• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdan nefret ediyorum!

Allah sabır versin sizlere,inşallah gönlüne göre olur da annenle beraber başka yerde daha huzurlu olursunuz..

Keşke bir çocuğu dünyaya getirmeye vesile olmakla 'baba' olunabilseydi.
Seni anlayabiliyorum dionisa.Baba çok farklı bir şey kimilerine nasip olayan
Hele bir kız evlat için sorunlu bir baba çok acıtıcıdır.
İşin kötü yanı da baba bile olamayan bir insana dört dörtlük bir evlat olmak zorunda kalmaktır.
Ne diyeyim sen sabret,o hatasını hiç bir zaman anlamaz belki ama sen yinede sabret

Son düzenleme:
Keşke bir çocuğu dünyaya getirmeye vesile olmakla 'baba' olunabilseydi.
Seni anlayabiliyorum dionisa.Baba çok farklı bir şey kimilerine nasip olayan
Hele bir kız evlat için sorunlu bir baba çok acıtıcıdır.
İşin kötü yanı da baba bile olamayan bir insana dört dörtlük bir evlat olmak zorunda kalmaktır.
Ne diyeyim sen sabret,o hatasını hiç bir zaman anlamaz belki ama sen yinede sabret

Bana koyanda bu zaten elalem çocuklarım okusun iyi insan olsun diye kendini paralarken ben hem okudum hemde dürüst bir insan olmaya çabaladım babam engel oldu hep. Gerçi yaptıklarım yapacaklarım bana, biran olsun gurur duymadı akrabaların içinde azarladı küçük düşürdü. Sabır sabır diyoruzda işte bir noktada oda yetmiyo.

Bana koyanda bu zaten elalem çocuklarım okusun iyi insan olsun diye kendini paralarken ben hem okudum hemde dürüst bir insan olmaya çabaladım babam engel oldu hep. Gerçi yaptıklarım yapacaklarım bana, biran olsun gurur duymadı akrabaların içinde azarladı küçük düşürdü. Sabır sabır diyoruzda işte bir noktada oda yetmiyo.

Peki kendin çalışıp ayrı eve çıkma imkanın var mı böylece daha az görürsün daha huzurlu olursun

Bende babamla hiç anlaşamam hepimizi aldattığı günleri unutamam annem affetsede ben etmedim hiç iyi bi baba sayılır ama iyi bi eş olamadı ve annemi üzen herkes benimde düşmanımdır o yüzden bi daha sağlıklı bi ilişkimiz olmadı zaten iletişimi hiç iyi değildir sanırım bu eksikliklerden dolayı yaşı büyük kişilere ilgim oluyo bazen sende yaşıyomusun bunu merak ettim?

Peki kendin çalışıp ayrı eve çıkma imkanın var mı böylece daha az görürsün daha huzurlu olursun

evet atama bekliyorum nasipse eğer olmazsa 2014e daha sıkı hazırlanıyorum zaten

Bende babamla hiç anlaşamam hepimizi aldattığı günleri unutamam annem affetsede ben etmedim hiç iyi bi baba sayılır ama iyi bi eş olamadı ve annemi üzen herkes benimde düşmanımdır o yüzden bi daha sağlıklı bi ilişkimiz olmadı zaten iletişimi hiç iyi değildir sanırım bu eksikliklerden dolayı yaşı büyük kişilere ilgim oluyo bazen sende yaşıyomusun bunu merak ettim?

ilişki konusunda öyle bir durumum olmadı hiç aksine daha bir soğuğum onlara karşı

evet atama bekliyorum nasipse eğer olmazsa 2014e daha sıkı hazırlanıyorum zaten

ilişki konusunda öyle bir durumum olmadı hiç aksine daha bir soğuğum onlara karşı

Ne güzel insanın kendi ekmeğini kazanması ve kendi ayakları üzerinde durabilmesi.Çok güzel kadro geldi bende atama bekliyorum ama puanım çok yüksek olmadığı için 3 veya 4. atamayı bekliyorum.Sen kaç almıştın

Ne güzel insanın kendi ekmeğini kazanması ve kendi ayakları üzerinde durabilmesi.Çok güzel kadro geldi bende atama bekliyorum ama puanım çok yüksek olmadığı için 3 veya 4. atamayı bekliyorum.Sen kaç almıştın

3001den gider miyim bilemiyorum kendi bölümüme kadro vermemişler ben inşallah açıktan atamadan ümitliyim

