Iki cendere of deliriyorum acillll

Aileyi iyi gösterecegim diye bu kadar ugraşmaya gerek yok bence. Babam borcuna sadik birisi degildir diyebilirsiniz en azindan. Her şeyi ortaya dökmeyin ama gerekli bilgiler soylenebilir yoksa eş olmanin mantigi nedir yani şunun için bile kivranacaksaniz. Hayati paylastigimiz insandan bu kadar her şey saklanamaz malesef
Ayrica durumunuz nerde ailenizden iyi düne kadar esiniz 30lira kazaniyordu 2 senelik evlisiniz onu da borç ödeyip durmuşsunuz 30binle koye ev yaptirip borc ödeyip cocuk bakip nasil yasadiniz ev araba aldiniz onu da anlamadim sizin para işlerinizi cozebilen var mi acaba 😄😄

esinizin ailesi yardim ediyordu muhtelemen yani bu durumda babaniza boyle gereksiz seyler icin geri gelemeyecek para vermek mantikli degil esiniz ailesine de ayip.

Babam vefat etti
Zamanında ben hem altin bilezik vermiş hemde kredi çekmiştim onunda sizin babanız gibi sicili iyi değildi ben nedense bile bile lades dedim evet ödemedi
Allah var vefatı sonrası eşim ben helal ediyorum Bana borcu yok dedi bir defa olsun yüzüme vurmadı
Sizin eşiniz bunu yapar mı bilmiyorum
Bugün ki aklım olsa ben vermezdim vermeyin derim

seni döven babaya ne parasi ya
hayır de geç
annemon emekleri dedigin senin cocuguna verdiğin emegin bir karsiligi var mi? annesin zaten yapmak zorundasin. cocugunu doguran her insanin vermesi gereken emegi verdi diye ona borclu değilsin.
simdi parayi versen bir de geri alma sureci var. asla alamayacaksin babanin dünyaya borcu var. eşin ile zor durumda kalacaksin.
asla verme

Aileyi iyi gösterecegim diye bu kadar ugraşmaya gerek yok bence. Babam borcuna sadik birisi degildir diyebilirsiniz en azindan. Her şeyi ortaya dökmeyin ama gerekli bilgiler soylenebilir yoksa eş olmanin mantigi nedir yani şunun için bile kivranacaksaniz. Hayati paylastigimiz insandan bu kadar her şey saklanamaz malesef
Ayrica durumunuz nerde ailenizden iyi düne kadar esiniz 30lira kazaniyordu 2 senelik evlisiniz onu da borç ödeyip durmuşsunuz 30binle koye ev yaptirip borc ödeyip cocuk bakip nasil yasadiniz ev araba aldiniz onu da anlamadim sizin para işlerinizi cozebilen var mi acaba 😄😄

esinizin ailesi yardim ediyordu muhtelemen yani bu durumda babaniza boyle gereksiz seyler icin geri gelemeyecek para vermek mantikli degil esiniz ailesine de ayip.
Koye evi esim bekarken yaptirmis herseyi birlikte yapmadik size oturup herseyi tarih tarih anlatmayacağım belki altinim var belki birikimim var belki birseyi sattim her konuma yorum yapma geregi duymaniza gerek yok

Beni döven babam da olsa benim düşmanımdır. Günahımı bile vermem. Eşinizden de borç olarak istiyor ve geri ödemesi olmayacak herhalde,vermeyin.
Evet vermeyi istemiyorum bende 😕 konusu açılmadı insallah açmazlar da

Amcayı şikayet etmeyi düşünüyor musunuz ? Ben buraya çok takıldım

ailenize eşimin haberi yok parayı bi fonda kaybettim hiç üstüne basmayın diyip arayı bozmadan kendınız sıkıntılıymıs gibi söyleyin bazen yalan söylemek sizin yuvanız için hayırlısı olabilir. En azından eşinize tepki yada size küslük yapmasınlar .

Eşinize de geri ödemez babam huyu bu diyip geçin herseyı derin anlatmak zorunda değilsiniz . Verirsen de ben asla karışmam diyin yani evden çıkmadan önce eşinizle konuşun
Düşünmüyorum çünkü bir sonuç alamiyorum bu ulkede bıçak bile suc aleti sayılmıyor senelerdir görüşmem de görmem de hatırlamak dahi istemiyorum

Kizlar cok kötüyüm 😕 maddi durumumuz ailemden daha iyi annemin cok emeği var benim üzerimde ve yeni dogmus bebegimin uzerinde sürekli koşturur 😒 ama konu oldummu babami haksız da olsa savunup bize cephe alir babamla hic anlasamam küçükken durduk yere beni döver söver iğrenç davranirdi cok kötü iğrenç bi çocukluk geçirdim zaten amcam olacak sahis da beni küçükken sürekli taciz etti o ayri inanmazlar diye aileme de anlatamamıstim anca bu sene anneme söyledim 😁 daha önce söyleseydin ortalığı yıkardım diyor annrm ama yalan babam onu aldattiginda söylediğimde çocuğu yasinda ki kizlara yaziyor diye o zaman bile kocasıni savundu babam yalanci bir cok kisiye borcunu ödememiş bir adam kendisiyle kelime etmek dahi istemiyorum eşimden 80 bin civari borc istemis esim yurt dışında iki uc aya bizi de götürmek istiyor köşede var paramiz eşim ver dedi para benim hesapta Offf kizlar benim eşim cok saf ve söylemedim ailem nasil insanlar yakin oturuyoruz ama aramizda hiç maddi konular olmadi olacak olsada engellemiştim yani aşırı merhametli de olsa parayi versek babam ödemese yine de laf yapabilir ailene para verdim falan diye arada kalmak huzursuz olmak istemiyorum babamin arabasi 80 li modellerde hic sanayiden çıkmıyor araba almak icin bir yere yazilmis oraya pesinat istiyolar o yüzden istiyor parayi arabayi satinca da size vereyim parayi diyor arabayi saticam diyor 😒 kızlar yemin ederim nefesim daraliyor esimle ailemin arasi iyi bozulsun istemiyorum annemi cok seviyorum ama babama hic güvenmiyorum arada kalmak istemiyorum ne yapmam lazım acil

Cok karışık anlattim biliyorum ama ailem yaşadıklarım cok karisik hepsini detayli anlatamam ama babamla asla iletişimim yok sevmiyorum kendisini de hiçbir zamanda sevmedim sirf baba diye sesimi cikarmiyorum ama annem olmasa görüşmem bile, esim ile güzel giden bir evliligim var babamin onu da etkilemesini istemiyorum gitmeden önce de annemle kardeşlerimle kötü gitmek istemiyorum surda bir iki ay sonra gidicem ne yapmaliyim sizce
Sağlık sıkıntısı olsa düşünmeden verin denilebilirdi sonradan vicdan yapabilmenizden ötürü. Ama araç değişikliği için de bence vermek saçma olur. Sonuçta sizin de bebeğiniz var. Önceliğiniz kendi bebeğiniz, kendi aileniz. Bence bir yalan söyleyip vermemek en mantıklısı.

Back
X