Babamdan nefret ediyorum

gecemavisi3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
48
-6
3
24
Merhaba hanımlar, biraz içimi dökmek istiyorum. O yüzden böyle bir konu başlığı açtım. Uzun olabilir , sonuna kadar okuduysanız teşekkür ederim.

Ben 23 yaşındayım üniversite okuyorum. Hayatım gerçekten babam yüzünden eziyet ve işkence gibi geçti, geçiyor. Kendisi ağır narsist ve bence bipolar bozukluğu olan, sağlıklı olmayan bir birey.

Annemle evlenmeleri görücü usulü ile olmuş. Aralarında 20 yaş fark var. Babam aşırı kıskanç ve art niyetli birisi olduğu için annemi evliliklernin ilk yılları eve kapatırmış. Cebine 5krş para vermezmiş . Abim çok acıktığı zaman gidip komşudan ekmek alırmış.

Bunun sebebi fakirlikten değil , babamın anneme it gibi davranmasından kaynaklı. Herkesin içinde yumruk da atarmış tokatta atarmış . Anneme çok eziyet etmiş , annem aşık olduğu için ayrılamamış. Ayrılsam da abimle beni alamaz bakamaz diye düşünmüş , cesaret edememiş. Belki de böyle yaşamak daha kolay gelmiştir bilmiyorum . Ama hayatımda bir gün bile bizim evde huzurlu tek bir gün bile geçiremedim.

Ben büyüdüm abim evden 18 yaşında ayrıldı. Asıl olaylar o zaman başlıyor . Annem stresten kansere yakalandı, babam trafik kazası geçirdi, vereme yakalandı, annem ağır ameliyatlar atlattı, babam coronadan entübe oldu ölecek cesedini hazırlayın dediler onu atlattı, annemin ciğerine pıhtı attı bacağına pıhtı attı, babam pankreastan dolayı 1 ay hastanede yattı, felç geçirdi vs. Bunların hepsi art arda yaşandı . Tabii bizimkiler birbirine destek olmak yerine sürekli kavga dövüş çıkıyordu evde. Arada ben kalmıştım. Babamın attığı yumrukları , evden kovmalarını , sırf eşofman altım biraz dar diye bana orsbu demelerini unutamıyorum. Babamı kaç kes p.rno izlerken yakaladım. Bizim gördüğümüzü bilmesine rağmen ulu orta izlemekten hiç çekinmedi. Annemi defalarca aldattı.

Ben bu olaylar başladığında 15 yaşındaydım . Cehennem gibi geçiyordu günlerim , okuldan koşarak geliyordum, evde yemek yapabilmek için. Kardeşimle ben ilgileniyordum. Evin faturalarını ben ödüyordum. Sabahlara kadar annemin başında bekliyordum. Derslerim mükemmeldi fakat stresten kaynaklı olarak aşırı yıprandım ders çalışacak psikolojim kalmadı . Masaya her geçtiğimde ailemin kanlı bedeni gözlerimin önüne geliyordu . Acaba ilk kim ölecek diye düşünmekten kafayı yiyordum. Herkes kendisi için destek bekler oldu. Ben herkese destek verirken onlar her defasında benim ağzıma sçtılar.

Bu olaylar düzeldi fakat babam daha da kötüleşti. Her gün kavga çıkartmaya başladı. Önceden de böyleydi ama artık benim tahammül seviyem azaldı. Evde kavgasız günümüz geçmez oldu. Sadece bizimle değil komşularımızla akrabalarımızla bile kavgalar yaşadık(hala yaşıyoruz). O kadar iğrenç birisi ki , insanın gözüne baktığı an kendinizi itten beter hissediyorsunuz. Sanki karşısında ki insan değil de dünyanın en iğrenç varlığıymış gibi konuşup hakaretler ediyor. Bana kaç kere senin amk orsbu çocuğu piç serefsiz ananı skm gibi hakaretler etti.

Her defasında daha da düştüm. Güçlü olmaya çalıştıkça daha da üstümden geçip gitti. Sadece benim değil annemin de . Ben üniversite kazandım, okuyorum, bitmesine 2 yıl var . Farklı bir şehirde okuduğum için sadece yazları evdeyim. Uyku saatimden tutun ( sabah 10 da uyandığım için kaç kez ağzıma sıçtı) tuvalette kullandığım peçeteye kadar lafını yapıyor. Ben zaten gidicem ama annem ve kardeşim babamın yanında kalmak zorundalar .

uzun zaman önce yaşama hevesim katledildi hala tutunmaya çalışıyorum.
Baba senden nefret ediyorum . Hayatımda ki en büyük ve hiç bitmeyen bir sorunsun. Senden her ne kadar kaçmaya çalışsam da arkamda annemleri bırakma korkusuyla sana muhtaç hissediyorum. Annemin aylık ilaçlarını ödeyemeyeceğimiz için boşanamıyor. Ek işe girsem bile ailemi alıp başka bir yere gidemiyorum. Elim kolum bağlı , napıcam bilmiyorum. Yaşamak gerçekten güzel mi merak ediyorum.
 
