• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babama nasil soyleyecegizz??

Vallahi resmen içimi okudun . Pazara kadar gideri var söyledi söyledi söylemedi ben soylicem ama konuya nasıl giricem nasıl cümle kurucam hiç bir fikrim yokk:KK17::işsiz::işsiz:x

Aynen böyle başla;
"Baba konuya nasıl gireceğim, nasıl cümle kuracağım da anlatacağım sana bilmiyorum" de.
Devamı kekeleyerek de olsa çıkar :)

En zor kısmı söze başlamak sadece ;)

Madem o kadar sıkıldı o alsın karşısına konuşsun ki baban da görsün gerçekten istediğini. 5 sene olmuş yani...
Benim eşim daha 8 ay bile yoktu babamla tanışıp biz ciddi düşünüyoruz dedi kendi isteğiyle ve babam ilk gördüğünden beri eşimi çok seviyor. Gerçi eşimin hastalığı falan oldu 2 sene çalışamadı derken biz de yaklaşık 5 sene görüştük ama babam biliyordu en başından beri ciddi olduğumuzu ve bu yüzden ne işsiz kaldığında ne uzayan süre zarfında bir kere bile ters bir şey söylemedi.

Zamanında çıktı babamın karşına ilk başlarda . Babam hiç birşey yapmadı Tamam diyip eve gönderdi sevdiceğimi .banada onları sana layık görmüyorum yapamazsın sen demişti. Geçmiş olsun sizede Allah mutluluğunuzu da daim etsin

ilişkiniz devamlı sallantıda ise yada damat adayını annenizin gözü tutmadı ise "ben elimden geldiğince oyalayayım, onlar belki o sırada ayrılır" gibi bir düşüncesi olabilir annenizin. ben de eşimle çok hızlı evlilik kararı almıştım, annemin tek bildiği eşimin polis oluşu idi. istemedi, erken dedi, tanıyın biraz birbirinizi dedi, ben söylemem babana çok istiyorsan git kendin söyle dedi. aldım babamı bir konuda konuşmak istiyorum senle dedim , bir kafeye gittik birlikte. daha ben anlatmadan babam " polis demek, hemşeriyiz öyle mi?" diye başladı anlatmaya :D annem çoktan anlatmış, ben cesaret edemem babama açılmaya o arada da ayrılırız diye bana ben söylemem demiş:olamaz:

ama bak ben anneme hak verdim, keşke biraz daha tanısaymışız, çok hızlı oldu evlenmemiz, evliliğin ilk yılı da çok zorlu geçti.. annenin bir bildiği var gibi geldi anlattıklarından ;) erkek arkadaşın sıkıldı ne demek ayrıca?

Bir ayrılık bir barışmalı ilişkiler genelde çok sağlıklı olmuyor canım seni kırmak istemem ama birdaha barışmayacağım dediğine göre ciddi bir nedenden ayrılmışsınız. Bence çok iyi düşün ve ileride pişman olma

Sen sinemaya gidince bile ortalığı ayağa kaldıran baba mı bu? (:
Valla sevgilinden çok emin değilsen tanıştırma derim gönül ota da konuyor boka da demişsin ya bu sevgilinin çokta düzgün olmadığını gösteriyor babanın dilinden kurtulamazsın.

Zamanında çıktı babamın karşına ilk başlarda . Babam hiç birşey yapmadı Tamam diyip eve gönderdi sevdiceğimi .banada onları sana layık görmüyorum yapamazsın sen demişti. Geçmiş olsun sizede Allah mutluluğunuzu da daim etsin
Amin canım benim hepimizin inşallah.
Ama babalar hisseder genelde. Biraz daha düşünsen??
Bak evlilik çok ciddi bir konu. Neden yapamazsın dedi, neden layık görmedi tarafsız olarak bi düşün bence

Amin canım benim hepimizin inşallah.
Ama babalar hisseder genelde. Biraz daha düşünsen??
Bak evlilik çok ciddi bir konu. Neden yapamazsın dedi, neden layık görmedi tarafsız olarak bi düşün bence

Zamanında sevdiceğimin ailesinin Kendi arasında sorunları varmış çok eski yani bizler çokkk küçükken . Babamda o nedenle dedi herhal ama yani o sorunlar babamla sevdiceğimin babasının dostluğunu hiç bitirmedi. Yani babam eminimki beni paylasmamak için yapiyoo

Sen sinemaya gidince bile ortalığı ayağa kaldıran baba mı bu? :-)
Valla sevgilinden çok emin değilsen tanıştırma derim gönül ota da konuyor boka da demişsin ya bu sevgilinin çokta düzgün olmadığını gösteriyor babanın dilinden kurtulamazsın.

