• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babama nasil soyleyecegizz??

Kremsantikk

Ailem benim en büyük servetim.
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
327
402
103
Evet kızlar yine ben yine Babam !!

5 yıllık ilişkim var kah küsüp kah baristigimiz. geçenlerde ayrılmıştık bayağı ciddiydim barismayacagim diye ama işte gönül bu sevince kiyamiyo.kızlar geçen konumdan bilirsiniz Belki babam bana çok düşkün ve bu konu iyice sarpa sardı. Ve biz artık sevdiceğimle ciddi bi yola girmeye karar verdik ama gel görki annen babama bir türlü söyleyemiyorum. Yaklaşık 8_9 aydır böyle . Artık her gün nezaman söyleyeceksin demekten bıktım. Ben söyleyeyim diyorumki ne kadar o cesareti kendimde bulamasamda annen yok doğru olmaz diyo. Sevdiğimde artık sıkılmaya başladı. Ben ne babamın nede babama söyledikten sonra olacaklar için kimsenin üzülmesini istemiyorum da.:KK51::KK51: Bi akıl verin siz nasıl söylediniz nasıl bir konuşma yapmalıyız ne doğru olur.yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum:KK15:

Edit: otada konuyor b *kada lafı yanlış ansalidigi için düzeltiyorum ablalarım kardeşlerim:KK61:

Edit: kızlar babama söyledik hiç beklemediğim kadar olgun davrandı sanki üstümden koca bir yük kalktı hafifledim okadar stres olmusumki 3 gündür sol kol göğüs sıkılması yüksek tansiyonla uğraşıyorum .ama valla böyle bi ayrı sevincliyim

Son düzenleme:
Sevdiğin neden sıkılmaya başladı onu anlamadım??
Sıkılması gereken tek kişi baban bence. Sürekli kavga edip ayrılan sizsiniz sıkılan sevgilin.

Anlamadım ki kim söyleyecek. Hergün söyledinmi demekten bıktım diyorsun ama kendin söyleyecek gibi anlatmışsın.
Geç karşısına söyle canını alacak değil ya.

Anneme ne zaman söyleyeceksin demekten bıktım demek istemiştim :/ canımı almak değil ama kalp kırılacak biliyorum

Sürekli kavga edilen bir ilişkide, evlilik ne kadar sağlıklı yürür bilemedim...

Sevdiğin neden sıkılmaya başladı onu anlamadım??
Sıkılması gereken tek kişi baban bence. Sürekli kavga edip ayrılan sizsiniz sıkılan sevgilin.

Sıkılmasinin sebebi bir türlü Bizim evlilik konusunu babama dile getirememiz . Çoğu kavgalarimizda hep buyuzden .

kah küsüp kah barıştığın biriyle evlenmeyi mi düşünüyorsun ? bence iyi düşün evlendiğinde kaçacak yerin olmayacak kaç yaşındasın bilmiyorum ama o küsmeler barışmalar şimdi güzel gelebilir ama evlendiğinde çekilmez hal alacak... eşimle 4 sene olacak evleneli ama 7 senedir birlikteyiz flört dönemimizde hiç ayrılığımız olmadı. eğer kararlıyım istiyorum diyorsanda bütün cesaretini topla söyle babana. babanla arandaki olanları bilmiyorum diğer konular falan yazmışsın ya bence onları unut babana sevdiğinin olduğunu evlenmek istediğini söyle neticede sevgilisi olan ve evlenmek isteyen ilk sen değilsin

Evet kızlar yine ben yine Babam !!

5 yıllık ilişkim var kah küsüp kah baristigimiz. geçenlerde ayrılmıştık bayağı ciddiydim barismayacagim diye ama işte gönül bu ota da konuyo b*kada .kızlar geçen konumdan bilirsiniz Belki babam bana çok düşkün ve bu konu iyice sarpa sardı. Ve biz artık sevdiceğimle ciddi bi yola girmeye karar verdik ama gel görki annen babama bir türlü söyleyemiyorum. Yaklaşık 8_9 aydır böyle . Artık her gün nezaman söyleyeceksin demekten bıktım. Ben söyleyeyim diyorumki ne kadar o cesareti kendimde bulamasamda annen yok doğru olmaz diyo. Sevdiğimde artık sıkılmaya başladı. Ben ne babamın nede babama söyledikten sonra olacaklar için kimsenin üzülmesini istemiyorum da.:KK51::KK51: Bi akıl verin siz nasıl söylediniz nasıl bir konuşma yapmalıyız ne doğru olur.yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum:KK15:
Gönül ota da konuyor b.ka da konuyor haklısınız da bir de akıl var. Karşınızdakinin b.k olduğunu bile bile adım atmayın bence. Ha ille atmak istiyorsanız o zaman kendi mutsuzluğunuz da dahil her şeyi göze alıyorsunuz demektir. Yapacak bir şey yok.

