Babami oyuna getirdiler

Rayiç bedeli 20.000 gösterilerek alınmış.Bu rakam malınızın çok çok altında bir değerde.o yüzden dava açtığınızda karşı tarafın babanızı kandırdıgını gercek bedelin çok altında alım satim yapıldığını avukatınıza anlatın.Adalet er yada geç yerini bulur inşallah.Rayiç bedelle alım satım gerçekçi bir alim satım olmadıginin da ispatı bana göre 200 binlik yer 20 bine alınmış.Olacak iş değil bunun hesabını adalete versinler bakalım.Gelişmeleri de yazın burdan.Allah yardımcinız olsun çok üzücü bir durum.

Hayir tapuya 20.000 tl yazilarak alinmis digeri 30.000 dükkan içinde 50.000tl toplam 100.000 tl tapu alım satımı gözüküyor alan kisiler , daha sonra 180.000 tl -200.000 ve 250.000 bankadan kredi çekmişler bu aldiklari tasinilmazlarin üstüne ipotek koydurarak..bu kadar degeri bards neden bukadar ucuza versin mantiken..

Babanızın onlara borcu olmuş olmasın? Yoksa akıllı bir insan neden bedavaya malını verir? Bana hiç mantıklı gelmedi.

Hayir tapuya 20.000 tl yazilarak alinmis digeri 30.000 dükkan içinde 50.000tl toplam 100.000 tl tapu alım satımı gözüküyor alan kisiler babamdan daha sonra 180.000 tl -200.000 ve 250.000 bankadan kredi çekmişler dairenin birinin üstüne ipotek koydurarak

Hayir tapuya 20.000 tl yazilarak alinmis digeri 30.000 dükkan içinde 50.000tl toplam 100.000 tl tapu alım satımı gözüküyor alan kisiler babamdan daha sonra 180.000 tl -200.000 ve 250.000 bankadan kredi çekmişler dairenin birinin üstüne ipotek koydurarak
Peki bu verdikleri para nerde? Babanız ne yapmış?

Babanızın onlara borcu olmuş olmasın? Yoksa akıllı bir insan neden bedavaya malını verir? Bana hiç mantıklı gelmedi.
Cok dogru söylüyorsunuz mantık değil akıl elvermiyor deli olması gerek üzülmesin diye üzerinede gitmiyoruz.. yok borç harç kredi kartı bile yok.. bu satınlanlar başka dolandırıçılıktan aranıyormuş.

Cok dogru söylüyorsunuz mantık değil akıl elvermiyor deli olması gerek üzülmesin diye üzerinede gitmiyoruz.. yok borç harç kredi kartı bile yok.. bu satınlanlar başka dolandırıçılıktan aranıyormuş.
Üzerinde ipotek varsa kredi çekilmişse banka nerden tahsil edecek parayı. Müsade etmez banka tapunun el değiştirmesine bence.

Rayiç bedeli her zaman nerdeyse 10da 1 bedeli kadar yazılır.
Babanın bunları bilmemesi imkansız işin içinde başka birşey olmadığına emin misiniz?

İnşallah bi sonuç alırsınız.

bence babanız kandırılmamış. şayet adamlar vaat ettikleri şeyi yapacak olsalar ne diye 20 bin versinler ne diye babanız alsın.
bu iş biraz yaş gibi duruyor. benim anneannemin aklı dengesi olmadan 2 evini vermiş raporu da var üstelik hiçbir şey çıkmadı

bence babanız kandırılmamış. şayet adamlar vaat ettikleri şeyi yapacak olsalar ne diye 20 bin versinler ne diye babanız alsın.
bu iş biraz yaş gibi duruyor. benim anneannemin aklı dengesi olmadan 2 evini vermiş raporu da var üstelik hiçbir şey çıkmadı
Sizin anneannenizin olayinda Hof bir hak Talip edemedinizmi:-(

Yarın annem babam ve ben avukata gidip savcılığa şuc duyrusunda bulunup hileli tapu satış iptali için AHM başvuracağız. İnşallah bir şey çıkar tapudan sağlık raporu istememişler zaten gözleride doğru görmüyordu gecen ay iki gözün katarak oldu ..
E tamam işte gözü görmüyor diye besbelli.
Katarakt öncesi görme kaybına dair kanıt vardır muhakkak hatta katarakt ameliyatının belgelenmesi bile net

Rahmetli dedemin bir traktörü vardı.
Satacaktı, verilen 3 kuruşu da torunlarına dağıtacaktı. Hepimiz okuyorduk o zaman. ☺
Yaşı 65in üzerinde olduğu için sattırmadılar.
Raporlar bilmemneler istediler. Çok uğraşıcaz diye sattırmamıştı dayım sonra..

Nasıl oluyor ha deyince böyle satılıyor ben anlamadım.
İptal davası açabilirsiniz bence.

Tapudakilerin insiyatifindedir rapor 65 yaş üstüneyse bazı sorular sorar yerinde cevap verirlerse her zmn gerekmez 75 yaş üstüne isterler kesin
Tapu iptali davasını ya babanızın akıl sağlığı yerinde değildi diyerek dava açacaksınız
yada aile konutu şerhini kullanarak iptal davası açacaksınız
avukata kesin gidin konuşun tanıdık varsa daha iyi olur tabi

Iyi aksamlar. Fikirleriniz icin tşkler. Maalesef 4 değişik avukat ile görüştük ve sadece aralarında birtanesi bu dava belki kazanılabilir dedi. Diğerleri kazanmamız icin gram şans görmüyorlarmış. Satılan gayrımenkulların bir hariç digerleri, 7 kişi değişmiş bulaşarak kısa zamanda?
900.000 ytl değerinde olan gayrımenkullarımızı nasıl alırız nasıl bir yol izlemeliyiz. Lütfen basından bu yada benzeri olan arkadaşlar bana birşeyler anlatın. Annem kaç zamandır babamın yüzüne bakmıyor, cok kızgın. Bizde anlam veremiyoruz. Yanlış bir adım atmaktan korkuyorum, söz konusu olan az bir miktar Değil

70 yaşındaymıs, ne yapacağını bilmeyecek kadar yaşlı değil. Babanızın rahatsizligi neydi? Raporları ,kullandığı ilaçları var mı?

Back
X