Babamdan nefret ediyorum

kardeşiniz kaç yaşında? bildiğim kadarıyla çalışıyorsunuz,yanlış hatırladıysam düzeltin lütfen. yani maddi gücünüz varken "sen de ben de anlaşamıyoruz işte,kaç yaşıma geldim hala dayak yiyorum ben bu evde durmak istemiyorum" dediniz mi? bilmiyorum bana buradaki çoğu konu karşı tarafla konuşulmadan açılmış gibi geliyor. adam da sizden bıkmış belli ki,siz de ondan. belki de canına minnet gitmeniz.

Evet çalışıyorum, doğru hatırlıyorsunuz. Dedim ama klasik şeyler. Bu evden gidemezsin vsvs. Sebebi sadece toplum. Baskalarina ne diyeceklerini bilmedikleri için gidemiyorum.

Ben babamdan şiddet görmedim ama ilişkimiz sıfır denebilir. Ama babamın pasifliği beni öldürürdü. Üniversitedeki harçlığım ne kadar bilmez, paraya sıkışsam bulamaz vs.mekli maaşı annemde, şu an çalıştığı dükkan ise kirada. Kirasını denkleştiremez, sürekli borç takar, kapat deriz kapatmaz. Maddi getirisi zaten yok, götürüsü var aksine. Ben çareyi başka şehirde yaşamakta buldum. Kpss ile başka şehire atandım, yüksek lisansım da burada. Ev de tuttum tek yaşıyorum, annemle abim arada geliyor, babam da arayıp özledik ya demekle yetiniyor ev tutarken bile gelmedi. Çalışmıyorsanız başka şehre güç yetmez önce ekmeğinizi kazanın devamına ondan sonra karar verin bence.

Evet çalışıyorum, doğru hatırlıyorsunuz. Dedim ama klasik şeyler. Bu evden gidemezsin vsvs. Sebebi sadece toplum. Baskalarina ne diyeceklerini bilmedikleri için gidemiyorum.

öf.

kusura bakmayın ama aileniz gerçekten en nefret ettiğim aile tipi. millet ne der diye insan çocuğunu rahat bırakmaz mı yahu. koskoca insansınız dayak yiyorsunuz gideyim deseniz ona da yok diyor. cidden ne desem bilemedim. yüksek lisanstan başka çare yok gibi duruyor. yani iş alanınız ne bilemiyorum tabi ama,şuanki konumunuzdan daha iyi bir konumda başka şehirde iş bulma olanağınız varsa değerlendirin derim. en azından bahane bulamazlar.

Ben babamdan şiddet görmedim ama ilişkimiz sıfır denebilir. Ama babamın pasifliği beni öldürürdü. Üniversitedeki harçlığım ne kadar bilmez, paraya sıkışsam bulamaz vs.mekli maaşı annemde, şu an çalıştığı dükkan ise kirada. Kirasını denkleştiremez, sürekli borç takar, kapat deriz kapatmaz. Maddi getirisi zaten yok, götürüsü var aksine. Ben çareyi başka şehirde yaşamakta buldum. Kpss ile başka şehire atandım, yüksek lisansım da burada. Ev de tuttum tek yaşıyorum, annemle abim arada geliyor, babam da arayıp özledik ya demekle yetiniyor ev tutarken bile gelmedi. Çalışmıyorsanız başka şehre güç yetmez önce ekmeğinizi kazanın devamına ondan sonra karar verin bence.

Çalışıyorum. Umarım benim de sizin ki gibi olur :)

Çalışıyorum. Umarım benim de sizin ki gibi olur :)

öf.

kusura bakmayın ama aileniz gerçekten en nefret ettiğim aile tipi. millet ne der diye insan çocuğunu rahat bırakmaz mı yahu. koskoca insansınız dayak yiyorsunuz gideyim deseniz ona da yok diyor. cidden ne desem bilemedim. yüksek lisanstan başka çare yok gibi duruyor. yani iş alanınız ne bilemiyorum tabi ama,şuanki konumunuzdan daha iyi bir konumda başka şehirde iş bulma olanağınız varsa değerlendirin derim. en azından bahane bulamazlar.

Ailem değil de babam daha çok. Annem olmasa gerçekten çok çok kötü olurdum. Ya aslında şu an kendime yöneldim. Seneye kadar çoğu şeyi halleder yüksek lisans ve ev için para biriktirim gibi geliyor.

