Babamın anlamsız davranışları.. :( :(

Valla oncelikle ben sizi tebrik etmek istiyorum. Babaniz bu kadar baskiciyken, sevgilinizle iyi gorusup olayi nisanliliga kadar getirmissiniz. :) Helal olsun. Cozum olarak da, anneniz bi sey desin babaniza? Anneniz de mi karismiyor babaniz bi sey deyince?

Valla oncelikle ben sizi tebrik etmek istiyorum. Babaniz bu kadar baskiciyken, sevgilinizle iyi gorusup olayi nisanliliga kadar getirmissiniz. :) Helal olsun. Cozum olarak da, anneniz bi sey desin babaniza? Anneniz de mi karismiyor babaniz bi sey deyince?
Nisanlim kuzenimin arkadaşı onun sayesinde görüştük çoğu zaman. annem kaç kere dedi ama anneme bağırıyor annemin moralini bozuyor bu seferde hakaret ediyor banada babam annemi aracı edince :KK43:

Ay kusura bakmayın valla sesli güldüm :KK70:
Babanız annenize seslenip gel bu salağamı bak diyo benim babam yapsa bunu oturup akşama kadar gülerim hiç duymadım ya duyunca tuaf geldi.

Az daha sabredin bol bol görüşcek vaktiniz olcak enişte beyle :)

Ay kusura bakmayın valla sesli güldüm :KK70:
Babanız annenize seslenip gel bu salağamı bak diyo benim babam yapsa bunu oturup akşama kadar gülerim hiç duymadım ya duyunca tuaf geldi
Az daha sabredin bol bol görüşcek vaktiniz olcak enişte beyle :)

Gulmeseydiniz iyiydi ama ciddi ciddi diyor hakaret ediyor.
Ben zaten sürekli görüşen biri değilim ama böyle düğünler etkinlikler olduğunda korkuyorum artık inanin :KK43:

Nisanlim kuzenimin arkadaşı onun sayesinde görüştük çoğu zaman. annem kaç kere dedi ama anneme bağırıyor annemin moralini bozuyor bu seferde hakaret ediyor banada babam annemi aracı edince :KK43:
Oyyy o zaman cidden zormus. Yani bilemiyorum. Hic oyle durum yasamadigim icin ama ne bileyim siz boyle anlatsaniz, baba onlar bizim nisanimiza geldi ayip olur zaten nisanlimi taniyorsun vs. yani en en kotu ihtimal, nisanliniz babanizdan izin alsin derim cok sacma olur. O zaman siz de yakalanmamak sartiyla yalan soyleyin madem arada. Biri sizi kollasin yani kuzeninizin vesile olmasi gibi... Cunku eger nuh deyip peygamber demiyorsa isiniz zor.

1 ay birsey kalmis bence sabret sık disini evlenip gideceksin zaten,annenle senin moralin bozulmasin.

Benim babam nişanlıyken böyle yapsa kızardım babama "illa kaçmam için zorluyorsun beni" diye. Geri adım atardı heralde o zaman.

Kusura bakma da ben de güldüm o salak kısmına. Benim babamı yerine koydum heralde babanın :KK48:

Çok az kalmış düğüne sabredin.

Babanızın değiştiremezsiniz, anneniz de aracı olamıyorsa ya kavga gürültü istediklerinizi yapacaksınız veya sakin sakin düğün gününü bekleyeceksiniz.

Nişanlanmana bari izin vermiş, ona şükür..
Zor bir adam ama yapacak birşey yok. NişanlınA da bahsetme şöyle böyle diye. İlerde aileni ziyaret etmek istediğinde yüzüne vurabilir bu olanları. Belki öyle bir insan deil diyeceksin şimdi ama, yine de fırsat verme..
Sabret düğüne kadar. Baban izin vermiyorsa nişanlını size çağır o gelsin. Düğünden ordan burdan konuşun :)

Oyyy o zaman cidden zormus. Yani bilemiyorum. Hic oyle durum yasamadigim icin ama ne bileyim siz boyle anlatsaniz, baba onlar bizim nisanimiza geldi ayip olur zaten nisanlimi taniyorsun vs. yani en en kotu ihtimal, nisanliniz babanizdan izin alsin derim cok sacma olur. O zaman siz de yakalanmamak sartiyla yalan soyleyin madem arada. Biri sizi kollasin yani kuzeninizin vesile olmasi gibi... Cunku eger nuh deyip peygamber demiyorsa isiniz zor.

Valla kız arkadaslarimla bile bulusamiyorum ve aşırı baskı yapıyor nefes aldirmiyor diyeceğim o. Durduk yere hakaretler vs vs zor dayanıyorum artık . Bir yere ailecece beraber gittigimzde de bişeye sinirleniyor mesela insanların içinde bağırır falan

Benim babam nişanlıyken böyle yapsa kızardım babama "illa kaçmam için zorluyorsun beni" diye. Geri adım atardı heralde o zaman.

Kusura bakma da ben de güldüm o salak kısmına. Benim babamı yerine koydum heralde babanın :KK48:

Aynısını ben canlandırdım :) hiç yakışmadı valla.
Diyorum ya babam böyle bişey yapsa sinirle bile aklıma geldikce gülerimmm

Valla kız arkadaslarimla bile bulusamiyorum ve aşırı baskı yapıyor nefes aldirmiyor diyeceğim o. Durduk yere hakaretler vs vs zor dayanıyorum artık . Bir yere ailecece beraber gittigimzde de bişeye sinirleniyor mesela insanların içinde bağırır falan
İste zamaninda biraz babaya karsi gelmek lazimdi. Artik, siz baya baba sozuyle yoneltiginiz icin babaniz ne derse o... Ne diyiyeyim, umarim bi care yol bulursunuz.

1 ay birsey kalmis bence sabret sık disini evlenip gideceksin zaten,annenle senin moralin bozulmasin.

Çok az kalmış düğüne sabredin.

Babanızın değiştiremezsiniz, anneniz de aracı olamıyorsa ya kavga gürültü istediklerinizi yapacaksınız veya sakin sakin düğün gününü bekleyeceksiniz.

Dişimi sıkıyorum artık ama bu meseleyi kafama takmaktan zayifladim bide bunun yanında is stresi yani diyeceğim o ki nisanlilik dönemim zehir oldu

İste zamaninda biraz babaya karsi gelmek lazimdi. Artik, siz baya baba sozuyle yoneltiginiz icin babaniz ne derse o... Ne diyiyeyim, umarim bi care yol bulursunuz.
Kaç kere karşı gelmeye çalıştım ama dayak yedim simdide biraz üstüne gitmeye kalksam belkide yine vurur ama çalışıyorum para kazanıyorum ondan vuramiyor

Kurtuldun kurtulucan az daha dayan ama bu kadar baskıda inş. Nişanlını tanıma fırsatı bulmuşsundur yağmurdan kaçarken doluya tutunma o_O

ben kusura bakmayin ama annenizde kapahat var biraz babaniza sert ciksa bu kadar yapamaz benim babamda nisanliyken boyle yapabilirdi ama annemin sayesinde yapamadi birde adam biraz sizi cok sevdiginden yapiyor biricik kizinin gitmesi uzuyor ben babama cok kiziyodum ama evlrnince kiymetini anladim evlenirken kirmizi kusagi baglarken nerdeyse aglayacakti evlendugim gun cok agladi

X