• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdan nefret ediyorum

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Merhaba kızlar :)

Durumu olduğu gibi anlatacağım çıldırma noktasına geldim artık. Kafam allak bullak.

Konu babam, babamla hiç hiç anlaşamayiz. Sabah kursa gidecektim hazırlanıyorum duş aldım. Annemle babam da kalkmış. Evde nakit para yoktu babam atmye gidecekti. Annemin kartından para cekecekmis. Kendi kartından neden cekmiyosun dedim. (Bunu dememin sebebi annemin kartını alır ve anneme resmen harclik verir. Annem fazladan yine eve bı şey alınca tartışma konusu olur. Her şeyin lafını yapar. Yok neden aldınız çok para harciyosunuz bilmem ne. Annem üstüne bı şey alsın hesabını sorar. Buna rağmen 2-3 ay önce bizden para saklayarak ruhsatlı silahı var ona mermi almak için para biriktirmiş kendi maaşından 1000 lira kadar. Ben de şimdi sinir oluyorum annemin parasıyla anneme kizmasina) Ben neden kendi kartindan cekmiyosun diyince bağırdı. Ben de yalan mı dedim dövmeye kalktı. Omzuma vurdu geri kaçarken yatağa düştüm. Kardeşim geldi ayırdı babamla beni. Ben de o arada babama vurdum. 22 yasindayim. çok sık değil ama babamdan hala dayak yiyorum. Küçükken sütü yanlışlıkla döktüm diye dönerdi, sokakta bı yere gidiyorduk saçım bozuldu saçımı bağlarken sokakta vurmuştu. Hep dönüyordu zaten çocukken. Aramızda hep bağırış çağırış var. Demedigimiz kalmıyor birbirimize. Bana sürekli bu evden gittiğin günleri görsem diyip duruyor. Ölmesini istiyorum. O evde olmadıği, gece çalıştığı zamanlar evde huzurluyuz güle güle yemek yeriz, sohbet ederiz. Bıktım artık. Bı keresinde kavga ederken eşyalarimi topladım gidecektim göndermediler tabi.
Bu evde kaldığım sürece zerre kadar iç huzurum yok. Sürekli kendimle savaş halindeyim. Aşırı tahammülsüz ve sinirliyim.

Seneye yüksek lisans yapmak istiyorum. Başka şehirde yapmak istiyorum altından kalkabilir miyim bilmiyorum. Başka neyi bahane ederek bu evden çıkarım bilmiyorum.

Sorum şu kizlar nasil ikna edebilirim, nasıl çıkarım bu evden?

Ben de tamamen suçsuz değilim. Artık ikimizin de birbirine tahammülü yok.

Üniversiteyi bahane ederek o evden ayrıl ilk bir kaç sene sıkıntın olacak, sonrası rahat sorunlu bir aileden tek kaçış evden uzaklaşmak gibi görünüyor. Kendi başına oku ayaklarının üstünde kendini evine çık

22 yaşında bir kızı dövüyor mu? Hem de küçüklükten beri. Babanızı sevmek zorunda değilsiniz. Eğer o evden ayrılmak gibi bir imkanınız olursa lütfen terapi alın. Şiddet basit birşey değil. Kendinizi iyileştirmeniz lazım.

Üniversiteyi bahane ederek o evden ayrıl ilk bir kaç sene sıkıntın olacak, sonrası rahat sorunlu bir aileden tek kaçış evden uzaklaşmak gibi görünüyor. Kendi başına oku ayaklarının üstünde kendini evine çık

Uzaklaşmak ama nasıl bilmiyorum. İstanbul'da yaşıyoruz burda yüksek lisans yapmayı çok istiyorum. Başka şehirde altından kalkabilir miyim bilmiyorum

22 yaşında bir kızı dövüyor mu? Hem de küçüklükten beri. Babanızı sevmek zorunda değilsiniz. Eğer o evden ayrılmak gibi bir imkanınız olursa lütfen terapi alın. Şiddet basit birşey değil. Kendinizi iyileştirmeniz lazım.

Şu an çok dovmuyor çünkü direkt kardeşim savunuyor beni. Ama küçükken çok dövdü eften püften sebeplerle. Kafam iyi değil. Sevgi eksikliğinden kaynaklı belki aşırı guvensizim insanlara, sinirden kekeliyorum bazen. Umarım öyle bı imkanım olur ve giderim bu evden

Dayak yedigim ebeveyne sahip olsaydim yapacagim herhangi bir sey icin izin alma gereksiniminde bulunmazdim, eger maddi gucunuz varsa siz de riza almakla ugrasmayin bence. Bir insanin siddet gormesinden daha kucuk dusurucu bir sey bilmiyorum.

