da ona göre online bakabilirsin. Msj filan da gelmiyor. Senin e-nabızında yapılan tahlillere bakıyorsa ailen orasını bilemem. Ayrıca önce eczanede satılan gebelik testlerindem alıp yapman daha kolay. Orda pozitif çıkarsa emin olmak için sonra kan tahlili yaparsın.
Yapılan tahliller le ilgili bana sürekli olarak msj geliyor e nabız uzeinden kendi numaram kayıtlı bende gelmiyor diyenlere şaşırdım...hatta MHRS den randevu aldigimdan bir gün öncesinden bildirim de geliyor gidemeyecekseniz randevunuzu iptal edin diye

Sanırım bu girişte işaretlenen ayarlarla ilgili de olabilir

Asla gitmez kesin gitmez diyenleri anlamiyorum gebelik testi değil ama kan tahlili sonucunuz çıkmıştır diye gidiyor arkadaşlar. Hatta hastaneden hastaneye de değişiyor bu durum. Burda bir konu vardı sağlık ocağından arayıp babasına müjde verilen şuan tam hatırlayamadım ama malesef bilgi gidebiliyor sistem üzerinden kayıtlı ise gider bir de siz değiştirseniz bile kendi hafizlarindan sistem otomatik olarak da atabiliyor mesajı veya aramayı en güzeli evde test yapmak

Aile hekimi görür kan tahlillerini ama babaya msj gitmez. Baba anlarmı kadın doğumcu bakmış ağrım vardı flan desen betahcg ne anlama geliyor biliyor mu.

Bnm babam kan tahlillerini alır kızım şuna bi bak iyimiyim der anlamaz yani.

Msj gitmiyor dediğimize şaşıranlar babaya msj gitmiyor dediğimiz noktasını kaçırıyor sanırım. Siz gidip e-nabıza numara girmişsiniz, bildirim ayarlarını açmışsınız yahut iletişim bilginizi bir şekilde vermişsiniz ki size msj geliyor. Burda kız babama msj gider mi diye sormuş. Okuduğunuzu anlayın da ondan sonra muhalefet yaparsınız. Kimisinin üslubu beni çok eğlendirdi yalnız onu inkar edemeyeceğim :KK70:

Merhaba gebelik şüphesi için bu hafta devlet hastanesinde dahiliyeye gidicem ve beta hcg testi de istiyecegim. Babam emekli ve babamin üstünden sigortamiz 24 yaşındayım yaptirdigim test ve sonuc ne olursa olsun babama bi haber bilgi gidermi muayene olunca yada ilac alınca babamjn maasndan kesiliyor mesela. Ben bu testi yaptırdigimda sgk dan yada her hangi bir yerden babama ulabilirlermi bi bilgi gidermi yardimci olabilirmisiniz e nabizda gizliligi kapadim aile hekimine vs gtmesin bise diye ama babamn ustunden olduğumuz icin pozitf yada negatif sonucta bir mesaj yada bi sistem uzerinden bilgi gidermi yardimci olursanız sevinirim bu testi kimsenin ogrenmemsi icin nerde yaptırmaliyim kayit giris olmadan babamn üstünden yararlanmadan
Evet canim mesela tahlil sonuçlarinız cikmistir diye mesaj gidiyor yada emekliyse herhangi bir kesinti falan olursa rapor olarak cikarabilir sgk bence baska birinin kimliğini kullan yada erken gebelik testi yap

Back
X