Babamdan Utanıyorum Lütfen okuyun

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Öyle bir babam var ki neresinden başlayayım bilmiyorum biraz uzun olabilir okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. Arkadaşlar benim babam eşcinsel bunu nereden biliyorsun diyeceksinizdir eminim. Bunu bilen bir tek ben değilim. Annem ve kardeşimde biliyor. Annem zaten eskiden beri şüphelenirmiş. Kendinden yaşça epey küçük erkek arkadaşları olurdu. Telefonda pısır pısır konuşmaları falan. Neyse tabi bunlar yeteli delil değildi. Bende bunları görüyor ama hiç böyle bir şey düşünmüyordum. Taki geçen yazaşo kadar. Evde bir tane bilgisayar var ve babam evde olduğu zaman elinden düşürmez. Bilgisayarı babam sabah işe gitmeden önce kullanıyordu. Skype diye bir program var bilirsiniz. Orada bir erkeğin babama ''Seni istiyorum.'' yazdığını okudum ve programı nasıl kapatacağımı bilemedim. Yani kısacası olayı deşmedim. Kimseye bir şey demedim.
Bir iki ay önce kardeşim bilgisayarın geçmişinde gay sitelerine girildiğini görmüş facebookta gay arkadaş ekleme sayfalarına girilmiş. Çıplak erkek fotoğraflarına bakılmış. Kardeşim bunları annemle bana gösterdi.
Annemle babam ben kendimi bildim bileli ayrı yatarlar. Babam kendine çok bakar aşırı süslüdür. Evde ise ağzından küfür eksik olmaz. Sürekli anneme küfür eder arada bizede. Bir şey istesek bu 5tlde olabilir. Verene kadar kan kusturur yalvartır. Evde yiyecek ekmek olmasa umrunda olmaz. Kısacası bizi hiç iplemez. Kendine gelince kendini fındık fıstıkla besler. Bizden ayrı bir odada oturur zaten. Orada yer içer. Bizim yaptığımız hiçbir şeyi beğenmez. Bizi başkalarının yanında hep küçük düşürür.
Annemle bizlere ''bunlar tembel,bunlar sümsük,salak bunlar,okudukları okul okul değil,sen bunları kendin gibi yetiştirdin,çirkinsiniz,saça bak,ayı gibi oldun,öküzler'' vs vs.. gibi şeyler söyler. Evle ve bizlerle ilgisi sıfır.
Kendine çok temiz bakar. Eve gelince ise tam bir çöplük gibi kullanır evi. Döker saçar hiç umrunda olmaz. Bazen bilerek bizi sinir etmek için evi kirletir. Sürekli bizle dalga geçer. El şakaları yapar kendince. Vurur güler falan. Daha anlatacak çok şey var ama neyse. İşte benim babam böyle biri. Ben babama karşı maalesef sevgi duymuyorum. Baba-kız ilişkimiz hiç olmadı. Görüyorum bazı baba kız ilişkileri ne kadar güzel. Benim babam niye normal bir baba değil. Çok isterdim normal bir babam olmasını. Arkamda duran bir babam olmasını. Bana destek olan çocuklarıyla eviyle karısıyla ilgili sevgi dolu normal bir baba. Ben sahip olamadım. Buda bizim sınavımız olsa gerek.

Bu durumuna yapılacak yorum bulamadıkları için arkadaşlar yazmamış olabilir.Allah size güç versin , bu şekilde bir hayat yaşamak eminimki zordur , Allah sizleri helal süt emmiş , doğru insanlarla karşılaştırır inşallah.

İnsan sahip olduğu aileyi seçemiyor malesef. Sizinde kaderinize böyle bir baba, annenin karşınıda böyle bir koca çıkmış malesef. Benim merak ettiğim annen neden bu adamı çekiyor?
Sen kaç yaşındasın, diğer kardeşlerinin yaşı kaç? annen, babandan ayrılıp daha huzurlu bir hayatı neden seçmiyor..

Son düzenleme:
Ben 27 yaşındayım kardeşim 25. Annemin bir güvencesi yok. Annesi babasıda vefat etti. Ben yakında evleneceğim kendi yuvamı kuracağım. Annem çok sinirlendiği zaman siz evlenince ben boşanacağım diyor. Ben bir evleneyim kardeşimde. Zaten annemi yanıma almayı düşünüyorum. Babamla aynı evde tek başına kalması annemin ruh hastası olmasına neden olur sadece. Hep söyler annem tek kazancım bu evlilikten sizsiniz diye.

