- 13 Kasım 2016
- 327
- 402
- 103
- Konu Sahibi Kremsantikk
Yaşlar kaç?
Bence annenizi araya koymadan direk siz söyleyin
Ben 24 sevdiceğim 26 bakalım pazar gününe kadar söylemezse ben soylicem artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlar kaç?
Bence annenizi araya koymadan direk siz söyleyin
Zamanında çıktı babamın karşına ilk başlarda . Babam hiç birşey yapmadı Tamam diyip eve gönderdi sevdiceğimi .banada onları sana layık görmüyorum yapamazsın sen demişti. Geçmiş olsun sizede Allah mutluluğunuzu da daim etsin
Wowwww. Baban boyle dediyse... Zor. Bir bildigi vardir diye dusunuyoru. Akrabaniz olduguna gore taniyordur ki yasi itibariyle senden de iyi taniyordur. Sen bu isi dusun bence.
Canim yukaridaki mesajimi duzenledim tekrar oku lutfen. Baban oyle dandun bir adam degilmis. Gerekince aciklamasini yapmis, sen ne isler karistiriyorsun odana git dememis. Iletisimi iyi bir adam belli ki. Babanin deneyimlerini hice sayma bence. Iyi bir gozlem yapmani tavsiye ederim nisanlin ve ailesi hakkinda.Allahhimmm diye çığlık atasimm var ablalarım![]()
akrabayız demişsiniz ,akrabalık dereceniz ne? Onun ailesindeki yıllar önce olan ailevi sorunlar neydi?Ben 24 sevdiceğim 26 bakalım pazar gününe kadar söylemezse ben soylicem artık
akrabayız demişsiniz ,akrabalık dereceniz ne? Onun ailesindeki yıllar önce olan ailevi sorunlar neydi?
Ben babamla çok çok yakın olduğum için doğrudan babama ben evleneceğim demiştim.Herşeyi rahatlıkla konuşabildiğim baba kız ilişkimizin olması,onlardan ayrı yaşıyor ve çalışıyor olmanın verdiği rahatlık vardı bende .Annem hatta babamdan sonra öğrendi.
Gönül ota da konuyor b.ka da konuyor haklısınız da bir de akıl var. Karşınızdakinin b.k olduğunu bile bile adım atmayın bence. Ha ille atmak istiyorsanız o zaman kendi mutsuzluğunuz da dahil her şeyi göze alıyorsunuz demektir. Yapacak bir şey yok.
Ayy ne güzell keşke benimde öyle olsa konustunmu Peki babanla ne dedin konustuysan eğer banada azıcık çıtlati ver
Annem babama söylemiş iste nasil söyledi bilmiyorum. babam bana hic bir sey söylemedi bir süre.. sonra iste kimse gelsin artik o çocuk dedi. kimdir necidir kismini anneme söylemiştim. ailesini gördün mu dedi babam. annesiyle tanismistim ama tanistigimi soylemedim. ayni kurumda farkli ilcelerde calisiyorduk annesiyle. gördüm böyle böyle dedim babasiyla da okulda bi hocam tanistirmisti dedim.
Benim bildigim kadariyla iyi insanlar ama ben onlari değil cocuklarini biliyorum ona da guveniyorum dedim.sonra hersey gelisti
Selamm ben geldim :) bence annen degilde sen soyle 2 3 hafta once bende ayni seyi yaptim pat pat soyledim hemde gulerek kendimi tutamadim bide bende durumlar baya karisk :) sevgilimden baaka kimseyi tanimiyorum ailesinden ustelik o turkiyede ben yurt disinda yaşıyorum ne onlar bizi ne biz onlari taniyoruzbabamda sustu hicbisey demedi beni tanistirmak istedikleri biri vardi onunla evlenmemi istiyorlar acikca soylediler bende reddettim cocuk girmedi gonlume hem gonulde biri varken nasil girebilirki
neyse bu haftalarda tanistiralim dedim en azindan cocukla tanissinlar yok yine soylendi bende benim istemedigim biriyle beni evlendiremezsiniz dedim noktayi koydum o halde senelerce daha bekleriz yok zorla bisey yapmaya calisirsaniz beni biliyosunuz dedim onlar mesaji aldilar :) daha once bir ameliyat gecirdim ameliyattan çıkınca kalbim durdu doktorlarin mudahalesiyle tekrar hayata tutundum ama hala bunun acisini cekiyorum
keske donmeseydim diyorum hayata da bizim secimimiz olmuyor gecen yilda agir depresyon gecirdim hala zaman zaman kotu hissediyorum anksiyete de var of of bende icimi doktum. yani canim soylemekten baska care yok yuzlesmek durumundayiz ben ne olucaksa olsun dedim ama gulerek nasil soyledim onu hala anlamıyorum
kolay gelsin canim
amin canim valla bende artik oluruna biraktim :) bende ayni dertten muzdaribim ya biseyler soyliym belki sana bir fikir verir diyeAyyy yerler ya nekadar samımı geldınhakkımızda hayırlısı .cokca gecmıs olsun sana kotu dusunme var herseyd ebı hayır allahım bolca saglık sıhat versın
![]()
Yakın akraba olması bence sorun olur.Akraba ile ye iç ama alış veriş etme diye boşuna dememişler.Çok çok yakın akrabayız anne tarafından ekstra baba tarafindanda uzak akrabaligimiz var . Babası ve babasının ailesi tarafından sorunları vardı. Ama şimdi herşey çözüldü yani yıllar önceden çözüldü demem daha doğru. Malesefki öyle bi rahatligim yok ki tam tersine ekstra düşkün bir babam var bak düşün sinemaya bile benimle gelmek istiyo![]()