babanın söylediği hoş bi laf değil tabii ki öncelikle
ama neden çalışma olayına böyle bakıyorsun ve babanında bu şekilde baktığını düşünüyorsun, her baba kızının kendi ayakları üstünde durduğunu, kimseye muhtaç olmadığını görmek istiyor bu devirde, gayet de normal olması gereken bi düşünce
ama sen bunu sana kaşık düşmanı gözüyle bakıyormuş gibi algılamışsın bence
baban seni o kadar okutmuş etmiş, emek vermiş eğitimine tabii ki de bu eğitimin sayesinde ekmek yediğini görmek ister, ne var bunda, gayet normal
seni konuşarak ikna edemeyince, artık usandığından böyle yanlış bi laf etmiş olabilir
ben de en azından çocuk sahibi olana kadar yapabileceğim bi mesleğim olmasını istemiştim ve yıllarca bunun için çalıştım.baba da olsa bi insanın kendisinden fazla düşünemez birini.herkeisn çocuklarının kazanmasını hayal ettiği okullarda okudum.dersanelere neredeyse ücretsiz gittim.bunları hayal ettiğim mesleği beni manevi olarak doyurabilecek inancımla yapabileceğim hem de yeteneklerimi kullanabileceğim bir meslek sahibi olmak için yaptım.sadece üniversiteyi ailemi mutlu etmek için okudum.onların dediği olsun huzurumuz bozulmasın babam olay çıkarmasın diye.istediğim bölüme gitmek için tercihlerle oynamam gerekirdi kaşla göz arasında ama kimseyi kandırmak yalan söylemek istemedim.hayallerimi de o tercih kağıdıyla birlikte ya bi rafta duruyodur ya da çoktan imha edilmiştir. yeni hayaller yapıyorum şimdi.ama zamana ihtiyacım var.