Sürekli kavga edilen bir ilişkide, evlilik ne kadar sağlıklı yürür bilemedim...

Kavgalarımız öyle çok ağır şeylerden değil. Evlilik konusu oluyo bende napim ailem için zor demekki diyorum . Tabi haliyle Oda Kendi yuvası olsun diye beni zorluyor . Bu nedenle kavgalarımız.

Annem biliyor ben söylerim diyor ama bir türlü söyleyemiyorum . Sürekli bahaneler üretiyor . Babamdan çekindiği icin

Bastır o zaman iyice, "Sıkıldım artık, beni oyaladığını düşünüyorum, güvenimi zedeliyorsun anne. En iyisi ben söyleyeyim, annem de biliyor uzun zamandır baba, durum böyle böyle diyeyim" de bari annene. Tamam ben söylerim derse de "Anne bu hafta sonuna kadar söyledin söyledin, yoksa pazar akşamı ben söyleyeceğim" de. Sonra da söyle gitsin kız, babalar kızlarına kıyamaz :KK53:

Sonra bi söz yapar, tanırsınız iyice oğlanı, ailesini vs vs...

Annen kızın sevgilisi var demesin..önce sevgilinin annesi gelsin gunduz çay içmeye gibi durumu anlatsın annende aksam babana desin yanii çok zor deil

Bastır o zaman iyice, "Sıkıldım artık, beni oyaladığını düşünüyorum, güvenimi zedeliyorsun anne. En iyisi ben söyleyeyim, annem de biliyor uzun zamandır baba, durum böyle böyle diyeyim" de bari annene. Tamam ben söylerim derse de "Anne bu hafta sonuna kadar söyledin söyledin, yoksa pazar akşamı ben söyleyeceğim" de. Sonra da söyle gitsin kız, babalar kızlarına kıyamaz :KK53:

Sonra bi söz yapar, tanırsınız iyice oğlanı, ailesini vs vs...

Vallahi resmen içimi okudun . Pazara kadar gideri var söyledi söyledi söylemedi ben soylicem ama konuya nasıl giricem nasıl cümle kurucam hiç bir fikrim yokk:KK17::işsiz::işsiz:x

Annen kızın sevgilisi var demesin..önce sevgilinin annesi gelsin gunduz çay içmeye gibi durumu anlatsın annende aksam babana desin yanii çok zor deil

Bunuda düşündüm ama biz akrabayız yani Biraz anlamsız geldi çağırıp çay içmek ki annem babana söylemeden kimse beni arayıp gelmesin dedi ama hala tık yokkk

Sıkılmasinin sebebi bir türlü Bizim evlilik konusunu babama dile getirememiz . Çoğu kavgalarimizda hep buyuzden .
Madem o kadar sıkıldı o alsın karşısına konuşsun ki baban da görsün gerçekten istediğini. 5 sene olmuş yani...
Benim eşim daha 8 ay bile yoktu babamla tanışıp biz ciddi düşünüyoruz dedi kendi isteğiyle ve babam ilk gördüğünden beri eşimi çok seviyor. Gerçi eşimin hastalığı falan oldu 2 sene çalışamadı derken biz de yaklaşık 5 sene görüştük ama babam biliyordu en başından beri ciddi olduğumuzu ve bu yüzden ne işsiz kaldığında ne uzayan süre zarfında bir kere bile ters bir şey söylemedi.

Evlenmek istediğini söylemekten neden korkuyorsun. Bu gayet normal bir durum.

Bencede normal âma Babam kabullenmez yok çeker diye korkuyorum çok ki yapma ihtimali yüksek . Elinden gelse beni ömür boyu saklar kimseciklerede vermez:KK51::KK51:

" gönül bu ota da konuyo b*kada "
cümlesini kurduğun bi adamla nasıl evleniceksin? O evlilikten ne hayır çıkacak? Resmen adama b*k diyorsun şaka gibisin:işsiz:

Back
X