Çok hassas bir konu ne söylense boş

Allah babanızı ıslah etsin size de sabır versin.

maalesef bizim toplumuzda babanız durumda olan erkekler toplumdan saygı görmek dışlanmamak ve kimliklerini gizlemek adına ya da ailelerinin baskısıyla evlilikler yapıyorlar ve evlendikleri insanların da başını yakıyorlar ( anneniz ve sizin adınıza çok üzüldüm... çok zor bir durum gerçekten... ama aile atsan atılmıyor satsan satılmıyor onu bu şekilde ömür boyu kabullenmek durumundasınız çocukları olarak... ama anneniz onu zaten yeteri çekmiş bundan sonra da çekmek zorunda değil... ömür bir daha geri gelmeyecek...bari ömrünün geri kalanını babansız geçirebilir... maddi manevi durumunuz olanak verdiği anda anneniz ayrılsın...

Annen daha ne bekliyor anlamadım bence senin baba diyemediğin adamla ne işi olabilir tabi herkesin kendi meselesi bence sen o adamdan uzak dur ama tabi baba dediğin yer herzaman boş kalacak bunu da göz önünde bulundurmanı isterim

Allahım daha neler duyacağım yarabbim çok etkilendim anlattıklarınızdan

halime binlerce şükür etmek istedim şükürler olsun yarabbim

annenize yazık kadın ne zor durumdadır kimse böyle evlilik istemezdi yanlız bırakmayın annenizi yazık allahım kimsenin başına vermesinn

Ahh canım benim yaa
Ne söylemem gerektiğini bilemedim ama gerçekten çok ama çok üzüldüm..
Benim de bir babam var bu kadar olmasa da anneme sadık olduğunu düşünmüyoruz tabi annemde öyle düşünüyor
Bazen diyor bu adam işi bırakıp yada emekli olup gelince ben bu adamla yaşayamam diyor.(dışarda çalışıyor) İşinizi bulun sizinle gelmek istiyorum diyor.
Benim babamda hiçbir şeyi beğenmez eleştirir çok nazlı bir adamdır. Beğenmedim demez ama oturup yemez de mesela yemek falan çok seçicidir her yemekte et görmek ister..
Herşeyin en iyisini o bilir falan fistan bu daha hiçbir şey.. Eminim senin derdin daha farklı Allahtan ümidi duayı kesmemekten başka birşey yok.
Umarım güzel bir yuvan olur
Sevgilerimle...

Kıyamam ben o anneye ya canım benim yaa. Allahım sen yardım et biz kadınların haline

Canım ya herzaman dualarımı eksik etmiycem yeniden Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Babanın durumu,baban dahil hepinizi mutsuz ediyor.
Annen öğrenir öğrenmez ayrılsaydı,bütün bu mutsuzlukları çekmek zorunda olmayacaktınız.
Güvencesi yok diye oturması anlamsız.Babanın geliri varsa mutlaka nafaka alacaktır.
Hatta tazminat bile sözkonusu olabilir belki bilemiyorum.

Kardeşinle yaşlarınız küçük değil.Artık büyüdüğünüze göre,en azından siz çözüme gitmelisiniz.
Annenize cesaret verip destek olabilirsiniz.
Babanız da istemediği bir hayatı yaşadığı için hıncını sizden çıkarıyor.
Belki O da artık ne olursa olsun boşanmak isteyebilir.
Ciddi bir aile toplantısı yapıp yüzleşmek ve boşanmalarını söylemek çözüm olabilir.

bunu söylemek kolay biliyorum ama kendinizi üzmeyin artık evleneceksiniz bundan sonraki hayatınızın mutlu olması için düşünmemeye çalışın babanızı..benim babamda sizinkine benzer ilgisiz agresif biridir ama yapacak bişey yok insan babasını seçemiyor malesef annemi defalarca aldattı vs ama annem bizim için katlandı annenizi yanınıza alın ve mutlu bir hayat sürmeye çalışın..

canım çok samimi yazmışsın ayrıcada çok duygusal bir kızsın, anlıyorum üzüntün büyük, inan baban bu sözleri size söyledi için zaman geçince çok utanacak,
ve sizlerle gurur duyacak , onunda yaradılışı ,
öyle sabret, ilerki hayatın şuankinden .çok daha iyi olacak sanırım, sen kendini ona hazırla ve arkana bakma, kimsenin anası-babası dörtdörtlük değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…