arkadaşlar değişik birşey oldu bugün balkonda babam annem ve ben oturuyorduk konu evlilik muhabbetine geldi beni biri istemiş telefondan babamı arayıp bi gelelim falan demiş babamda o adamı hiç sevmiyor bunun için görüştüğü var deyip telefonu kapatmıştı neyse işte bugün yine konu açılınca ben şunları söyledim: ''baba işte valla bu gidişle evde kalıcam bak kimseyi kabul etmiyorsunuz yaş 30 a doğru ilerliyor çalıştığım yerde birini bulmam imkansız siz bu memleketimiz civarından bulun bana gelenleri değerlendirin'' aynen bunları söyledim o an bana madem bu kadar istiyorsun seni verelim o zaman onlara dedi yaa hayır onu demek istemedim falan dedim işte babamda ben zaten istemez miyim senin iyi bir kısmetin olmasını falan dedi tabi ben devam ediyorum konuşmaya normalde babamla bu konuyu 2. kez konuşusum falan yani annemle sürekli konuşurum annem bana hiç tepki göstermez arkadaş gibiyizdir ama babama da bi diyim dedim bilmiyorum işte o an ağzımdan çıktı bunlar. neyse sonra ben içeri gidince çok sinirlenmiş anneme şunları demiş: bu kızında ateşi bilmem neresine vurdu da bilmem ne de yani baya sinirlenmiş anladığım kadarıyla benim bu konuları ona açmama sinirlendi sanırım bilmiyorum. ama aşırı tepki vermiş bağırmış baya annem anlattı. işte annem bana bunları anlatınca çok üzüldüm gerçketn babamın bana kıurduğu o cümle falan şok oldum gerçekten bu kadar kızacağını düşünmemiştim utandım beni çok yanlış anladı sanırım şu an konuşmuyoruz ama ben mi hatalıyım bilmiyorum bir daha zaten bu konuyu açarsam tövbe. ama insan babasıyla dertleşemeyecekse neye yarar öyle değil mi benim şu dünyada tek annem babam kardeşim var. neyse böyle işte sizce ne yapmalıyım şimdi hata bendede var mı hani ben onunla dertleşmek istemiştim