Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisanlim kuzenimin arkadaşı onun sayesinde görüştük çoğu zaman. annem kaç kere dedi ama anneme bağırıyor annemin moralini bozuyor bu seferde hakaret ediyor banada babam annemi aracı edinceValla oncelikle ben sizi tebrik etmek istiyorum. Babaniz bu kadar baskiciyken, sevgilinizle iyi gorusup olayi nisanliliga kadar getirmissiniz. :) Helal olsun. Cozum olarak da, anneniz bi sey desin babaniza? Anneniz de mi karismiyor babaniz bi sey deyince?
Ay kusura bakmayın valla sesli güldüm
Babanız annenize seslenip gel bu salağamı bak diyo benim babam yapsa bunu oturup akşama kadar gülerim hiç duymadım ya duyunca tuaf geldi
Az daha sabredin bol bol görüşcek vaktiniz olcak enişte beyle :)
Oyyy o zaman cidden zormus. Yani bilemiyorum. Hic oyle durum yasamadigim icin ama ne bileyim siz boyle anlatsaniz, baba onlar bizim nisanimiza geldi ayip olur zaten nisanlimi taniyorsun vs. yani en en kotu ihtimal, nisanliniz babanizdan izin alsin derim cok sacma olur. O zaman siz de yakalanmamak sartiyla yalan soyleyin madem arada. Biri sizi kollasin yani kuzeninizin vesile olmasi gibi... Cunku eger nuh deyip peygamber demiyorsa isiniz zor.Nisanlim kuzenimin arkadaşı onun sayesinde görüştük çoğu zaman. annem kaç kere dedi ama anneme bağırıyor annemin moralini bozuyor bu seferde hakaret ediyor banada babam annemi aracı edince
Oyyy o zaman cidden zormus. Yani bilemiyorum. Hic oyle durum yasamadigim icin ama ne bileyim siz boyle anlatsaniz, baba onlar bizim nisanimiza geldi ayip olur zaten nisanlimi taniyorsun vs. yani en en kotu ihtimal, nisanliniz babanizdan izin alsin derim cok sacma olur. O zaman siz de yakalanmamak sartiyla yalan soyleyin madem arada. Biri sizi kollasin yani kuzeninizin vesile olmasi gibi... Cunku eger nuh deyip peygamber demiyorsa isiniz zor.
Benim babam nişanlıyken böyle yapsa kızardım babama "illa kaçmam için zorluyorsun beni" diye. Geri adım atardı heralde o zaman.
Kusura bakma da ben de güldüm o salak kısmına. Benim babamı yerine koydum heralde babanın
İste zamaninda biraz babaya karsi gelmek lazimdi. Artik, siz baya baba sozuyle yoneltiginiz icin babaniz ne derse o... Ne diyiyeyim, umarim bi care yol bulursunuz.Valla kız arkadaslarimla bile bulusamiyorum ve aşırı baskı yapıyor nefes aldirmiyor diyeceğim o. Durduk yere hakaretler vs vs zor dayanıyorum artık . Bir yere ailecece beraber gittigimzde de bişeye sinirleniyor mesela insanların içinde bağırır falan
1 ay birsey kalmis bence sabret sık disini evlenip gideceksin zaten,annenle senin moralin bozulmasin.
Benim babam nişanlıyken böyle yapsa kızardım babama "illa kaçmam için zorluyorsun beni" diye. Geri adım atardı heralde o zaman.
Kusura bakma da ben de güldüm o salak kısmına. Benim babamı yerine koydum heralde babanın
Çok az kalmış düğüne sabredin.
Babanızın değiştiremezsiniz, anneniz de aracı olamıyorsa ya kavga gürültü istediklerinizi yapacaksınız veya sakin sakin düğün gününü bekleyeceksiniz.
Kaç kere karşı gelmeye çalıştım ama dayak yedim simdide biraz üstüne gitmeye kalksam belkide yine vurur ama çalışıyorum para kazanıyorum ondan vuramiyorİste zamaninda biraz babaya karsi gelmek lazimdi. Artik, siz baya baba sozuyle yoneltiginiz icin babaniz ne derse o... Ne diyiyeyim, umarim bi care yol bulursunuz.