• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın akrabalarından usandık artık.

canım sıkma canını evlenmissin bitmiş işte derdin tasan kocanla başka bir şehre taşınabilrisiniz gerekirse babanla hatasını anlayana kadar mesafeni koruyabilirsin

canım sıkma canını evlenmissin bitmiş işte derdin tasan kocanla başka bir şehre taşınabilrisiniz gerekirse babanla hatasını anlayana kadar mesafeni koruyabilirsin

Annemin üzülmesini istemiyorum.Emin olun evlendiğimde bile herseyimi mahvettiler.huzursuz oldu annecim.en güzel günümü berbat etti hepsi.bunun tüm sorumlusu babam.Bizden kısıtlardı ailesine verirdi.Durumu iyi diye dilenci gibi para koparmak icin siraya girdi hepsi.benim.kocama damatlık alacakken 100 tl fazla verdi diye babam kıyameti kopardi.Arabasını aldılar lüx bir arabaydı.biz istedigimizde kısıtlayan babam onlara gözü kapalı verdi.ne mi oldu kaza yaptılar.arabanın perti çıktı.takla attılar.çok sükür ölmediler ama babam dünya borca girdi.haketti ama :)

Beni cok rahatsiz eden bsy oldu, ailenizin ortak dna tasidiginiz insanlarin hastaliklarini burda yazmaniz. sizin anneniz almanya dogumlu olabilir ama birde babaniz var insanlarin rahatsizliklari karsisinda hic mi merhamet duymuyorsunuz? Onlar hasta ve yaptiklarina brz daha yumusak bakabilirsiniz artik evlenmissiniz ztn

Beni cok rahatsiz eden bsy oldu, ailenizin ortak dna tasidiginiz insanlarin hastaliklarini burda yazmaniz. sizin anneniz almanya dogumlu olabilir ama birde babaniz var insanlarin rahatsizliklari karsisinda hic mi merhamet duymuyorsunuz? Onlar hasta ve yaptiklarina brz daha yumusak bakabilirsiniz artik evlenmissiniz ztn

Benim kardesim otizm hastası :) kınamaktan Allah a sığınırım ! Hasta olduklarını belirtmek icin yazdm, hastalıkları sonradan çktı zaten.biz varken yoktu öyle birsey.Digerleride gayet iyiyken kendilerini hasta ettiler.ya tabi yazdıklarımdan yanlıs anlamaniz gayet doğal.ama ben Allah tan şifa diliyorum onlar icin.hastalıkları konusunda en ufak rencide edici birsey yazmadm.benim basımda da var özürlü bir birey.konunun özü babamdır.hastalik degil.

Bak simdi msjinin anlami degisti, ustuste bahsedince o yonleri goze batmis. Baban onlara karsi hassas demekki zaafi var. Sen annenin adina babana kin duyma bu onlarin iliskisi ve onlar cozmeli. seni mahrum ettigi konularda ise sen cocuklarina oyle davranmayarak teselli bulabilirsin. gecmisi geri getirmenin imkani yok bari kendine dert edinme yuk edinme bak evlenmissin mutlulug.una bak sen.

Ben sizi hakli buldum .
İnsanlar hasta çocuklarına bile bakmiyor ygrasmiyorken annenize ne ?
Yazik değil mi okadina .

Bak simdi msjinin anlami degisti, ustuste bahsedince o yonleri goze batmis. Baban onlara karsi hassas demekki zaafi var. Sen annenin adina babana kin duyma bu onlarin iliskisi ve onlar cozmeli. seni mahrum ettigi konularda ise sen cocuklarina oyle davranmayarak teselli bulabilirsin. gecmisi geri getirmenin imkani yok bari kendine dert edinme yuk edinme bak evlenmissin mutlulug.una bak sen.

Hayır yine yanlıs anladınız :) Benim kardesim özürlü dogdugunda hastanelerde sürünen benim annem.ona acımadımı beyfendi de abisinin karısına kızına acıyor.ayrıca bu hastalik ruhsal bisey.aradi bir vuruyor grip gibi.diger zamanlarda cok sagliklilar hepsi.bu saglikli zamanlarinda yapcaklarini yaptilar ve kafayi biseye taktilar mi hastalaniyorlar.beni onlari rencide etmekle sucladiginiz icin inanin konuyu silcektim.Benim kardesimde engelli.Bunu nasil söylersiniz.ailede herks hasta degil zatzaten.ama hepsi fesat ara bozucu.annemi hep kiskandilar.babamn yaninda bize iyi davranan amcam onlar gidince bizi evinden kovuyordu.bizim evimizden.yorumunuz icin tesekkrler.yasayan bilir bunlari.

Back
X