Babamın arkadaşıma ilgisi !

Ayrica ben kendi babamla 6 dk zor konuşuyorum kaldı ki başkasının babası. 4 yıllık arkadaşlık da uzun bir süre değil, gorusmesen olmezsin. Ustelik birinin babasını arasam o arayinca konuşsam pahalı hediyeler alsam babam önce bana haddini bildirir sonra adama. Sert baba diye de buna deriz. Seninki yapiminizda katkıda bulunduğu için isim olarak baba yoksa insan bile değil.

Kendimi kızın yerine koyuyorum, yakın arkadaşımın babası böyle arasa sorsa hissetsem,arkadaşıma zaten ben gelmek istemediğimi söylerim kızada güvenme,babanda kartı horoz.
Önce arkadaşına sorun konuş,sonra babana koyuyorum tavrı hırlarsa hırlasın.
Sende hala anneni düşünmek yerine arkadaşını düşünürsen sana da lafım yok.

Ben kızda bir suç bulmuyorum baban konuşmayı uzatıyor olabilir. En güzeli yorumlarda da denilmiş esmanın nişanlandığını söylemen numarasını telden değiştirmen.Baban arsızlık edip sorarsa erkek arkadaşı senin zırt pırt aramandan rahatsız olmuş sen niye ikide bir arıyorsan beni rezil ettin sanane de. Allahım ya en uyuz olduğum şey kızı yaşındaki insana sarkanlar :sinirli:

Son düzenleme:
yok artık daha neler babanıza bence arkadaşınızla evde görüşmeyin dışardayken de esma ile değilde fatma vs ileyim dersin

Valla bu gozler onu gordu ya. Kizinin arkadasiyla babanin iliski yasadigini kkdan okudum. O yuzden babanin olmadigi yerlerde gorusun. Hic karsilastirmayin onlari..
Bilgece aslında karşılaştırmaması da çözüm değil biliyor musun?
Bugün Esma yarın Sema o adam için artık.
Çünkü kızı yaşında birinden hoşlanabilmiş artık adam, artık durmaz o adam.
O kız eve gelmese, gider kapısının önünde bekler. Bir şekilde görür o kızı.
Kız yüz vermese, elbet başkasını bulur.
Yani bence durumu kurtaracak herhangi bir dış müdahale imkansız. Çünkü sorun adamın ta kendisi, adam durmazsa kimse engel olamaz.

Ben 22 yasındayım. Yani Arkadasımın da bu tavırlarından rahatsız olduğunu hissediyorum ama bişey diyemiyorum. Esma tek arkadasım ve 4 yıllık arkadaşız aramız da iyi bitirmek istemem açıkcası
bence esma ile aranızın açıldığını artık görüşmediğizi söyle bu arada esma gerçekten samimi arkadaşın ise onunla paylaş yap zaten kızda huylanmış ve dışarlarda görüşün bu herkesin hayrına daha iyi olur diye düşünüyorum

Bilgece aslında karşılaştırmaması da çözüm değil biliyor musun?
Bugün Esma yarın Sema o adam için artık.
Çünkü kızı yaşında birinden hoşlanabilmiş artık adam, artık durmaz o adam.
O kız eve gelmese, gider kapısının önünde bekler. Bir şekilde görür o kızı.
Kız yüz vermese, elbet başkasını bulur.
Yani bence durumu kurtaracak herhangi bir dış müdahale imkansız. Çünkü sorun adamın ta kendisi, adam durmazsa kimse engel olamaz.

Aynen kesinlikle katiliyorum sana. Adam da islah olmaz bu saatten sonra. Kizinin arkadasina bakan kendi kizina bile bakar Allah korusun.. Ne bileyim Allah hidayet etsin..

Annen kardeşin ve sen aynı şeyi hissediyorsanız yanlış değildir de.. şunu diyeyim. Esmayı burada kimse tanımıyor. Yaş 21.. belki babanın ilgisi hoşuna gidebilir. Yaşının vermiş olduğu cahillikle baban onda ilgi ve hayranlık oluşturabilir. Babanın Sürwkli ilgisi esmayı da yanlışa çekebilir. Başlatan baban devamını getiren ikisi olabilir. Her şey kötüye gitmeden yapacağın tek şey şu; Babamla bu konuyu konuşamam diuorsan şayet esmaya durumu açacaksın. Babam seni aramış. Neden? Tepkisine göre bu soruyu sorma nedenini " benimle ilgili bir şeyler mi sordu acaba" şeklinde açıklarsn. Ama ondan önce cevabını bekle bakalım neden aramış ne konuşmuşlar. Diğer bir durumda eğer esmanın gerçekten rahatsız olduğunu düşünüuorsan sadece babanın platonik ilgisi ortadaysa esma ile açıkça konuş hissettiklerini ve kendisinin de düşüncelerini arkadaşlığınızı bitirmeden bu durumdan nasıl kurtulacağınızı.. ha yok ne ona gelirim ne buna diyosan salla gitsn babanla esmaya mutluluklar :KK71:

Aynen kesinlikle katiliyorum sana. Adam da islah olmaz bu saatten sonra. Kizinin arkadasina bakan kendi kizina bile bakar Allah korusun.. Ne bileyim Allah hidayet etsin..
Ha şu var, Esma'yı bu rezilliğe daha fazla maruz bırakmamak için görüşmemesi uygun olabilir ancak, dediğim gibi kafaya koyduysa o kızı her şekilde görür.
Yani arkadaşımın babası olmasa da, babam yaşında bir adam bana ilgi duymuştu bir kere. Çok fütursuzca ve ısrarla her yolu deniyorlar. Yüzünde hiç perde olmuyor böylelerinin.

Esma benim ile görüşmeyi pek istemiyor gibi, son zamanlarda çok değişti filan de, baban duysun bunları..
Anlar belki kızın rahatsız olduğunu.

Ama 6dk 4dk konuşmalar enteresan, ben kendi babamla konuşmam o kadar.
İlişkileri var olabilir mi:oha:

Ha şu var, Esma'yı bu rezilliğe daha fazla maruz bırakmamak için görüşmemesi uygun olabilir ancak, dediğim gibi kafaya koyduysa o kızı her şekilde görür.
Yani arkadaşımın babası olmasa da, babam yaşında bir adam bana ilgi duymuştu bir kere. Çok fütursuzca ve ısrarla her yolu deniyorlar. Yüzünde hiç perde olmuyor böylelerinin.

Allahin cezalari ya.. Ne goruyorlar o cocuklarda anlam veremiyorum. Sapik işte. Ben aslinda kiza adamin kötü bir sey yapmasindan korktum o yuzden babanla karsilastirma falan dedim.
Boyleleri yapabilir de sonucta..

Back
X