- 15 Şubat 2023
- 70
- -3
- 3
- 33
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
Ya tabi ki oyle zaten soyledım normal birsey fakat sadece insan gorunce tuhaf hissediyorNe alâkası var? Söylediklerinizle cinsel içerikli videolar arasında bir bağ kuramadım. Namazında niyazında olan insanların da cinsel ihtiyaçları olabilir gayet. İnsanların kendi özelidir, kimseyi ilgilendirmez.
Karıstırmadım sadece internetten birseye bakicaktim ozellikle gecmise falan bakmadim oyle denk geldim ki babamin oyle sureklı telefonunu alan biri degilimAdamın özel telefonunu karıştırıp sonra böyle dedikodusunu yapmamalısınız!
Özel hayatından size ne?
Karıştırmayın, görmezsiniz. Yaptığınız hoş değil, insanların özel alanlarını kendilerine bırakalım. Ben görmemiş var sayarım, çok normal. Sonuçta herkesin bir cinsel hayatı, fantazi dünyası var.Ya tabi ki oyle zaten soyledım normal birsey fakat sadece insan gorunce tuhaf hissediyor
Bi dahakine hiç almazsınız o halde, elinizde telefon var kendi internetinizden bakınKarıstırmadım sadece internetten birseye bakicaktim ozellikle gecmise falan bakmadim oyle denk geldim ki babamin oyle sureklı telefonunu alan biri degilim
Asla ozellikle karistirmadim ve babamin telefonunu hep alip kurcalayan birisi degilim , birseyi merak ettim yanimda onun telefonu vardi tarayıcıya girince gordumİnsanın başına ne gelirse meraktan...Sil şimdi bu bilgiyi silebilirsen hafızandan
Şunuda söyleyim içimde kalmasın.annem falan hani izlese babamin telefonunda izlemez ne bileyim , (annemin izlediginide dusunmuyorum)
Sonuçta gelip burda bir yerde babanızı çekiştiriyorsunuz. Size ne adamın telefonundan ne izlediğinden, buradaki kadınlara ne?Karıstırmadım sadece internetten birseye bakicaktim ozellikle gecmise falan bakmadim oyle denk geldim ki babamin oyle sureklı telefonunu alan biri degilim
Ya tabi ki oyle zaten soyledım normal birsey fakat sadece insan gorunce tuhaf hissediyor
Yahu şu emojiler nerde bi ben mi bulamadimKonularınız hiç geçmiyor bana.
Siz söylemeden söyleyim,bakmak zorunda değilim evet. Gidiyorum.
Yahu şu emojiler nerde bi ben mi bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?