Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok üzüldüm cok iyi biliyorum o acilari cok ; (Başınız sağolsun bende bu acıyı 5 ay önce yaşadım çok zor.. Babacım 3 ay yoğun bakımda kaldı o hali hala gözümün önünde bizim yoğun bakım kapısının önündeki çaresiz bekleyişimiz.. Allah kimsenin başına vermesin her aklıma geldiğinde içim acıyor nasıl anlatılır ki.. Allah'ın takdiri yapacak birşeyimiz yok sadece gittikleri yerde rahat etsinler diye dua ederek ve evlat olarak bu dünyada iyi şeyler yaparak onların orada rahat ve huzurlu olmalarını sağlayabiliriz
; ( 54 yaşında ben 26 kardeslerim biri 24 digeri 18annem 53ben zaten cokkk duygusal insanım gözyasım düşmeye hazırdır... Rabbim rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin kaç yasındaydı ?
Aynen oyle amin aminnn en zoruda o zaten acimasiz; (Allah sabır versin.
Mekanı cennet olsun, Günahları bağışlansın inş.
Şimdi sana ne söylense boş, teselli cümleleri anlamsız. Anlayabiliyorum seni çünkü bende babamı yakın zamanda kaybettim ansızın. Bi hastalık yaşamaksızın. Ki yaşansada fark etmez insan başına gelmeyecek sanıyor. En sevdiğine nasıl kondursun.
Alışılıyor mu Hayır.
Alışılmış gibi yaşanıyor yana yana..
Kavuşma günü beklercesine..
Dua ettikçe , onun günahlarının bağışlanması için yalvrdıkça bi nebze olsun içinin ateşi duruluyor..
Allah vakitsiz ölüm vermesin kimsenin başına..
Allah rahmet eylesin .Amin sizinde mekani cennet olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ben de geçen yıl şubatta kaybettim babamı. Çok zor bir acı. Allah yardımcınız olsun
başın sağolsunCanım babam zamansiz ayrılığın yikti bizi .Ben seni bu kadar severken , annem kardeslerim yatağın bomboş .Evde kokun var her gece ruyalrrimizdasin ve yaşıyorsun. Kemoterapiden sonra kestiğin saçlarını sakliyorum. Ama rüyalarımizda hep genç ve eski halinlesin. Biz senin yokluğunla nasil başa cikacagiz. Rabbime sual olunmaz ama boyle bir acı yok.. Aklimdan cikmiyor keşke rüya olsa bu diyorum. Keske. Annem de cok Üzülüyor.Biz sensiz gencligimizin baharında yarım kaldik babam..Rabbim mekanını cennet kılsın seni cok seviyorum .Anneleriniz babalariniz hayattaysa hayatınızdaki en büyük zenginlik budur. Önceden dert tasa ettiğim seyler meğer dert değilmiş. Cok özlüyorum aklimj kaciracak kadar üzülüorm . Güçlü olmak istemiorm ; ( Rabbim kimseye ana baba acisi yaşatmasin bedenen yasiyorm ama ruhum yok.!
Allah razi olsun canim sizinde basiniz saolunsun cok cok aci...Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ben de geçen yıl şubatta kaybettim babamı. Çok zor bir acı. Allah yardımcınız olsun
Aminnnn....Allah gunahlarını affetsin başınız saolsun...
; ( cok buyuk eksikliği var cok acik kiz kardeslerim var onlarada aci ama bunun tarifi yokBende babamı 21 yaşımda kaybetim Allah rahmet eğlesin hele düğün zamanı daha bir kötü oldum mekanları cennet olsun Amin
Ayni duygulari paylasiyorum.... insanin akli cikiyor. Ne sesi ne sözleri kulagimdan gidiyor. Cok özlüyorum. Herşey yalan gibi birisi baba dediğinde icim acıyor. Babasiz olmayanlari cok iyi anladim; ( Gecmez yara sizede sabırlar olsun.. gecen hastanede kızın bitanesi baba gel diye seslenince ben ağladım babam geldi aklıma. . Ana baba yokluğu hicbirseyle kiyaslanamazmsss ..Gecmiyor ...dolmuyor yeri....unutamiyorsun..özlüyorsun..her gün daha fazla özlüyorsun..
Allah yardimcin olsun zamanla ,yaran hep olacak ama kabuk bagliyor ben babami kaybedeli 32 gun olmus bugun