Babamin akraba severliginden biktim

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
18
25
Babamla yasiyroum annemle ayrilar.
Babam sürekli akrabalarına para yolluyor. Ben para isteyince bazen veriyor çoğu zaman annen yollasin deden yollasin iste diyor. Arkadaşlar o zaman neden ben bakarim ona dedi? Babam muezzin herkese eli açık kızına geldimi para yok. Ben aglamaktan yoruldum acitasyon yaptim ama adam hic tik demedi ağladım yok yine neden bebeklikten beri annemle dedemle yaşadım ondan mi sevmiyor beni. Hep ve akrabalari onlarin çocuklarıni kendi çocuğu gibi seviyor bana sarilmiyor bizim hic samimiyetimiz bile yok. Neden böyle dinde böyle mi gerekiyor. Yüzüne vurmak istiyorum benim hakkimi millet yiyor

Etrafa dagıtan ama eve koklatmayan gösteriş meraklısı erkek tipi..niye babanla yaşıyorsunki annende daha rahat edeceğini düşünüyorsan annenle yaşamalısın..

Etrafa dagıtan ama eve koklatmayan gösteriş meraklısı erkek tipi..niye babanla yaşıyorsunki annende daha rahat edeceğini düşünüyorsan annenle yaşamalısın..
Keşke surunseydim de bu adamin evine hiç gelmesydim ne olacağım meçhul yaşamak zorundayim evde 35 tane pantolonu var kizinin 2 tane zorla aliyor muezzin olucak bide bu. Okumaycagi kitaplari alıyor neden havasi olucak yaa kirtasiye tanıdığı ya arapca okuma kitapları almis bilmez etmez

Keşke surunseydim de bu adamin evine hiç gelmesydim ne olacağım meçhul yaşamak zorundayim evde 35 tane pantolonu var kizinin 2 tane zorla aliyor muezzin olucak bide bu. Okumaycagi kitaplari alıyor neden havasi olucak yaa kirtasiye tanıdığı ya arapca okuma kitapları almis bilmez etmez
Bu kadar muzdaripsen hayatından annende de yaşayabilirsin orda yaşayacaksın diye bir şey yok..ama babanın huyu galiba bu yaşam tarzı fazla kafana takma

Yaşınız kaç? Size böyle davranmasıyla müezzin olması arasında bi bağlantı yok, bi de müezzin olacak diye belirtmenize gerek yok.

Dinine bağlı değil ne sevgisi var ne parası allahin dinini anlatan kişi böyle olmamali akrabalarına para ile hava atıyor herhalde tek anladığım
Yaşınız kaç? Size böyle davranmasıyla müezzin olması arasında bi bağlantı yok, bi de müezzin olacak diye belirtmenize gerek yok.

Dinine bağlı değil ne sevgisi var ne parası allahin dinini anlatan kişi böyle olmamali akrabalarına para ile hava atıyor herhalde tek anladığım
Kaç yaşındasın? Dinine bağlı olup olmaması ne beni ne sizi ilgilendirir.

Back
X