Babama söyleyemiyorum lütfen fikir verin yardım edin :(

Ben çok şanslıyım demek ki.Çok otoriter bir babam olmasına rağmen birgün sordu erkek arkadaşıın var mı diye.Ben de var dedim:D o zaman 5 yıldır beraberdik ama 1 yıllık dedim babama :77:

Evlilik için bekle dedi bana.Ben de kusura bakma valla baba ben en geç 1 sene içinde evleniyorum dedim.:66: Eskiden çok korkardım babamdan ama artık korkmuyorum :40:

bence babanla teke tek ya da babanın cok sevdiği sana da deste olacak biriyle evin dışında bir yerdde konuşmalısın kolay gelsin şimdiden!:emir_bebek:

valla benimkine direk söylemiştim zaten tanıyorlardı eşimi. sonra ailesi sorun çıkarttı 3,5 sene ayrı kaldık. sonrasında yine pat diye söyledim evlenme teklif etti. ailemin ilk sorduğu annesi nolcak olmuştu. onu ikna etmiş sensiz yapamam diyo demiştim onalrda kabul etmişti. 1 ay içerinde de evlenmiştik.

Canım 3 yıllık bi ilişkim vardı bende aynı durumu yaşadım. Babaannemle konuştum babamla konusmasini rica ettim ve bugun konuşmuş ardından annem gelip konuştu ve babam erkek arkadaşımla tanışmak istiyo öyle katı karaktere sahip bi adam babam bu yüzden annesinin onu daha iyi anlayıp doğru kelimelerle konuşcagini bildiğim için bu yolu seçtim ve iyikide secmisim sana tavsiyem babanın annesiyle konuş ve emin ol gelcek tepki kötü olmucak :) Bu arada mutluluklar

konu 5 senelik arkadaşım
Canım 3 yıllık bi ilişkim vardı bende aynı durumu yaşadım. Babaannemle konuştum babamla konusmasini rica ettim ve bugun konuşmuş ardından annem gelip konuştu ve babam erkek arkadaşımla tanışmak istiyo öyle katı karaktere sahip bi adam babam bu yüzden annesinin onu daha iyi anlayıp doğru kelimelerle konuşcagini bildiğim için bu yolu seçtim ve iyikide secmisim sana tavsiyem babanın annesiyle konuş ve emin ol gelcek tepki kötü olmucak :) Bu arada mutluluklar

Konuyu arsivin tozlu raflarindan bulup indiren arkadasa saygilarinizi sunarken

ipeqbojuqu ipeqbojuqu sanirim konu sahibesi sindi bebegini uyutmwk icin:anne: cirpiniyirdur diye dusunuyorum

Back
X