- 20 Ağustos 2013
- 153
- 9
- Konu Sahibi kivircikesmer
Her defasinda artik sevmeyecegim diyorum babami gorunce. Ama her defasinda cok seviyorum. 1 yil falan once tablette babamin hesabi acikti ve bende oyun oynuyodum, cok iyi degildir teknolojiyle arasi yani muhtemelen kapattigini saniyodu. Neyse mesaj geldi yanda hemen konusma penceresi acildi kadinin biri. Sasirdim cunku herkesin yapacağını dusunurdum ,babamin asla. Bunu gorunce tum konusmalari okudum. Soklara girdim, ellerim buz kesti. Neler konusmuslar babam evliliginin kotu gittigini, neredeyse bosanacaklarini falan söylemis kadina, kamerada gorusmek istemis. Ustelik kadinda evli. Ben 1 hafta boyunca agladim, babamla konusmadim. Annem surekli bana ne oldugunu sordu, dersler dedim gecistirdim. Sanıyorum babam farketti aldi karsisina bana neden boyle davraniyosun dedi anlattim ondan nefret ettigimi anneme söyleyeceğimi söyledim. Bunlari konusurken ablamda dinlemis. Babam reddetti ben yazmadim yok isyerinden bir arkadas bilmem ne hala gozumun içine bakarak yalan söyledi ben boyle 1 ay falan konusmadim. Babam benim her şeyimdi tek guvendigim erkekti. Sonrasinda ablam anneme söylemiş cunku ablamla arastirinca bircok kadinla konuştugunu gorduk ya sen 48 yasindasin sen artik yasli sinifindasin neden? Niye? Annemde ogrenince aciklama olarak sadece aradas olarak konuştuk vs. Dedi annem boşanmayi goze alamadi bu yastan sonra boşverin kizlarim dedi. Babam sozler verdi iste kimseyle konusmayacagim falan... 1 ay once bu sefer bizzat kendim isteyerek kontrol ettim hesabını erkek arkadasiyla konusuyo ama konusmalar beni yikti. Son damla oldu. Adam diyo ki iste aynen abi basladim calismaya cok fena kizlar varda hepsi abi diyolar be. Babam da diyo ki oglum ne varsa onlarda var abi ayagi ...... ayagi anlamiyo musun? Yikildim. Nefret ettim. Gitmek istedim. Arkadaslarimi eve bile cagirmadim onlara baska gozle bakar diye. Hala nefret ediyorum. Ama ayni zamanda cok seviyorum. Her gece sevme o sevilecek bi insan degil diyorum. Her sabah onu severek kalkiyorum. Erkeklerden sogudum evlenmekten soğudum. Hepsi boyle, en büyük korkum aldatilmak oldu. Paranoya yaptım hep hu konuyu. Baska biri anlatsa oha be nasil sevilir bu baba sapkin ya derdim. Bazen sucluluk duyuyorum babami sevdiğim icin...