Babami kayb etme korkusu.

sevva7

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.415
733
333
Merhaba arkadaslar.
24 yasindayim,bosanmisim,ailemle yasiyorum.
konuma keceyim.Babama cok duskunum,o da bana oyle.Babam disari cikdiginda ve ya sehir disina gitdiyinde surekli endiseleniyorum.Basina bir sey gelmesinden korkuyorum,aklima tuaf seyler geliyor.Ay birden kaza yapar filan.Ariyorum tele.gec cevab verdiyi zaman aklim cikoyor.
ben neden boyleyim?Piskolajikmidir nedir?

cevab yazan her kese tesekurler.

Tamamiyle psikolojik . Şöyle düşün her şeyi kaybedebiliriz hepimiz ölücez. Hayatın kanunu bu canım. Eski yaşadıkların zor şeyler babanda sürekli destek olmuş dert ortağın arkadaşın dostun olmuş. Gücünü ondan alıyorsun fakat hiç bir şeye bu kadar bağlanmak iyi diildir. Dünya sınav yeri her şeyle sınan biliriz o yüzden içini rahat tut. Bol bol dua et canım benim.

Tamamiyle psikolojik . Şöyle düşün her şeyi kaybedebiliriz hepimiz ölücez. Hayatın kanunu bu canım. Eski yaşadıkların zor şeyler babanda sürekli destek olmuş dert ortağın arkadaşın dostun olmuş. Gücünü ondan alıyorsun fakat hiç bir şeye bu kadar bağlanmak iyi diildir. Dünya sınav yeri her şeyle sınan biliriz o yüzden içini rahat tut. Bol bol dua et canım benim.
cok sagol canim.Ama hayatimi babamsiz dusunemiyorum.bu endiselerimi nasil asicam.bir piskologa gitsemi?

cok sagol canim.Ama hayatimi babamsiz dusunemiyorum.bu endiselerimi nasil asicam.bir piskologa gitsemi?

İnsan en iyi psikoloğu yine kendisidir. Dua et bol bol en güzel terapi , Allahın isimlerini oku bol bol. Babanın üstüne Ayetel kursi oku çok güzel ve koruyucu bir duadır.

Guzel bi baba kız iliskiniz var demek ki :) Allah saglik sihhat uzun omur nasip etsin babacigina..

Canım benim sevvam. .
Endişe ve şüphe psikolojik olabilir. .
Yaşadıklarının birikimi olabilir . .
Bende babama çok düşkünüm. .
Rabbim başımızdan eksik etmesin. .
Hepimiz birgün öleceğiz. .

Canım benim sevvam. .
Endişe ve şüphe psikolojik olabilir. .
Yaşadıklarının birikimi olabilir . .
Bende babama çok düşkünüm. .
Rabbim başımızdan eksik etmesin. .
Hepimiz birgün öleceğiz. .
cok sagol canim arkadasim.Rabim babalarimizi korusun

Neden çünkü en güvendiğin adam baban.sırtını hiç düşünmeden yaslayacağın adam.ama birgün herşeyi yaşayacağız.herkes gibi.oyüzden işe ölümü kabul etmekle başlayın.Allah sizede babanızada uzun ömürler versin..

Neden çünkü en güvendiğin adam baban.sırtını hiç düşünmeden yaslayacağın adam.ama birgün herşeyi yaşayacağız.herkes gibi.oyüzden işe ölümü kabul etmekle başlayın.Allah sizede babanızada uzun ömürler versin..
yorumun icin cok sagol.insallah amin

Bende de annem için var bu düşünceler.. Ona kötü bişey oldugunu düşününce bile gözlerim doluyor.. Kaybetmeyi düşünemiyorum şunları yazarken bile zorlanıyorum.Annemle çok şey paylaşıyoruz çünkü.Herşeyimi içimi dışımı bilen tek insan,benim en yakın arkadaşım herşeyim. Çok korkuyorum ona bişey olur diye nefesim daralıyor düşündükçe..Allahım esirgesin tüm sevdiklerimizi,acılarını göstermesin,onların yokluklarıyla imtihan etmesin çok zordur eminim.

Bende de annem için var bu düşünceler.. Ona kötü bişey oldugunu düşününce bile gözlerim doluyor.. Kaybetmeyi düşünemiyorum şunları yazarken bile zorlanıyorum.Annemle çok şey paylaşıyoruz çünkü.Herşeyimi içimi dışımı bilen tek insan,benim en yakın arkadaşım herşeyim. Çok korkuyorum ona bişey olur diye nefesim daralıyor düşündükçe..Allahım esirgesin tüm sevdiklerimizi,acılarını göstermesin,onların yokluklarıyla imtihan etmesin çok zordur eminim.
sevdiklermizi kayb etme korkusu yasiyoruz,sizinle ayni duygulari paylasiyoruz

Back
X