Babamın annemi aldattığını düşünüyorum?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhabalar ben babamdan 3 4 aydır şüpheleniyorum çünkü aldatan erkek belirtilerinin hepsine uyuyor bir de siz karar verin eve çok geç gelen birisi geldiği gibi asla bizimle muhabbet etmez hep telefon elindedir onu çok iyi saklar devlet sırrı var gibi sürekli türlü türlü yalanlar uydurur çok sık duş alır bir kere üstünde kadın kokusu yakalamıştım ama üstelemedim sizce aldatıyor mu ya deliricem? Eğer aldatıyorsa annem bunları asla hak etmedi

Diyelim ki aldatıyor. Ortaya çıkardınız ve annenize söylediniz. Anneniz boşanır mi? Eğer boşanmaz ise bence hiç kurcalamayin.

Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor genelde.Telefonunu saklayan erkek zaten birşeyler gizliyordur o kesin.Ama eğer anneniz boşanmayacaksa öğrendikten sonra,bilmiyormuş gibi yapmanızı öneririm.

Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor genelde.Telefonunu saklayan erkek zaten birşeyler gizliyordur o kesin.Ama eğer anneniz boşanmayacaksa öğrendikten sonra,bilmiyormuş gibi yapmanızı öneririm. Yaparım ama ondan da soğurum aramızdaki baba kız ilişkisi biter

Back
X