Babama mesaj gider mi

Hayır ne bir mesaj ne bir arama gitmedi hamile olduğum halde sonucunu öğrenmek için bile biz internetten baktık hastane dahil aramadı. Arasalar bile iletişim numarasını hasta kayıtta siz ne verdiyseniz onu ararlar e reçete ona gider. Hamilelik dolayısıyla bir çok kez hastaneye gittim, ne sigorta tarafından ne de hastane/sağlık ocağı tarafından eşim aranmadı.
Anladim cok teşekkür ederim 🙏

Özel hastaneler bile tahlil sonucun çıktı diye msj göndermiyor, bu msj gider diyenler nerede yaşıyor merak ettim. Covid vs ile ilgili şeylerde şimdi msj vs var ama onun dışında kimseye msj gitmiyor. Ayrıca sen gebelik tahlili için randevu almıyorsun ki hastaneye gidiyorsun gebelik için kan tahlili istiyorum diyorsun yapıyorlar. Sistemden sonucunu sen eğer özelde yaparsan ona göre devlette yaparsan da ona göre online bakabilirsin. Msj filan da gelmiyor. Senin e-nabızında yapılan tahlillere bakıyorsa ailen orasını bilemem. Ayrıca önce eczanede satılan gebelik testlerindem alıp yapman daha kolay. Orda pozitif çıkarsa emin olmak için sonra kan tahlili yaparsın.
Özel hastanede tahlil sonucunuz cikti diye msj gitmiyor ama gidilen bölüm,muane sonrası alınan hizmet ile ilgili msj geliyor bana
Hatta reçete numarası da gönderiliyor

Özel hastanede tahlil sonucunuz cikti diye msj gitmiyor ama gidilen bölüm,muane sonrası alınan hizmet ile ilgili msj geliyor bana
Hatta reçete numarası da gönderiliyor
Muayene olmadan yaptiricam testi o durumda bise gtmez kayt altina alinmaz sanirim değil mi

Ozelde yaptirinca hic bk saglik sigortasindan yararlanmama gibi bi durum oluyomu
Kimliginizi verdiginiz zaman otomatik zaten sgk dan yararlanirlar bilginiz sisteme düşer ve babaniz biseyler şüphelenirse araştirirsa rahat bulabilir tahlil sonucunuzu

Muayene olmadan yaptiricam testi o durumda bise gtmez kayt altina alinmaz sanirim değil mi
Risk almayın bence ama nasil olur başkada bilmiyorum
Eskiden özel muaneler olurdu şimdide varmidir ki ? Gerçi onlarda test için hastaneye yönlendirirlerdi

Bence özel hastaneye git, ve belirt durumunu.
Risk alma ya, nolur nolmaz

Mesaj gideceğini sanmıyorum. Babanız e nabıza falan girerse sizin görür. Özelde verin kanı

Sigorta babadan yararlanilirsa dahi mi ve devlet ozel farkediyor mu
hayır sisteme kayıtlı numaraya tahlil sonuçları ve yazılmış reçete varsa o gidiyor. onun dışında hamilelik haberini falan neden atsınlar ki. sağlık ocağına giderseniz orda bizzat arayıp söylüyorlar. ayrıca isminizi de gizleyebilirsiniz. hasta mahremiyeti olarak olanak tanınıyor. ama özel e nabızda görünmez daha garanti

Baktım ama onu nereden bulabilirim cevremde oyle bise bulamadım
Bulundugunuz şehirde vardır herhalde. Ya da şüpheli ilişkiden 15 gün sonra idrar testi yapın. Hastanelerde devlet veya özel yaptırmayın bence.

Durumu gidip anlatayim ona gore yaptıraym yada yaptirmiyim bencede
Bence öyle yap. Mesaj gelmez diyenler olmuş ama hiç belli olmaz. Benim kuzenimin hamileliğinde dayımı aramıştı sağlık ocağı,takibini yapalım diye.
Hatta KKda benzer konular açıldı zamanında. Her şey olur
Ayrıca mesela ben bir tedavi için bu sene tam 4 kez hastaneye gittim, aynı işlemler yapıldı. ama sadce iki tanesinde şöyle mesaj geldi;
IMG_20211019_190438.webp

Yani neye göre atıyorlar,neye göre atmiyorlar bilemiyorum ama bazen geliyor bazen gelmiyro. Babana da mesaj gidebilir Zeynep Kamil kadın doğum servisinde yapılan tedavi için kurumumuzca şu kadar TL karşılanmıştır diye.
Yani olur olur, sakın risk alma.
Çalışmıyorsan,paran yoksa da erkek arkadaşın versin, git hastaneye adet düzensizliği diye içeriye girer, adama bekar olduğunu ve işlemin gorunmemesini istediğini söyler , gerekirse kan tahlili vermez vajinal muayene ile baktırirsin. Zaten ikisi de 4. Haftadan sonra net bir şey söylüyor.
İnşallah hamile degilsindir

Yanlış anlamayın da ya hamileyseniz o zaman nasıl saklayacaksınız babadan?

Back
X