Babami siliyorum..

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
Iyi aksamlar
sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
Annemle Babam 16 yildir ayrilar. Ben suan 25 yasindayim.
Neyse babamla bagim bastan beri iyi degil yani baska sehirde oldugu icin ve pek arayip sormuyorda yani sorumsuz biraz. Ha 1 bucuk yil oldu ikinci evliligini yapali ve bu evlilikten sonra degisti hic aramaz oldu.

Durumu gayet iyi benle kardesime maddi yardimda bulunuyorDU. Diyeceksiniz bu yasda onun yardimina neden ihtiyacin var ama okumak istedigim sürece beni destekleyecegini demisti Bende ondan dolayi ikinci kez üni okumaya karar vermistim(simdi bitmek üzere ve yanisira calisiyorum azda olsa).
Herneyse son 4 aydir aramayan adam sürekli ariyor ve hal hatir sormadan durmadan Üni nezaman bitecegini soruyor. Cok asagilayici konusuyor "Milletin cocugu calisiyor sen bu yasinda birsey becermiyorsun hala okuyorsun vs. Para vermicem sana vs." ve daha daha agir seyler yani burda yazmaya utaniyorum acikcasi.
Onun maddi yardimina ihtiyacim yok cok sükür okumanin yaninda hemde calisiyorum sadece saatlerimi biraz yükseltirim okadar ama basta öyle söz vermisti simdi birden böyle laflar söylemesine sasiriyorum gurur kirici.
Neyse bugün yine aradi yine asagilayici konustu ve annemide aradi bir sürü laf etti "Ben cok verdim artik sende biraz katki sun" dedi. Okadar üzüldümki hersey maddiyatmi?
Ona tek dedigim sey "Artik beni arama numarani herseyini siliyorum engelliyorum"
Oysaki en büyük emegi annem verdi Iyi günde kötü günde hep annem vardi üstelik erkek kardesimin ergenligi cok kötü gecmisti.
Ama nasil üzüldüm anlatamam size. Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir
Siz ne düsünüyorsunuz? Disardan fikir almak istedim..

Iyi aksamlar
Neyse babamla bagim bastan beri iyi degil yani baska sehirde oldugu icin ve pek arayip sormuyorda yani sorumsuz biraz. Ha 1 bucuk yil oldu ikinci evliligini yapali ve bu evlilikten sonra degisti hic aramaz oldu.

Durumu gayet iyi benle kardesime maddi yardimda bulunuyorDU. Diyeceksiniz bu yasda onun yardimina neden ihtiyacin var ama okumak istedigim sürece beni destekleyecegini demisti Bende ondan dolayi ikinci kez üni okumaya karar vermistim(simdi bitmek üzere ve yanisira calisiyorum azda olsa).
Herneyse son 4 aydir aramayan adam sürekli ariyor ve hal hatir sormadan durmadan Üni nezaman bitecegini soruyor. Cok asagilayici konusuyor "Milletin cocugu calisiyor sen bu yasinda birsey becermiyorsun hala okuyorsun vs. Para vermicem sana vs." ve daha daha agir seyler yani burda yazmaya utaniyorum acikcasi.
Onun maddi yardimina ihtiyacim yok cok sükür okumanin yaninda hemde calisiyorum sadece saatlerimi biraz yükseltirim okadar ama basta öyle söz vermisti simdi birden böyle laflar söylemesine sasiriyorum gurur kirici.
Neyse bugün yine aradi yine asagilayici konustu ve annemide aradi bir sürü laf etti "Ben cok verdim artik sende biraz katki sun" dedi. Okadar üzüldümki hersey maddiyatmi?
Ona tek dedigim sey "Artik beni arama numarani herseyini siliyorum engelliyorum"
Oysaki en büyük emegi annem verdi Iyi günde kötü günde hep annem vardi üstelik erkek kardesimin ergenligi cok kötü gecmisti.
Belki yeni eşi istemiyordur babanin maddi yardim yapmasini..

Iyi aksamlar

Zaten hayatınızda bir yeri yokmuş, yer edinebileceği tek konu maddiyatmış onu da kaybetmiş... babaların evlatlarına anneleri kadar bağlı olacağına asla inanmıyorum. Boşanmadan sonra gayet rahat siliveriyorlar evlatları.

Üzülmeyin, madem muhtaç değilsiniz sallayın gitsin, huzursuz bari etmesin

Üzücü...
Bir arkadaşım var, çok benziyor başınıza gelenler.
Eşlerin çoğu ayrılınca hele bir de yuva kurunca iyice bencilleşiyor mu ne? Annenizle olan inatlaşmayı üzerinizden yürütmeye devam etmiş yarın dönüp varım yoğum yeni eşimin dese şaşırmayın...
Bilemiyorum ikinci eşi iyi mi kötü mü niyetli ama bir gerçek var her ne olursa olsun babanız vefasız bir insan ve belki babalığa uygun bir insan bile değil...
Görüşmeyin, yarın bir gün zaten muhtaç olur gibime geliyor

Bunu benim.babam hala diyor. 13
sene onceki dersane parasini laf eder. Yalniz ilk yil bi dersane parasi verdi sonra hep ilk 3 te olunca bedavaya gittim babalar boyle iste silme bosver laf olsuna konusurlar. Atandim ogretmen oldum elimden geleni fazlasiyla yaptim ama yok hala orda burda bu kiz benden alir hala harcligii aldigi nereye gider bilmem der :))

Belki yeni eşi istemiyordur babanin maddi yardim yapmasini..

Maalesef çoğu babanın babalığı başka biriyle evlenince bitiveriyor :işsiz: üzmeyin kendinizi artık maddi ihtiyacınız yok zaten, ona kırıldığınızı anlatın ve maddi yardımı kesmesini isteyin bence

Tek marifeti para yollamaksa engelle gitsin. Anne babamızı seçemiyoruz maalesef. “Ne olursa olsun o senin baban” savunmasına katılmıyorum. Anne babaların da sevgi ve saygıyı hak etmesi gerek. Emek yoksa saygı da yok sevgi de.

Evet evlendikten sonra bayagi degisti kendisinden hic duymadigim seyler fikirler duyuyorum..yeni esi istemiyor zaten pek iyi niyetli biri degilmis diye duydum bilemiyorum..
babamada dedim zaten artik yollama sanami kaldim diye.. artik muhatap olmayacagim üzmeyecegim kendimi

Şimdiki eşi istemiyordur para vermesini. Zaten farklı şehirlerdeyiz konuşmuyoruz fazla diyorsunuz. Hiç konuşmayın bu kadar zorunuza gittiyse..

Evet evlendikten sonra bayagi degisti kendisinden hic duymadigim seyler fikirler duyuyorum..yeni esi istemiyor zaten pek iyi niyetli biri degilmis diye duydum bilemiyorum..
babamada dedim zaten artik yollama sanami kaldim diye.. artik muhatap olmayacagim üzmeyecegim kendimi
Bencede hiç minnet etme..söz uçar yazı kalır..babanın sözleri lafta kalmış..hatirlatsan sözlerini inkar eder

Daha 1 hafta önce lise son sınıf öğrencisi olan erkek kardeşime babam arayıp, ben artık evleneceğim benim üstümden düş, git parttime iş bul çalış artık herkes öyle yapıyor, benim üzerimden düş demişti, evide satacağım nerde kalırsan kal başının çaresine bak demişti.. kardeşim o kadar üzüldü ki bide sınava hazırlanıyor psikolojisini bozuyor ara ara böyle şeylerle.. aynı adam 1 hafta sonra oğlum diye arıyor.. insanları anlamak zor..

Back
X