- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
Baban mı aramış?Biraz önce babamın telefonuna baktım perşembe günü 4 dakika konuşmuşlar Cuma günü 6 dakika bu ne şimdi yaa ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baban mı aramış?Biraz önce babamın telefonuna baktım perşembe günü 4 dakika konuşmuşlar Cuma günü 6 dakika bu ne şimdi yaa ??
Ohaaa önce 4 dk sonra 6 dk derken 10 dk 60 dk olacak ? üstelik arkadaşım dediğin hiç sana anlatmamış ? çaktırmadan takibe alın ikisinide haberleri olursa açık vermezler böyle en azından gözetim altında olurlar inkar edemezlerBaban mı aramış?
iyide babası ve arkadaşı görüşüyorlarmış onları ne yapsın konu sahibimiz ?Kizin ve ailenizin selameti icin bi daha gorusmeyin derim kesin çözüm gibi görünüyor.
iyide babası ve arkadaşı görüşüyorlarmış onları ne yapsın konu sahibimiz ?
Hani kıskançlık emaresi gösterecek mi diye :)Böyle bir babanın bunu takacağını hiç sanmıyorum. Ada'm evli , çocuğu var, kızının arkadaşına sulanıyor, affedersiniz poposundaki kıllar kadayıf olmuş. Nişanı kim takar.
Hani kıskançlık emaresi gösterecek mi diye :)
Ben arkadaşımla illa görüşeceğim demiyorum. Kaybetmek istemiyorum dedim. Yazdığım mesajları iyi okuyun
Görüştüklerini kızın da yüz verdiğini başta yazmamış Yorumlarda yazdıysa ben kaçırmışım pardonyahu zaten görüşüyorlarmış ..
kız öyle bir yalan atsa bu sefer adam uyanacak kızım olayı çaktı diye..
bugüne kadar hiçbir arkadaşımın babası beni aramadı ..
benim babamda da arkadaşlarımın teli bile yoktur ..
kimsenin babasıyla telefonda 4 dk yada 6 dk sohbet etmedim..
kızda da var bir numara bence.. ha yoksa kendisinin elini eteğini çekmesi lazımdı şimdiye..
konu sahibi anladıysa kendisine ilgi duyulan kişi haydi haydi anlar..
Okudum da ben bu konuya inanmadim. Neden diye soracak olan olursa. Saat gece 03.05te babasinin telefonunu rahatca alip bakabiliyor tamam aldi diyelim ama o saatte yatak odasina mi girip aldi? Uyanmadilar mi? Ya da hadi salondaydi telefon diyelim e madem boyle bir sey var adam sifre falan koymaz mi? Gizlemez mi? O yuzden inanmadim su an konuya..