Evet gerçekten nefret ediyorum ondan zerre sevmiyorum içimde babalık hatrına duyabileceğim vicdan bile bırakmadı!
Çok bencil ve çok ukala biri yaptıklarını söylediklerini hazmedemiyorum artık
22 yaşında bir genç kız sırf çayına şeker atmadı diye Allah beni kurtarsın bedduasını hakeder mi?
Bu zamana kadar çektirdi bize ne yaptıysa kendi de çeksin bizi yaktı kendi de yansın hiç affetmicem onu hiç...:14:
seni o kadar iyi anliyorum ki. bir anlik sinirle soylenmis sozler degil bunlar. yillarca icinde biriktirdigin atesin sadece kivilcimlari..
insana oyle zulmederlerki kendini evladi degil hep rakibi sanirsin. her alanda seni rakibin olarak gorur. sevmez saymaz bagrina basmaz. en cok sevdigi kufur ve bedduadir ve ickisi..nefretle bakarsin yuzune soyleyecek hem cok sey vardir hem hic birsey...yillar sonra vijdanini taslastirir. sanirsin ki her erkek babam gibi. inanc birakmaz icinde.
hep ele imrenirsin icinden gelerek baba.diyemeyecegin icin icin yanarsin ama seni en cok yakan hic bir zaman duzelmeyecegidir...
seni en iyi ben anlarim yasayan anlar..
dayagi yiyen kapinin onune konan anlar...
simdi cogu babadir seni dunyaya getirdi der ama dunyani.zehir eden vijdan katillerini kimse yakindan.tanimadigi icin boyle derler...
bugun berat kandili bugun benim duam tum merhametsizlere merhamet verilmesi...

Allah yardımcın olsun canım, en yakın arkadaşım bunun aynılarını yaşadı... senelerce yaşadılar, şimdi boşanıyorlar
adam hala gururundan ödün vermiyor , vermesin de , şimdi en azından kafaları rahat , mutlular,,, evet belki kadın başına ayakta durmak zor onlar için , çünkü arkadaşımın annesi temizliğe giderek , çocuk bakarak ayakta durmaya çalışıyor şu an , arkadaşım hala üni okuduğu için... daldım anlatıyorum kusura bakma.. ama yalnız değilsin , bu dünyada var böyle insanlar , sana düşen sabretmek , dua etmek , annenin yanında olmak .. Allah yardımcın olsun...

Seni çok ama çok iyi anlıyorm cnm malesef insanlar ailesini secemiyor işte benm babamda seni keske doğuttrmasaydım demişti hala aklımdadır o sozleri ama bunları surekli dusunmekte canını yakmaktan baska bişeye yaramaz.annene sarıl sımsıkı ondan guç al sabret canım benm

annen ayrılmayı hiç düşünmedi boşanma aşamasında biri olarak soruyorum bunu

jıgglyypuff ben anlıyımadım yada yalnıs anlıorum deılmı? eskı konularını okudumda esınle cok ıyı hatta senı cok sevıo bebegınız var fılan..senmı bosanıosun ay ben anlıyamadım bı açıklasana canm..:18:

seni o kadar iyi anliyorum ki. bir anlik sinirle soylenmis sozler degil bunlar. yillarca icinde biriktirdigin atesin sadece kivilcimlari..
insana oyle zulmederlerki kendini evladi degil hep rakibi sanirsin. her alanda seni rakibin olarak gorur. sevmez saymaz bagrina basmaz. en cok sevdigi kufur ve bedduadir ve ickisi..nefretle bakarsin yuzune soyleyecek hem cok sey vardir hem hic birsey...yillar sonra vijdanini taslastirir. sanirsin ki her erkek babam gibi. inanc birakmaz icinde.
hep ele imrenirsin icinden gelerek baba.diyemeyecegin icin icin yanarsin ama seni en cok yakan hic bir zaman duzelmeyecegidir...
seni en iyi ben anlarim yasayan anlar..
dayagi yiyen kapinin onune konan anlar...
simdi cogu babadir seni dunyaya getirdi der ama dunyani.zehir eden vijdan katillerini kimse yakindan.tanimadigi icin boyle derler...
bugun berat kandili bugun benim duam tum merhametsizlere merhamet verilmesi...

evet yılların birikimi boğazına kadar gelmişlik bu. kimse anlamaz ki zaten bu saatten sonra beni anlayacak birini de beklemiyorum açıkcası düzelme umudunu çoktan kaybettim gelmiş 50 yaşına burnu dik saçma egosu olan biri sadece

Desene ikimizde aynı sorunu yaşıyoruz:31::31:

3001 e çok güzel kadro verdiler aslında:31::31:

Oda şüpheli yani yine baya kadro bilgisayara gitmiş sağlığa gitmiş. 3001 de yine hizmetli.. Ben önlisansım bu arada. Lisans bu yıl bitti 2014te inşallah kendi kadromdan atanırım bundan olmazsa ki inşallah olur

Back
X