Ayy evet Evet aynen oyum benn :KK31::KK31::KK31:
Aslında bu söz yanlış anlasildi birazcık hani ayrılamıyoruz gönül bu manasında demiştim :KK51:

Evet kızlar yine ben yine Babam !!

5 yıllık ilişkim var kah küsüp kah baristigimiz. geçenlerde ayrılmıştık bayağı ciddiydim barismayacagim diye ama işte gönül bu ota da konuyo b*kada .kızlar geçen konumdan bilirsiniz Belki babam bana çok düşkün ve bu konu iyice sarpa sardı. Ve biz artık sevdiceğimle ciddi bi yola girmeye karar verdik ama gel görki annen babama bir türlü söyleyemiyorum. Yaklaşık 8_9 aydır böyle . Artık her gün nezaman söyleyeceksin demekten bıktım. Ben söyleyeyim diyorumki ne kadar o cesareti kendimde bulamasamda annen yok doğru olmaz diyo. Sevdiğimde artık sıkılmaya başladı. Ben ne babamın nede babama söyledikten sonra olacaklar için kimsenin üzülmesini istemiyorum da.:KK51::KK51: Bi akıl verin siz nasıl söylediniz nasıl bir konuşma yapmalıyız ne doğru olur.yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum:KK15:
Niye istemiyor baban onemli olan bu???

Zamanında sevdiceğimin ailesinin Kendi arasında sorunları varmış çok eski yani bizler çokkk küçükken . Babamda o nedenle dedi herhal ama yani o sorunlar babamla sevdiceğimin babasının dostluğunu hiç bitirmedi. Yani babam eminimki beni paylasmamak için yapiyoo
Anladım canım. Bence sen konuş.
Ben annemle pek anlaşamam yani küçüklüğümde baya sorunlarımız oldu ama babamdan hiçbir şeyimi saklamam. Kötü bir şey bile yapsam ben söylerim . Başta biraz bozulur ama benden duyduğu için sonradan yumuşar. Senin konuşman daha doğru olur ama bu sefer gerçekten ciddi olduğunuzu ıspatlayın ve gerekirse sevgiliniz de gelsin beraber konuşun.

Anlaşamıyoruz ama neyapayım seviyorum diyorsun yani?Sadece sevgi yetersiz sağlıklı bir evlilik için hatırlatmak isterim.
Ben önce anneme söylemiştim,O gerekeni yaptı sağolsun :)

Anlaşamıyoruz ama neyapayım seviyorum diyorsun yani?Sadece sevgi yetersiz sağlıklı bir evlilik için hatırlatmak isterim.
Ben önce anneme söylemiştim,O gerekeni yaptı sağolsun :)

Seviyorum ama öyle korukorunede çok gitmem . Hani her ilişki gibi bizde kavga edip barışıyoruz . Çok Aman Aman sevdiceğimle aramızda sorun yok . Ben böyle ailevi biriyim ki bu huyumu da doğru bulurum hep kimse kırılmasın diye çabalarım ama kırılan yine ben oluyomm galiba :(

Bunu çevremde çok gördüğüm için söylüyorum böyle ayrılmalı barışmalı kavgalı iliskiler sağlıklı olmuyor.
Sevgiliyken böyle durumlar belki ateşli fırtınalı ilişki düşüncesi yaratıyor. Ama evlenince hep gördüğüm tahammül dahi edemiyorlar.
Benimde uzun yillar ilişkim var sözlümle hic ayrılık yaşamadik. Kavga bile etmedik öyle. Saygıyı korumak cok önemli. Senin gibi olsaydi durumum yada bu saatten sonra olursa durup düşünürüm .

7 senelik sevgilimin ciddi anlamda arkasında idim güveniyordum. bir kere ayriligimiz oldu ikinci yilimizda ama çözdük aştık o problemleri..
Anneme söyledim bi sekilde o da babama söyledi. babam hemen tepki vermedi 2-3 ay sonra yaz su cocugum numarasini telefonuma. arasin beni niyeti ciddiyse dedi. o da hemen aradi geldi.

7 senelik sevgilimin ciddi anlamda arkasında idim güveniyordum. bir kere ayriligimiz oldu ikinci yilimizda ama çözdük aştık o problemleri..
Anneme söyledim bi sekilde o da babama söyledi. babam hemen tepki vermedi 2-3 ay sonra yaz su cocugum numarasini telefonuma. arasin beni niyeti ciddiyse dedi. o da hemen aradi geldi.

Ayy ne güzell keşke benimde öyle olsa konustunmu Peki babanla ne dedin konustuysan eğer banada azıcık çıtlati ver

Bizde baba yok o dert olmadı annemle de arkadaş gibi olduğum için hoslandigim zamandan tut ilk buluştuğu günden aldığım her teklifi hemen anneme o gün anlatmisimdir o yüzden hiç bilmem bu tarz sıkıntıları Allah yardım etsin

Back
X