- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
Çok üzgünüm şu an annem de babam da 60 lı yaşlardalar. Babam anneme ömrü boyunca çektirmiştir. Hiçbir söz konuşturmaz bağırır çağırır en küçük şeye bile.Bizim gözümüzün önünde az dayağını yemiştir canım annem. Torun torba sahibi oldular babam hala aynı, biz annemin üzerine titrerken o hala zulmediyor. Annem ki öyle sessiz sakin, dedikodusu yalanı olmayan bi insandr. Tek isteği çocuklarının mutluluğudur. Annemle konuştum biraz önce sesinin tonundan anladım. Yoksa kendi sırf biz üzülmeyelim diye hayatta söylemez. Israr edince ağladı ( Yine babam rezil etmiş canım annemi. Sokağın ortasında küfürler kötü sözler savurmuş. Annem ablama gidiyordu yol parası bile vermeden son gidişin olsun bu demş göndermiş herkesin ortasında. Bizi de karıştırmaz ki kimseye laf söyletmez annemin şu yaştan sonra hala babamın kahrını çekiyor olması içimi çok acıtıyor( Bi gün yüzü görmedi canım annem hala da aynı (( siz iyi olun beni düşünmeyin kızım eşleriniz kıymetinizi bilsin yeter diyo ama nasıl düşünmeyim ki ben (