Kardeşim 11 yaşında , zaten ben de yurtta kalıyorum gidecek yerim yok
 
Kardeşim 11 yaşında , zaten ben de yurtta kalıyorum gidecek yerim yok
O zaman mesleğini eline almak için eksta ekstra çaba harcayacaksınız. Herkes 1 çalışıyorsa siz 1000. 1 kişi atanıyorsa o kişi siz olacaksınız. Sonra kardeşinizi yanınıza alırsınız anneniz de aşkıyla yaşamaya devam etsin.
 
cok mu lazımmış bu eve de üç çocuk yapmış annen
halinden memnun demek kendi hayatını kurtarmaya bak
 
Annen 20 yaş büyük bir adamla evlenerek en büyük hatayı başta yapmış.
Hadi eski zamanlarda böyle şeyler normal karşılanırmış ama çocukları ve çocukların geleceğini düşünen olmadığı için olan size olmuş..
 
Size ve kardeşlerinize üzüldüm. Çocuk aç kalır,her gün aynı şeyi yer üzülmezde böyle sevgisizlikle büyüdüğünde huzuru olmadığında aldığı yarayı kapatamaz. Kendinizi kurtarın bi sonrada kardeşinize el atarsınız.
 
babandan gördüğün şiddet, hakaretler ve evde yıllarca süren huzursuzluk seni çok yıpratmış; çocuk yaşta üstlenmek zorunda kaldığın sorumluluklar da bunun üstüne eklenmiş ama tüm bunlara rağmen ayakta kalıp eğitimine devam ediyor olman çok büyük bir güç göstergesi. şu an öfke, kırgınlık ve çaresizlik içinde olman çok anlaşılır; yine de unutma ki bu hayat böyle sürmek zorunda değil, üniversiteni bitirdiğinde kendi yolunu çizecek, hem özgürlüğünü yaşayacak hem de annene ve kardeşine daha güçlü şekilde destek olabileceksin.
 
Çok kötü durumlar olmuş iyi üniyi kazanmisin inşallah mezun olup kendine yeni bir hayat kurarsin
 
Benim de babam böyle biriydi. Benim okuma ve evden ayrılma motivasyonum oldu evdeki olaylar.

Baban okurken sana harçlık veriyor mu, ihtiyaçlarını karşılıyor mu bari?
 
canım kızım, dilerim hayatının başından beri çektiğin bu acılar son bulur ve geri kalanını rüya gibi geçirirsin. Allah, babanın belasını versin,kızının yanında porno izleyen adama yapabileceklerim hukuki olarak suç teşkil eder , sanırım sürünerek ölmesi gerekiyor inşallah da öyle olur, sana attığu yumrukların bin katı acısını yaşar, yalvararak ölür sizlere. bir kadın olarak annenden nefret ettim. hem aşkından hem ezikliğinden hem gidememesinden 3 çocuk yapmasından. sen bir filizsin asla kendini suçlama ,sakın bu ortamdan kopmak için bir erkeğe sarılma. çalış okulunu bitir, kendi hayatını kurmaya çalış. annenede çok güvenme. inşallah baban vakitlice ölür , huzur bulursun.. yolun açık olsun
 
Çocukuğumu okuyorum sandım
Bende de bir narsist var ve neredeyse çoğu şeyi birebir yaşamışız,hatta bizimki daha beterdi metresleri falan vardı.Ama sana kötü bir haberim var,bu travmalar senin yakanı asla bırakmayacak.
Maddi özgürlüğünü eline aldığında o aşağılık adam senden para isteyip yalakalık yapacak.Para verdiğinde iyi olacaksın vermediğinde yine o hakaretlere devam edecek.Burada yılanın kuyruğu annen başıda baban.Kendi duygusu için hepinizin hayatını mahvetti o adamdan boşanmadı çünkü oda suçlu.Şimdi diyeceksiniz ki kadın başına nereye gidecek nasıl çocuklara baksın şöyle bir adamla çocuk büyütmektense gidip afedersiniz o anne o….pluk bile yapsa benim gözümde iyi annedir.Çünkü böyle narsist şerefsizlerin o çocuklara verdiği zararlar o kadar fazla ki.Yaşım 25 ve hala atlatamıyorum.Ayağımın altına dünyalar serildi ama ben yinede mutlu olamadım.
Hayat seni savurmaz umarım,çok çok üzüldüm. Baban kadar anneninde hatalı olduğunu unutma.
 
Annen secimini yıllar önce yapmış, bir de üstüne üç çocuk yapmış. Kurtulmak isteseydi çoktan kurtulurdu hiç çocuğu yokken, ya da sadece abin varken. Sen kendini kurtarmaya bak. Yazın memleketlerine dönüp evlerini boş bırakan arkadaşların yok mu? Yurt açılana kadar yazları iş bulup orada kalsan? Kardeşin üniversite çağına gelinceye kadar sen duzenini kurarsın, onu da yanına alırsın.
 
O kadar haklısınız ki. Yıllarca terapi de alsan,parayı da bulsan narsist babanın size bıraktığı o yarayı iyileştiremiyorsunuz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…