İyi de annen bir şey demiyor sana ne oluyor? O evde ye iç yat. Karı koca ilişkisine de karışma. Ayrıca babana vurmak laf söylemek hoş değil. Tamam baban seni de dövmemeli. Ama eğer karışmazsan bunların hiçbiri olmaz. Annenin aklı var sonuçta.

Şu an çok dovmuyor çünkü direkt kardeşim savunuyor beni. Ama küçükken çok dövdü eften püften sebeplerle. Kafam iyi değil. Sevgi eksikliğinden kaynaklı belki aşırı guvensizim insanlara, sinirden kekeliyorum bazen. Umarım öyle bı imkanım olur ve giderim bu evden
Benim babamda çok zor bir insan. Onun da psikolojik şiddeti oldu. İnsanın üzerinde çok etki bırakıyor. İnşallah bir kapı açılır da bu durumdan kurtulursunuz...

Anneniz boşanmalı aynı durumda ben vardım annem boşanmadı ben kaçtım mutsuzum annem daha da mutsuz

Dayak yedigim ebeveyne sahip olsaydim yapacagim herhangi bir sey icin izin alma gereksiniminde bulunmazdim, eger maddi gucunuz varsa siz de riza almakla ugrasmayin bence. Bir insanin siddet gormesinden daha kucuk dusurucu bir sey bilmiyorum.

Haklısınız ama gerçekten öyle olmuyor. Çıksam, annem çok çok kötü olur. Babamın da gerçekten ne tepki vereceğini bilmiyorum.

İyi de annen bir şey demiyor sana ne oluyor? O evde ye iç yat. Karı koca ilişkisine de karışma. Ayrıca babana vurmak laf söylemek hoş değil. Tamam baban seni de dövmemeli. Ama eğer karışmazsan bunların hiçbiri olmaz. Annenin aklı var sonuçta.

Sorun o an karışmam değil öncesinde zaten babamla aramız iyi değildi. Başka bir şey demiş olsam da durum aynı olacaktı. Annem de kızıyor. İstemiyor ama aman tadimiz kaçmasın kafasında.

Haklısınız ama gerçekten öyle olmuyor. Çıksam, annem çok çok kötü olur. Babamın da gerçekten ne tepki vereceğini bilmiyorum.
Her insan kendi secimlerini yasar, anneniz de sectiginden baskasini yasamiyor. Bir insani o kisiden fazla dusunmeye kalkmanin iyi bir sonuc dogurdugunu hic gormedim.

Her insan kendi secimlerini yasar, anneniz de sectiginden baskasini yasamiyor. Bir insani o kisiden fazla dusunmeye kalkmanin iyi bir sonuc dogurdugunu hic gormedim.

Haklısınız. Ama gerçekten bı sebep göstermeden gidemem

Biz TV'yi saat 10 da kapatıp yatmadıkmı
Babadan dayak yiyen çocuklardık
Hiç bir zaman babamıza ne sesimizi yükselttik nede elimizi kaldırdık

Babanızın yaptığı yanlış ama sizinki daha yanlış
Kim ne derse desin hoş değil büyüğe el kaldırılması

Bunun için de dayak yedim evet. Doğru demiyorum yaptığımı her seferinde gelip beni dövmesine seyirci mi kalayım? Saygısızlık, hos değil biliyorum kesinlikle savunmuyorum ama l doverken içim içimi yiyor laf etmeden hatta bugün vurmadan yapamadım

kardeşiniz kaç yaşında? bildiğim kadarıyla çalışıyorsunuz,yanlış hatırladıysam düzeltin lütfen. yani maddi gücünüz varken "sen de ben de anlaşamıyoruz işte,kaç yaşıma geldim hala dayak yiyorum ben bu evde durmak istemiyorum" dediniz mi? bilmiyorum bana buradaki çoğu konu karşı tarafla konuşulmadan açılmış gibi geliyor. adam da sizden bıkmış belli ki,siz de ondan. belki de canına minnet gitmeniz.

Ne yani sırf büyüğümüz diye susup sinelim mi? Şiddet göstermeye hakları yok. Madem çocuklara tahammülleri yoktu korunsalardı...

Back
X