Ozelde yaptirinca hic bk saglik sigortasindan yararlanmama gibi bi durum oluyomuÖZELDE YAPTIRIN YADA ECZANEDEN TEST ALIP YAPIN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozelde yaptirinca hic bk saglik sigortasindan yararlanmama gibi bi durum oluyomuÖZELDE YAPTIRIN YADA ECZANEDEN TEST ALIP YAPIN
Anladim cok teşekkür ederimHayır ne bir mesaj ne bir arama gitmedi hamile olduğum halde sonucunu öğrenmek için bile biz internetten baktık hastane dahil aramadı. Arasalar bile iletişim numarasını hasta kayıtta siz ne verdiyseniz onu ararlar e reçete ona gider. Hamilelik dolayısıyla bir çok kez hastaneye gittim, ne sigorta tarafından ne de hastane/sağlık ocağı tarafından eşim aranmadı.
Özel hastanede tahlil sonucunuz cikti diye msj gitmiyor ama gidilen bölüm,muane sonrası alınan hizmet ile ilgili msj geliyor banaÖzel hastaneler bile tahlil sonucun çıktı diye msj göndermiyor, bu msj gider diyenler nerede yaşıyor merak ettim. Covid vs ile ilgili şeylerde şimdi msj vs var ama onun dışında kimseye msj gitmiyor. Ayrıca sen gebelik tahlili için randevu almıyorsun ki hastaneye gidiyorsun gebelik için kan tahlili istiyorum diyorsun yapıyorlar. Sistemden sonucunu sen eğer özelde yaparsan ona göre devlette yaparsan da ona göre online bakabilirsin. Msj filan da gelmiyor. Senin e-nabızında yapılan tahlillere bakıyorsa ailen orasını bilemem. Ayrıca önce eczanede satılan gebelik testlerindem alıp yapman daha kolay. Orda pozitif çıkarsa emin olmak için sonra kan tahlili yaparsın.
Istanbul gungorendeyim aslinda baktim ama bise bulamadim acikcasi ya oyle bi yerÖzel bi laboratuvarda yaptırsanız.
Daha önce bikaç kez böyle saçmalıklar yaşandı. Bence risk almayın.
Muayene olmadan yaptiricam testi o durumda bise gtmez kayt altina alinmaz sanirim değil miÖzel hastanede tahlil sonucunuz cikti diye msj gitmiyor ama gidilen bölüm,muane sonrası alınan hizmet ile ilgili msj geliyor bana
Hatta reçete numarası da gönderiliyor
Kimliginizi verdiginiz zaman otomatik zaten sgk dan yararlanirlar bilginiz sisteme düşer ve babaniz biseyler şüphelenirse araştirirsa rahat bulabilir tahlil sonucunuzuOzelde yaptirinca hic bk saglik sigortasindan yararlanmama gibi bi durum oluyomu
Risk almayın bence ama nasil olur başkada bilmiyorumMuayene olmadan yaptiricam testi o durumda bise gtmez kayt altina alinmaz sanirim değil mi
Ne yapmam gerekiyor bu durumda yararlanmamk icinKimliginizi verdiginiz zaman otomatik zaten sgk dan yararlanirlar bilginiz sisteme düşer ve babaniz biseyler şüphelenirse araştirirsa rahat bulabilir tahlil sonucunuzu
Ne yapicami bende bilmiyorum acikcasiRisk almayın bence ama nasil olur başkada bilmiyorum
Eskiden özel muaneler olurdu şimdide varmidir ki ? Gerçi onlarda test için hastaneye yönlendirirlerdi
Durumu gidip anlatayim ona gore yaptıraym yada yaptirmiyim bencedeBence özel hastaneye git, ve belirt durumunu.
Risk alma ya, nolur nolmaz
Istanbul gungorendeyim aslinda baktim ama bise bulamadim acikcasi ya oyle bi yer
Muayene olmadan yaptiricam testi o durumda bise gtmez kayt altina alinmaz sanirim değil mi
hayır sisteme kayıtlı numaraya tahlil sonuçları ve yazılmış reçete varsa o gidiyor. onun dışında hamilelik haberini falan neden atsınlar ki. sağlık ocağına giderseniz orda bizzat arayıp söylüyorlar. ayrıca isminizi de gizleyebilirsiniz. hasta mahremiyeti olarak olanak tanınıyor. ama özel e nabızda görünmez daha garantiSigorta babadan yararlanilirsa dahi mi ve devlet ozel farkediyor mu
Bulundugunuz şehirde vardır herhalde. Ya da şüpheli ilişkiden 15 gün sonra idrar testi yapın. Hastanelerde devlet veya özel yaptırmayın bence.Baktım ama onu nereden bulabilirim cevremde oyle bise bulamadım
Bence öyle yap. Mesaj gelmez diyenler olmuş ama hiç belli olmaz. Benim kuzenimin hamileliğinde dayımı aramıştı sağlık ocağı,takibini yapalım diye.Durumu gidip anlatayim ona gore yaptıraym yada yaptirmiyim bencede
Gitmeye calisacagim ama bisey daha sorucam ozelede gitsem yine kimlk verince sigortadan kesliyo braz diye bliyorum kimlk vermeden yada sigortadan yararlanmak istemiyorm diyp test yaptirablirmiyimBakırköye gitseniz