İlgilendirir. Siz sakın anne olmayın tamam mı. Hani büyüksünüz ya çocuğa şiddet uygulama hakkınız olur.
İlgilendirmez hanım efendi!

Şiddeti tasvip etmiyorum etmedim babasının yanlış yaptığını yazdım
Babaya vurmak nedir?
Ben bunun yanlış olduğunu yazdım
Burada konu yabancı bir erkek değil BABA

Siz kafa göz dalın babanıza
Ben bunu asla yapamam

Lütfen rica ediyorum daha fazla alıntı yapmayın
Ne yazsam sizin anladığız kadar o yüzden muhalefet olmayın

Çalışıyorsunuz,dayak yiyorsunuz,evden gitmek için sebep arıyorsunuz?
Tabuları yıkacak olan sizsiniz,toplum ne der diye düşünüyorlar o yüzden gidemem derseniz ben de size derim ki oturun o zaman oturduğunuz yerde. Bir iş bulun,maaşı iyi taşınıyorum deyip çıkın evden.Gülle lokumla uğurlamazlar ama çekip silahla mı vuracaklar.
Hayatınız ellerinizde,seçim sizin
Ha derseniz iş bulamadım o zamanı gelin sonra konuşalım

[/QUOTE]
Çalışıyorsunuz,dayak yiyorsunuz,evden gitmek için sebep arıyorsunuz?
Tabuları yıkacak olan sizsiniz,toplum ne der diye düşünüyorlar o yüzden gidemem derseniz ben de size derim ki oturun o zaman oturduğunuz yerde. Bir iş bulun,maaşı iyi taşınıyorum deyip çıkın evden.Gülle lokumla uğurlamazlar ama çekip silahla mı vuracaklar.
Hayatınız ellerinizde,seçim sizin
Ha derseniz iş bulamadım o zamanı gelin sonra konuşalım

4-5 ay sonra ameliyat olacagim o bağlıyor beni. Onu olduktan sonra ya yüksek lisans için ya da iş için gitmek istiyorum. İnanın çabalıyorum şimdiden bakıyorum sehir dışında islere. :)

İlgilendirmez hanım efendi!

Şiddeti tasvip etmiyorum etmedim babasının yanlış yaptığını yazdım
Babaya vurmak nedir?
Ben bunun yanlış olduğunu yazdım
Burada konu yabancı bir erkek değil BABA

Siz kafa göz dalın babanıza
Ben bunu asla yapamam

Lütfen rica ediyorum daha fazla alıntı yapmayın
Ne yazsam sizin anladığız kadar o yüzden muhalefet olmayın

Alintilansin istemiyorsanız baştan yorum yapmayın. Muhalefet olunmasın istiyorsanız yorum yazmayın. Siz nasıl benim tavrına karşı cikabiliyorsaniz başkası da size karşı çıkabilir. Garip olan nedir?

[/QUOTE4-5 ay sonra ameliyat olacagim o bağlıyor beni. Onu olduktan sonra ya yüksek lisans için ya da iş için gitmek istiyorum. İnanın çabalıyorum şimdiden bakıyorum sehir dışında islere. :)

Siz hele bir ameliyatınızı olun, şehir dışında iş buldum maaşı iyi deyip gidiverin.Kolay olur demem ama huzur olur

Alintilansin istemiyorsanız baştan yorum yapmayın. Muhalefet olunmasın istiyorsanız yorum yazmayın. Siz nasıl benim tavrına karşı cikabiliyorsaniz başkası da size karşı çıkabilir. Garip olan nedir?

Ben size yorum yazdım buda benim en doğal hakkım fikirlerimi sunmak çünkü bunun için konu açıyorsunuz
Şiddet görmüş bir çocuk olarak düşüncemi yazdım
Ve ben her zaman yapıcı olmak isterim öncelikle olabilecek gibiyse
Hoşunuza gider gitmez mantıklı gelir gelmez o sizin kararınız
3. Kişiyi ilgilendirmez

Beni evlenene kadar döven adam babam bundan 6 yıl önce trafik kazası geçirdi yatalak kaldı
Ben ve ailem çocuk gibi baktık
Altından aldık ellerimizle yedirdik
Helalı hoş olsun
Geçen sene vefat etti ve ben yine de çok özlüyorum babamı Ruhu şad olsun

Hayat o kadar acımasız ve insanlar o kadar kötü ki
Bunu hayata atılınca göreceksin zaten

Neyse Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Back
X