Babamın arkadaşıma ilgisi !

Kizin ve ailenizin selameti icin bi daha gorusmeyin derim kesin çözüm gibi görünüyor.

acaba senin hayatini takip ediyorum diye esmadan laf mi aliyor ki..atiyorum kizimin erkek arkadasi var mi napiyo gibi takip ediyorum bahanesiyle mi ariyo ki esmayi canta aliyor falan

Hani kıskançlık emaresi gösterecek mi diye :)

yahu zaten görüşüyorlarmış ..
kız öyle bir yalan atsa bu sefer adam uyanacak kızım olayı çaktı diye..

bugüne kadar hiçbir arkadaşımın babası beni aramadı ..
benim babamda da arkadaşlarımın teli bile yoktur ..
kimsenin babasıyla telefonda 4 dk yada 6 dk sohbet etmedim..
kızda da var bir numara bence.. ha yoksa kendisinin elini eteğini çekmesi lazımdı şimdiye..
konu sahibi anladıysa kendisine ilgi duyulan kişi haydi haydi anlar..

Ya ben arkadaşınızdan da kıllandım nedense :/
Ben kendi babamla farklı şehirlerde olduğumuzda dahi 6 dakika kadar telefonda konuşmadım, arkadaşınız babanızla ne konuşmuş o kadar anlamadım. Hadi diyelim ki ayıp olmasın diye konuştu, babanızda lafı uzattı telefonu kapatmadı arkadaşınız bundan size hiç bahsetmedi? Yakıştıramamak falan bahane. Ben bu durum karşısında olsam çekinmeme rağmen arkadaşıma bu durumu çıtlatırdım şaka yolluda olsa. Kaldı ki ilk görüşmede 4 dakika konuştuktan sonra telefonu açmaz aramaya devam ettiği takdirde engellerdim numarasını. Evinize de gelmezdim.

1 yıldır gözlemliyorum demişsiniz. 1 yıl çok uzun bir süre bu durumu anlamayacak olmak için. Kesin o da çakmıştır işi. Yine de kızın günahını almayayım ama 21 yaş küçük bir yaş değil. Siz daha iyi tanırsınız. Çok mu iyi niyetli, saf biri arkadaşınız? Öyleyse anlamamış olmasını anlayabilirim bir nebze. Ama saf, iyi niyetli değilse durumu çakmış olmalı.

İşin özü babanız için bugün Esma olur yarın başka biri. Anneniz ağırlığını koymadığı sürece önüne geçmek zor. Ama en azından arkadaşınıza dikkat edin. Onunda bi ağzını arayın. Görüşmeyi kesmeye çalışın, babanızın telefonundan numarayı değiştirin, Esma'nın numarasının değiştiğini söyleyin.

azdaha takip edip arkadasiyin ailesine soylemekden baska çaren yok gibi, arkaaini cici anne olarak gormek istemiyorsan tabi

babanin maddi durumu nasil ,hani kizin gozunu parayla falan mi boyadiki

Çanta hediye etmeler,ardından telefon görüşmeleri falan hiç normal değil bencede...ikisininde kulağını çekme zamanı gelmiş ama inkar edebilirler...arama geçmişi duruyorsa ekran foto'su alıp öyle sorun derim...

Faceden de aratması süphelerinizi doğruluyor gbi

Ben arkadaşımla illa görüşeceğim demiyorum. Kaybetmek istemiyorum dedim. Yazdığım mesajları iyi okuyun

Tamam da canım sen babanın yüzünden arkadaşını niye kaybedeceksin kendine hakim olsun bi zahmet başka arkadaşına yapmayacağı ne malum aynı şeyi,
yalnız sen arkadaşınla ne konuşmuşlar bi de arkadaşın sana neden söylememiş bunu öğren bakalım ona göre karar ver

Telefonunu sakla,baban kızın numarasını almasın diyecektim.Bir baktım çoktan telefonlaşmalar başlamış.
Eğer arkadaşınla görüşmeyeceksen babana bu kararından bahsetme bence.Yoksa aranızı düzeltme bahanesiyle kızı arar.Dersleri var veya erkek arkadaşıyla zaman geçiriyor diye geçiştirsen daha iyi olur.

Kesinlikle tahmininde haklısın ilgisi olmayan böyle davranmaz.Mutlaka bir daha evde falan görüşmemelisiniz dünyanın bin bir türlü hali var ilerleyen zamanlarda durum daha da kötüye gider baban sorduğundada aram bozuk konuşuyorum de

yahu zaten görüşüyorlarmış ..
kız öyle bir yalan atsa bu sefer adam uyanacak kızım olayı çaktı diye..

bugüne kadar hiçbir arkadaşımın babası beni aramadı ..
benim babamda da arkadaşlarımın teli bile yoktur ..
kimsenin babasıyla telefonda 4 dk yada 6 dk sohbet etmedim..
kızda da var bir numara bence.. ha yoksa kendisinin elini eteğini çekmesi lazımdı şimdiye..
konu sahibi anladıysa kendisine ilgi duyulan kişi haydi haydi anlar..
Görüştüklerini kızın da yüz verdiğini başta yazmamış Yorumlarda yazdıysa ben kaçırmışım pardon

Okudum da ben bu konuya inanmadim. Neden diye soracak olan olursa. Saat gece 03.05te babasinin telefonunu rahatca alip bakabiliyor tamam aldi diyelim ama o saatte yatak odasina mi girip aldi? Uyanmadilar mi? Ya da hadi salondaydi telefon diyelim e madem boyle bir sey var adam sifre falan koymaz mi? Gizlemez mi? O yuzden inanmadim su an konuya..

Bu kart zampara :D senin söylediklerin genç zamparalarin taktiği.

Back
X