- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
- Konu Sahibi shudaninciler
-
benim babamla aram oyle ki ne olsa rahat konusa bilirim direkt soylemistim. Amma babasiyla rasinda perde olanlar anneyi devreye sokar.Anneler bu iste profesyonel. :)))kızlar merhaba 6 yıldır devam eden bi ilişkim var 22 yasındayız ıkımızde seneye söz yapmak istiyoruz zaten onun ailesi benim ailem neredeyse herkes biliyoo 1 kişi eksik : BABAM!!
kızlar babam cok kıskanır bızı benden buyuk (24 yasında) ablam var ama onun için bile evliliğin erken oldugunu dusunur tabi bunda ablamın evlenmek ıstememeside büyük bir etken. neyse benim merak ettiğim babanıza nasıl söylediniz o nasıl tepki verdi tanışmak istedimi flan...
lütfen yardımcı olun kızlarr gözümde büyüdükçe büyüdü bu konu
bide ikimizde okuyoruz seneye sevgilimin okul bitiyo benm son senem oluyo yani benimde 2016da bitiyo. bu yüzden seneye yaz sonu söz istiyoruzz.. güzel yorumlarınız için teşkkürlerr
seneye olan bir mevzu için çok erken düşünmeye başlamışsın.kızlar merhaba 6 yıldır devam eden bi ilişkim var 22 yasındayız ıkımızde seneye söz yapmak istiyoruz zaten onun ailesi benim ailem neredeyse herkes biliyoo 1 kişi eksik : BABAM!!
kızlar babam cok kıskanır bızı benden buyuk (24 yasında) ablam var ama onun için bile evliliğin erken oldugunu dusunur tabi bunda ablamın evlenmek ıstememeside büyük bir etken. neyse benim merak ettiğim babanıza nasıl söylediniz o nasıl tepki verdi tanışmak istedimi flan...
bide ikimizde okuyoruz seneye sevgilimin okul bitiyo benm son senem oluyo yani benimde 2016da bitiyo. bu yüzden seneye yaz sonu söz istiyoruzz.. güzel yorumlarınız için teşkkürlerr
onlar birbirini tan ısın istiyorum önce zaten babam ögrenır ögrenmez gelsin istwesinmi dicekseneye olan bir mevzu için çok erken düşünmeye başlamışsın.
ya bende cok rahatım normalde ama nasıl utanıyrum anlatamam lıseden berı benı kandırdınmı derse napcam dye dusunuyrum hepbenim babamla aram oyle ki ne olsa rahat konusa bilirim direkt soylemistim. Amma babasiyla rasinda perde olanlar anneyi devreye sokar.Anneler bu iste profesyonel. :)))
Bende 20 yasindayin canim gerçi benim okul var daha bizde seneye söz istiyoruz. Annem abimin haberi var iliskimden babamada 10 gune soylucem :-Dkızlar merhaba 6 yıldır devam eden bi ilişkim var 22 yasındayız ıkımızde seneye söz yapmak istiyoruz zaten onun ailesi benim ailem neredeyse herkes biliyoo 1 kişi eksik : BABAM!!
ya benim ablam evlenmek ıstemıyorkı o bı alıstırsa bı gorsem tepkısınıbenim babam da çok kıskanırdı kızkardeşimle beni.. "evlenmeyecek benim kızlarım" derdi..
maalesef bizimki çok kolay olmadı..
zar zor ıkına sıkına bir sabah kahvaltıda annem başlattı.. keyfi yerinde olduğu bi zamanda..
"böyle böyle biri var ciddi düşünüyor ama senin onayın olmadan kızın istemiyor" dedi..
halbuki biz 1 senedir çıkıyoruz
inkar etti, inanmadı.. "benim kızım öyle şey yapmaz" dedi.. tövbe tövbee.. sanki naaptıysamm..
önce o fikre alıştı.. sonra gelmelerini istemedi.. ikna süresi falan..
aman epey zordu ..
ama kardeşiminki benden çok daha kolay oldu.. benden alışmıştı yaa.. ara ara yokluyordu "gene benden bişi mi saklıyosunuz" diye :)
Allah kolaylık versin.. yani üzülüyorlar ama senin mutluluğunu gördükçe de seviniyor tabii içten içe..
:)
lutfen tepkısını paylas bende aynı durumdayım bı babam bılmıyoBende 20 yasindayin canim gerçi benim okul var daha bizde seneye söz istiyoruz. Annem abimin haberi var iliskimden babamada 10 gune soylucem :-D
hemen evllenmek ıstemıyoruz ama bı adı olsun olmuyo boyle 6 yıl oldu sagdan soldan ınsanlar ne zaman söz nsan dyıp duruyo bırınden duysa dahamı iyi sankiDaha çok erken
Tamam paylasirimlutfen tepkısını paylas bende aynı durumdayım bı babam bılmıyo
sevgılımın aılesı onun okulu bıtınce ısteme dusunuyolar daha dogrusu bızım kararımıza uyuyolar ama once tanıssınlar bırbırlerını tanısınlar yokssa babam problm yaratabılırAnnenle konuş, sevgilinle konuş ve sevgilinin ailesiyle konuş. Söz ya da nişani ne zanan düşünüyorsaniz, baban durumdan hemen öncesinde haberdar olsun. Elbet bir tanişma filan da olur ve o olana kadar babanin bilmesi hayatini biraz kisitlayabilir.
Ama baban konusunda cok stres yapma bence. Ben de söyleme vakti yaklastikca stresten can verecektim. Bunu en iyi anneker halleder unutma. Tabi baban ögrenince seni önüne alip, butun ayrintiyi senden ogrenecek. Benim hiç korktugum gibi olmamisti. Ki kardeşimin bir sürü vukuatini yakaladigi halde, ben üniversiteyi bitirmiş, calişan biriyken bile babam bir kere bile sevgilim olabilecegini dudunmemisti. Hatta annem her seferinde şok geciriyordu nasil bu adam seninle ilgili hicbir sey aklina getirmez diye, sevgiliye dair : )
Demem o ki, şimdiden düşünme. İçini rahat tut, bir kere başladin mi bu işlere gerisi pit diye oluyor zaten : )
bnde unıdeyım ya anneme desem hemen soyler benımkıde hadı ona ters tepkı verırseTamam paylasirimsenin yasin benden buyuk aslinda ben daha üniversite deyim ama yeter artık annemler biz soylemeyiz diyor benim içim rahat değil
Aynı durumdaydık hemen hemen herkes biliyordu birtek babam bilmiyordu tesadüfen telefondaki resimlerden gördü öylesi daha kötü oluyor öğrenince benimle 1 hafta falan konuşmamıştı ama sonra yavaş yavaş alışıyorlar fikre. Annem durumu anlattı herkesde oladuğu gibi anneler giriyor devreye ( tabi eğer annenizin tanıdığını öğrenirse daha çok kızıyo vay siz benden habersiz iş mi çevirdiniz diye ) önce annem anlattı. 1 hafta konuşmadı sonra yavaş yavaş düzeldi işte ben senin her zaman yanındayım diye. O gelsin tanışalım demedi biz tanışmak istiyor dedik o şekilde oldu yanikızlar merhaba 6 yıldır devam eden bi ilişkim var 22 yasındayız ıkımızde seneye söz yapmak istiyoruz zaten onun ailesi benim ailem neredeyse herkes biliyoo 1 kişi eksik : BABAM!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?