Babama olan kinim geçmiyor napmalıyım ?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
Merhaba . 3 sene önce bir evlılık yapmıstm Evlılıgımz sıddetlı gecımsızlık sebebi ıle bıttı çocuğum yok.evlıyken benim babam kaynana gıbı herseye karışırdı .orneın ben kafeye gttm bu saatte kafeye gttgnden kocanın haberi varmı derdı var dememe rağmen esımı arayp nası ızın verdın o saatte esıne diye hesap sorardı .baska bır örnek esımın aılesı ıle pıknık organızasyon ederdı benim haberim olmazdı ben esımden öğrenrdm.baska bır örnek esımı Allah’ın her günü arardı ne knsyolardı hıc blmyrm esıme sorsam havadan sudan derdı.babam çok ıyı bırı kötü dgl ama bütün bunları gecmıste yaptığı için ona hala kın duyuyorum buz gbı soğudum daha doğrusu.evlııgımızn bıtme sebebi babamla alakalı dgl esımın aılesı ile alakalı bu arada .smdı ıkıncı evlılık yapmaya korkuyorum babam yine aynı şeyleri yapar huzurumu bozar diye .annem baban degıstı bıdaha yapmaz dıyor ama asla ınanmıyorm

Başka bir hayat kurun babanızı çok dahil etmeyin nasılsın iyi misinden öteye gitmesin muhabbetiniz madem bu kdar karışan biri

Babanla arana sınır çizmen, hayatına bu kadar müdahale ettirmemen lazım.

Baban değişmez bunu kabullen. Senin hayatına bu kadar sızmasına izin vermemen lazım. Nasıl başaracağını bilmiyorsan bir psikologdan yardım almanı öneririm.

Bazen her şeyi kendi başımıza yapamıyoruz, yardım almamız gerekiyor.

Baban tuhafmış ama bu şekilde çok eğreti kaldı anlattıklarınız. Altında bir sebep olmadığına emin misiniz bunların? Varsayalım ki babanızın kendi kafasında ürettiği durumlar. Kendince damada yaranmaya çalışan, kızından önce tutma pozu veren eski kafalı kp olmuş kendisi. Evliliğin bitme sebebi babanız olmamışken bunu bu kadar mesele yapmanız tuhaf. Eş adayına durumdan bahsedersiniz daha makul çözümler bulunur. Çünkü bu yaştan sonra psikolojik tedaviye de değişmeye de ikna etmek çok güç. Ölümlü dünya, bitme sebebi olma belki elinizde değil derim ama yine de kin insanın kendine zarar veren bir durum, hele ki sizi yetiştiren büyüten bireylere karşın.

Merhaba . 3 sene önce bir evlılık yapmıstm Evlılıgımz sıddetlı gecımsızlık sebebi ıle bıttı çocuğum yok.evlıyken benim babam kaynana gıbı herseye karışırdı .orneın ben kafeye gttm bu saatte kafeye gttgnden kocanın haberi varmı derdı var dememe rağmen esımı arayp nası ızın verdın o saatte esıne diye hesap sorardı .baska bır örnek esımın aılesı ıle pıknık organızasyon ederdı benim haberim olmazdı ben esımden öğrenrdm.baska bır örnek esımı Allah’ın her günü arardı ne knsyolardı hıc blmyrm esıme sorsam havadan sudan derdı.babam çok ıyı bırı kötü dgl ama bütün bunları gecmıste yaptığı için ona hala kın duyuyorum buz gbı soğudum daha doğrusu.evlııgımızn bıtme sebebi babamla alakalı dgl esımın aılesı ile alakalı bu arada .smdı ıkıncı evlılık yapmaya korkuyorum babam yine aynı şeyleri yapar huzurumu bozar diye .annem baban degıstı bıdaha yapmaz dıyor ama asla ınanmıyorm
Ne damat aşkıymış, aklıma "Çok sevdim tosunum." geldi. 🤣 Babanızın oğlu yok mu, sanırım bi eksikliği doldurmaya çalışmış.

Mesafeni düzgün koymamış gibisin. Baban madem böyle biri, neden kafeye gittiğini biliyo? Bananla aynı evde yaşamıyorsun sonuçta. Geçmişte olan olmuş artık. Gelecekte düzgün bir sınır mesafe koyarsın

Back
X