Babamdan nefret ediyorum

limonilimoni

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
15
-2
6
Babamın kesinlikle psikolojik sorunları var aile kavramını bilmiyor,aile nedir anlamamış.. biz onun çocukları değiliz gibi sadece para veriyor küçüklüğümden beri bize kızıyor anneme bağırıyor annemi hiç desteklememiş bugüne kadar hep bağırarak sındırmaya çalıştı ben de artık dayanamıyorum evden gittiğinde evi huzur kaplıyor o varken tüm moral,motivasyonum çöküyor kendi iğrenç enerjisiyle evi de iğrençleştiriyor. Geçenlerde spora başladım bugün beşinci günüm (evde yapıyorum salona da gitmiyorum) 3 günlük heves dedi geçti yanımdan. O kadar gerizekalı bi adam ki insanları nasıl kendimden uzaklaştırırım diye düşünüyor ama arkadaşlarına karşı hiç böyle değil köpekleri gibi nereye çağırırlarsa gidiyor bizi götür diyince de işim var cart curt diyor. Napıcam anlamadım

Babalarımızın nesli gerçekten aile kavramını eve sadece para getirmek olarak görüyorlar. Ailesi ile ilgilenmek, değer vermek yok ama saygı bekliyorlar. Babanızın tam tersi bir eş seçin. Ben öyle yaptım. Babanızı da takmayın, okumaya bir meslek sahibi olmaya çalışın.

Kaç yaşındasınız merak ettim? Çalışmıyor musunuz? Evde misiniz hep?

Yaşınız küçük muhtemelen ama babanıza kullandığınız laflar kızsanız bile biraz saygısız baban sonuçta o da babasından o şekilde gördüğü için davranıyor annemizi babamızı değiştiremeyiz neyse o

Yaşınız küçük muhtemelen ama babanıza kullandığınız laflar kızsanız bile biraz saygısız baban sonuçta o da babasından o şekilde gördüğü için davranıyor annemizi babamızı değiştiremeyiz neyse o
Babam bize saygı duyuyor mu ki ben duyayım yaşamadan bilemezsiniz umarım yaşamazsınız.

Yaş kaç? Evden ayrılıp çalışma ihtimalin var mı??
Yoksa da duymazdan gelmeyi öğrenmen lazım bazı adamlar böyle maalesef sakın evliliği düşünme ama bir kaçış olarak genelde yağmurdan kaçarken dokuya tutylunur

Annenizle babanız arasındaki sorun size de yansımış her ailede olduğu gibi. Siz çok kişisel algılamamaya çalışın onun derdi siz değilsiniz çünkü. Yaptığı yorumları ciddiye almamaya çalışın. Belki onun da sizlerden belli beklentileri vardır karşılanmadığı için evin içinde hırçın davranıyor olabilir o da insan nihayetinde. Ama gerçekten tek yaşam amacı dünyayı size dar etmekse buna eminseniz bir an önce kendi ayaklarınızın üzerinde durup evden ayrılmaya bakın

Babam bize saygı duyuyor mu ki ben duyayım yaşamadan bilemezsiniz umarım yaşamazsınız.
Çalışmıyor musun ya da ne bileyim okula falan gitmiyor musun? Umursamıycaksın ya yada ilerde kendi paranı kazandığında eve çıkacaksın evet aynı şeyleri yaşamıyorum şuan babamdan yaşamadım ama benzerlerini eski eşimden yaşadım çok daha ağır şeyler herkesin derdi kendine ağır

Sizin okuyup meslek sahibi olup o evden uzaklasmaktan başka çareniz yok

Babanız eve para getirip vermesi güzel sorumluluğunu biliyor en azından size para yok gidip çalışın diyen şiddet gösteren çok babalar anneler var

Beterin beteri yani

babanız para veriyor bunun dışın da sevgisi yok yada başka ilgisi yok diyorsunuz bu evet çok kötü bir durum ama
Onun bana saygısı yok benim mi olsun gerizekalı demekte biraz ağır değil mi ?

Eeeee nereye gitti konu sahibi üyelik iptali yapmış

Ne anladım bu işten

Babamın kesinlikle psikolojik sorunları var aile kavramını bilmiyor,aile nedir anlamamış.. biz onun çocukları değiliz gibi sadece para veriyor küçüklüğümden beri bize kızıyor anneme bağırıyor annemi hiç desteklememiş bugüne kadar hep bağırarak sındırmaya çalıştı ben de artık dayanamıyorum evden gittiğinde evi huzur kaplıyor o varken tüm moral,motivasyonum çöküyor kendi iğrenç enerjisiyle evi de iğrençleştiriyor. Geçenlerde spora başladım bugün beşinci günüm (evde yapıyorum salona da gitmiyorum) 3 günlük heves dedi geçti yanımdan. O kadar gerizekalı bi adam ki insanları nasıl kendimden uzaklaştırırım diye düşünüyor ama arkadaşlarına karşı hiç böyle değil köpekleri gibi nereye çağırırlarsa gidiyor bizi götür diyince de işim var cart curt diyor. Napıcam anlamadım
Sanırım o da babasından babalık görmedi. Ona nasıl davranıldıysa bunu babalık zannediyor olabilir. Uzak durum az iletişim çok huzur demek. Sizin çözebileceğiniz bir şey olduğunu düşünmüyorum

Asla her baba iyi değildir ama şu yazış stili tam bir ergen yazışı. İğrenç enerjisi, nefret ediyorum, gerizekalı adam vs vs. Çünkü belirli bir olgunlukta insan aile olamamaya o ilişkiyi kuramamaya üzülüyor veya kendisini ailesinden çekiyor uzaklaşıyor. Bu kadar kin dolu olmana gerek yok. Zamanı geldiğinde okumak için o evden gideceksin, sonra başka şehirde iş bulacaksın ve çok sevsen bile senede ailenle maksimum 2-3 kere görüşebileceksin. Ve her canlılar gibi ölümlüyüz. Yani sadece şu an bu kadar dolusun.

Meslek sahibi olacaksın , para kazanacaksın ve uzaklaşacaksın. Tek çözüm bu.

Back
X