Babamın arkadaşıma ilgisi !

Benim de çok yakın olduğum bi arkadaşım vardı lisede. Evlerinde çok kaldım beni ikinci kızları olarak görürlerdi. Aynen kızına hediye alsa bana da alırdı. Gezmeye gitsek evime asla kendi bırakmadan izin vermezdi babası vesaire. Hala çok çok yakın arkadaşım kardeşim hatta kızının düğününde beni diğer kızı olarak tanıttı olarak tanıttı herkese. Ama şu var sizde kız kardeşim varken arkadaşına alması anormal. Bide arkadaşımın babası beni asla aramazdı ben lisedeyken sosyal medya zaten yoktu. Ayrıca beni eve bırakırkende kesinlikle yalnız olmazdık ya arkadaşım ya annesi ya ananesi mutlaka biri olurdu Ada'mın niyeti beni yalnız koymamaktı sokakta yani. Öyle işte

Ben 22 yasındayım Arkadaşımda 21 yasında

O kizi evinizden uzak tut, disarida gorustugunde de kimseye duyurma baska biriyle bulustugunu soyle sorzn olursa ve hatta aranizin eskisi kadar iyi olmadigini gorusmediginizi falan. Yanliz benim kafama takilan babanin telefonundaki aramalar, senin arkadasinin numarasini nasil almis neden almis niye aramis ne konusmuslar sormadin mi bu ne diye ?

Benim de çok yakın olduğum bi arkadaşım vardı lisede. Evlerinde çok kaldım beni ikinci kızları olarak görürlerdi. Aynen kızına hediye alsa bana da alırdı. Gezmeye gitsek evime asla kendi bırakmadan izin vermezdi babası vesaire. Hala çok çok yakın arkadaşım kardeşim hatta kızının düğününde beni diğer kızı olarak tanıttı olarak tanıttı herkese. Ama şu var sizde kız kardeşim varken arkadaşına alması anormal. Bide arkadaşımın babası beni asla aramazdı ben lisedeyken sosyal medya zaten yoktu. Ayrıca beni eve bırakırkende kesinlikle yalnız olmazdık ya arkadaşım ya annesi ya ananesi mutlaka biri olurdu Ada'mın niyeti beni yalnız koymamaktı sokakta yani. Öyle işte

Sizinki gayet normal Babacan bi yaklaşım ama babamın ki öyle mi tam çözemiyorum ya.
Facebook'ta sürekli onu araması telefonda araması düşündürüyor

O kizi evinizden uzak tut, disarida gorustugunde de kimseye duyurma baska biriyle bulustugunu soyle sorzn olursa ve hatta aranizin eskisi kadar iyi olmadigini gorusmediginizi falan. Yanliz benim kafama takilan babanin telefonundaki aramalar, senin arkadasinin numarasini nasil almis neden almis niye aramis ne konusmuslar sormadin mi bu ne diye ?

4 yıllık bi arkadaşlığımız olunca Anneler günü babalar günü Kandiller Bayramlarda annemi ve babamı hep arar o yüzden numarası her ikisinde de var.

Sizinki gayet normal Babacan bi yaklaşım ama babamın ki öyle mi tam çözemiyorum ya.
Facebook'ta sürekli onu araması telefonda araması düşündürüyor
Facebook da aramasına şöyle bi kılıf bulunabilir. Hani seninle resmi varmı senin girdiğin ortamları merak edip arkadaşım üzerinden bakıyor olabilir anladın mı. Ama aramasını bilemicem ki. Arkadaşın bahsetti mi hiç arayıp ne konuşuyormuş

Facebook da aramasına şöyle bi kılıf bulunabilir. Hani seninle resmi varmı senin girdiğin ortamları merak edip arkadaşım üzerinden bakıyor olabilir anladın mı. Ama aramasını bilemicem ki. Arkadaşın bahsetti mi hiç arayıp ne konuşuyormuş
Hayır arkadasım da hiç bahsetmıyor ben tesadüf görüyorum onu aradığını, belki de kız telefonu açmıyor Onuda bilmiyorum sadece aranmış olarak gördüm konusma süresine bakmadım

Arkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.
bizim rahmetli bi komsu teyze vardı hep hikayeleri vardı allah rahmet eylesin ona benzettim bigün bi kız okula çağırmak için arkadaşının evine gitmiş kız bekle geliyorum demiş babasi kalkmış kıza tecavüze yeltenmis :(

Hayır arkadasım da hiç bahsetmıyor ben tesadüf görüyorum onu aradığını, belki de kız telefonu açmıyor Onuda bilmiyorum sadece aranmış olarak gördüm konusma süresine bakmadım
Bence bunları babanla yüzleş. Belki de hiç tahmin etmediğin bişey vardır. Neden ona aldın çanta dşye sor. Neden baktın de. Neden aradın de

Annen rahatsız olmuyor mu peki bu esmanın eve gelmesinden? Bi de arkadaşına sorsana laf arasında geçen babam seni aramış heralde falan diye yani madem hususi soramıyosun sıradan bi şey gibi sor. Ama arkadaşın rahatsız oluyorsa ayağını keserdi direk sizden bence

Iyyy mide bulantısı bi durum..

Canim numara kesin arkadaşının numarasimi? Bi de çok uzun konuşmamıslar acaba kızı hak hatır sorma bahanesiyle arıyor fln olmasın baban ?

Tovbe Estağfurullah ya ramazan ramazan. Ar damari catlamis babanizin. Konusun ya babanizla korkuyor musunuz yoksa? Elin kizini niye ariyormus? Ben olay cikartirdim inkarda edemez zaten aramis sonuçta. Arkadasimdan uzak duracaksin derdim.

Belkide hal hatir sormak bahanesi ile kizi arayip rahatsiz ediyo.kizda sana bisey diyemiyo.boyle sey nasill denirki.bence baska bir sey olsa telde daha sik gorusmus olurlardi.yada Allah korusun zamanla arkadasininin niyeti bozulabilirmi,en iyi sen tanirsin arkadasini

Yanlışlıkla arama bahanesi de olabilir
Durumu sakin annene falan anlatma sonra sen suçlu cikarsin

durumu hemen annene söyleme bence. kızı darlamış olabilir bahaneyle. Ayy çok ayıp olacak ama Esma'nın telefonunu bir kurcalasan mı acaba. Ortada antropoz geçiren bir adamın ilgisi varsa, 2-3 aya geçecektir karşı taraftan bir haraket görmezse. Kendini zaten sonra saç boyamaya falan verir. İkisini de iyi bir göz hapsine al bakalım. Annene her şeyden emin olunca söylersin.

Biraz önce babamın telefonuna baktım perşembe günü 4 dakika konuşmuşlar Cuma günü 6 dakika bu ne şimdi yaa ??
Bence baskasınjn adına bi hat alın, babanıza ya mesaj cekın ya da bır erkege aratın. Korksuj bırax. Arkadasına da cok guvenme derım. Baban kac yasında? Maddı durumunuz nasıl? Arkdsının ailesi babanı annenı tanyrlar mı

Hemen neden kotu dusunuyorsun yargilamak cok kolay belki onu da evladi gibi goruyordur olamaz mi esmanin numarasi ni babana kim verdi ve kac yasinda adam silmeyi akil edemezmi ? Babanizin daha once byle bir aliskanligi varmiydi mesela annenizi aldattimi hic bu tarz olaylar la alakali ornekler oldugunda fikri nasil magazin seyrederken yada herhangi unlu hakkinda annenle konus iste kiz ne kdr kucuk adam yanina hic gitmemis konuya dahil oluyor mu size hak mi veriyor sunu unutmayin insanin FIKRI neyse ZIKRI de odur ...

Back
X