Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar;aranızdan yaşın küçük diyen olmuş 22 yaşında konu sahibi aslında çok küçük de değil tabi kişinin yetişme tarzıyla da alakalı..kendini geliştirmiş yetiştirmişse belli bir olgunluğa erişmişse normal bence...
hakikaten ya ben de ona güldüm iyi face üzerinden de evlendirsinler bariDD..önceden niyet varsa gegellim bi konuşsunlkar görsünler birbirlerini olurdu..şimdi face ye mi kaldı bunlar...Peygamber Efendimiz sav "evlenilcek kişiler birbirini görsün" buyurmuş.faceden tanışmak da neyin nesi???
konu sahibine gelince istersen bi görüş görüşmek evlilik değildir..kafana yatmaz<sa zaten olmaz dersin olur biter ..ha hiç niyetim yok evlilik için şuan dersen hiç kurcalama kalsıın orda...
YALNIZ ONU ÇOCUĞUN BABASI SÖYLEMİŞ:)
BENDE ANNEM ÖYLE SÖYLEYİNCE ŞAŞIRDIM .İşte öyle bir şey olsa tamam da ama devreye aile felan giriyor canım ya,istemedim deyince yok niye istemedin,ne oldu felan derler.
kızlar;aranızdan yaşın küçük diyen olmuş 22 yaşında konu sahibi aslında çok küçük de değil tabi kişinin yetişme tarzıyla da alakalı..kendini geliştirmiş yetiştirmişse belli bir olgunluğa erişmişse normal bence...