hyr ablacığım değil şeytan görsün onun yüzünü...
bu yeni bi beraberlik..hayatımdaki kişiyede bu konudan bahsettim...
karşılaştım ve kötü hissediyorum kendimi dedim...
geçmişte o karşılaştığım kişi için intihara bile teşebbüs etmiştim..herşeyi anlattım ona sonuna kadar dinledi ve geçmiş aklına gelip karışmış olabilirsin bu normal birşey dedi ama duygularından eminsen sorun yok dedi.opuyorumnanaktan
ailemle tanışmak istiyor bende istiyorum ama acelemi ediyoruz anlamadım:1no2:
sen yeni kişi ile duygularından emin misin bilmiyorumkismile Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - herzaman ki gibi yine gitti...........
linki tekrar veriyorum ki hata olmasın
eski sevgili...ayrıldık bitti gitti..araya mesafeyi bahane etti ve gitti...tamam dedim çok direndim ama amacı benden kurtulmaktı amacına ulaştı...aradan 3 yıldan fazla geçti..denk geldik..mafoldumben tam unuttum derken herşey düzeldi kendimi topladım derken çıktı birdenbire karşıma..:sinifsinif:
dilim tutuldu sanki istemsiz gülümsüyordum engelleyemedim kendimi:2:
SANA YAŞATTIĞIM O LANET GÜNLER İÇİN DEFALARCE TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM BİLİYORUM ASLA AFFETMEYECEKSİN AMA ÖZÜR DİLERİM dedi mafoldumben
çok güzelleşmişsin mütevazi olmuşsun inanmazsın belki ama çook özlemişim dedi
önemli değil hayatta karşı güçlü durmayı öğrettin düşünce kimseye ihtiyacım olmadan kalkabiliyorum bu iyi birşey dedim sadece yerimseniben
ayrılırken yanımdan baya özlemişim arada sırada konuşalım olur mu dedi döndü gitti :1no2:
arkasından öylece bakakaldım..o herzamanki gibi gitti bense ardından bakakaldım :gitme:
o herzaman bakmaya doyamadığım gözlerine çevirdi gitii :sinifsinif:
bu erkekler hep aynı mı...hep sevdirip çekip giderler mi..hep seven taraf kaybeder mi..sadece arkasından izlemek mi düşer bize :gitme:
o yine gitti ben şimdi yeniden nasıl toplanacağım...mirmirmirmir
eskisine karşı içinde hiçbir his bulunmuyorsa bunları niye söyleyesin kibilmiyorumkismile
gönlün hala eskisinde bence... yenisini ailene tanıştırmak için acele etme. önce emin ol sonra tanıştır. buyrunnnnnnnnn