- 24 Ocak 2018
- 14
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi sunshine_eliza
-
Bence sakin ol, yine de ne olursa olsun sakin kalmaya çalış o senin baban çünkü... Bırak bence annen ilgilensin konuyla :) sen üzülme, takıntı yapma... Yakıştıramaman çok normal ama sinirle hataya düşme olur mu:)Bu sabah annem babamın telefonuna bakıyordu babam normalde whatsappa hiç girmez arkadaşlarının 1 yıl önce attığı bayram mesajlarını bile görmemiş ama whatsappta bir gruptaydı grubun adıda AŞK annemle ben şok olduk sonra babama sorduk benim böyle bir gruptan haberim felan yok dedi grubun içeriğine bakamadık 11 kişi vardı herkes ayrılmış gruptan bi babam kalmış sanıırm sonra babam bursadan bi arkadaşının baş harfleri öyleydi o açmış grubu heralde dedi ama benim içimde bir şüphe var hala annem pek umursuyor gibi davranmıyor duruyor ama içini bilemem sizce ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum babama iğneleyici laflar söylemeli miyim babama böyle bir şey asla yakıştıramıyorum namazında niyazındadır önerilerinize şuan çok ihtiyacım var
Sabahtan beri moralim çok bozuk telefonunu karıştırmak istiyorum ama görmemek isteyeceğim şeyleri görmekten korkuyorum geçen yıl dedemi kaybettik annem hala tam atlatmış değil böyle bir şeyi kafasına takmasından korkuyorum içten içeBence sakin ol, yine de ne olursa olsun sakin kalmaya çalış o senin baban çünkü... Bırak bence annen ilgilensin konuyla :) sen üzülme, takıntı yapma... Yakıştıramaman çok normal ama sinirle hataya düşme olur mu:)
Beni de gecen 88 tertipler grubuna eklediler megerse yanlis numarayi kaydedip eklemisler
Böyle bilmeden gruplara alınıyor ama neden grubun adı Aşk konur kiBeni de gecen 88 tertipler grubuna eklediler megerse yanlis numarayi kaydedip eklemisler
namazda niyazda olduğundan o işleri yapmayacağı anlamına gelmiyor, bence takipte kal ve buna benzer kınama sohbetler yap ki utanarak, sıkılarak yapası varsada bu işten vazgeçsin sonra beni şeytan kandırdıBu sabah annem babamın telefonuna bakıyordu babam normalde whatsappa hiç girmez arkadaşlarının 1 yıl önce attığı bayram mesajlarını bile görmemiş ama whatsappta bir gruptaydı grubun adıda AŞK annemle ben şok olduk sonra babama sorduk benim böyle bir gruptan haberim felan yok dedi grubun içeriğine bakamadık 11 kişi vardı herkes ayrılmış gruptan bi babam kalmış sanıırm sonra babam bursadan bi arkadaşının baş harfleri öyleydi o açmış grubu heralde dedi ama benim içimde bir şüphe var hala annem pek umursuyor gibi davranmıyor duruyor ama içini bilemem sizce ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum babama iğneleyici laflar söylemeli miyim babama böyle bir şey asla yakıştıramıyorum namazında niyazındadır önerilerinize şuan çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?