Babamın arkadaşıma ilgisi !

Needless

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
152
126
18
31
Arkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.

Arkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.
Aklıma American Beauty filmini getirdi.. Rezilliko_O

Kafayi takmis kiza..bir sure uzak dur bence arkadasindan..

Ben 22 yasındayım. Yani Arkadasımın da bu tavırlarından rahatsız olduğunu hissediyorum ama bişey diyemiyorum. Esma tek arkadasım ve 4 yıllık arkadaşız aramız da iyi bitirmek istemem açıkcası

Aklıma American Beauty filmini getirdi.. Rezilliko_O

Benden uzun yaşayacaksın aynısı geldi aklıma :/

Uzun bir müddet arkadaşınla görüşme planı yapma, eğer görüşeceksen evine çağırma, babanın ulaşabileceği mekanlarda bulunmayın.

Şüphelerin git gide artarsa, durumu annenle paylaş ve gerekirse babana "Ne ayaksın hayırdır?!" gibi bi duruşla gözdağı vermekten çekinme. Ürker belki. Gerçi ailenizde işler nasıl yürür onu da bilmiyorum, ne çeşit bi babadır, iğrenç herif.

Ben 22 yasındayım. Yani Arkadasımın da bu tavırlarından rahatsız olduğunu hissediyorum ama bişey diyemiyorum. Esma tek arkadasım ve 4 yıllık arkadaşız aramız da iyi bitirmek istemem açıkcası

Babana gorustugunuzu söyleme
Eve cagirma
Adini da hic anma
Baska bi arkadasla buluyo gibi konus
Illa ondan bahsetmek zorunda degilsin sonucta
Baban bahsederse de tersle ki rahatsiz oldugunu anlasın

Esmanın profilini babanın hesabından engelle ki bakınca adı çıkmasın. Baban profilini göremesin.
Esmayla sadece dışarıda görüş.
Evde mesela yemek masasında de ki dünyanın çivisi çıkmış bugün şu haberi okudum gibisinden haberlerden bahset. Belki vicdan yapar da terbiyesizliğe bir son verir.
Üzgünsün anlayabiliyorum senin için çok zor olmalı. Allah yardımcın olsun. Bence ve ne yazık ki hislerin doğru. Temkinli ol.

Back
X